Fél liter colába belerakom a fehérjét és a kreatint, majd sajtos pizzával leküldöm. Jó ez így izomnövelésnél?
Ugye a fél liter cola 5gramm cukor , ami kell, a glikogén raktárakat visszatölteni, a fehérje edzés után fontos, a kreatin a colába, pezsgő kreatin lesz, és a cukorral együtt még jobban felszívódik, majd 5perc múlva, leküldöm a fél pizzát is hozzá, amiben a sajt miatt, rengeteg kazein van, a liszt, meg a zöldségek, hosszabban lebomló szénhidrátok, a kis hús rajta, meg a zsíranyagcsere folyamatoknak kell.
De hogy ne legyen mindig unalmas ez a menü, burger king és mcdonalds-os menüt is váltogatva eszem.
Haverjaim nem hiszik el, ahogy kinézek, erősödök és izmosodok...ők meg veszik a dumbo tömegnövelőt, de szinte semmi hatás.
köszi:)
most betöltöttem a glikogén raktárakat, megettem egy túrótortát, holnapra tele lesznek az izmaim energiával, és egy kemény edzést nyomok majd.
Most kérdezni jöttél vagy minket meggyőzni? Egészséges táplálkozásról hallottál már?
Ezt lesd majd meg: http://www.youtube.com/watch?v=U1NPXmFzxtg
Szerintem direkt szórakozik.
Akárhogy is, ha nem veszed komolyan, akkor még egész szórakoztató is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!