Fél liter colába belerakom a fehérjét és a kreatint, majd sajtos pizzával leküldöm. Jó ez így izomnövelésnél?
Ugye a fél liter cola 5gramm cukor , ami kell, a glikogén raktárakat visszatölteni, a fehérje edzés után fontos, a kreatin a colába, pezsgő kreatin lesz, és a cukorral együtt még jobban felszívódik, majd 5perc múlva, leküldöm a fél pizzát is hozzá, amiben a sajt miatt, rengeteg kazein van, a liszt, meg a zöldségek, hosszabban lebomló szénhidrátok, a kis hús rajta, meg a zsíranyagcsere folyamatoknak kell.
De hogy ne legyen mindig unalmas ez a menü, burger king és mcdonalds-os menüt is váltogatva eszem.
Haverjaim nem hiszik el, ahogy kinézek, erősödök és izmosodok...ők meg veszik a dumbo tömegnövelőt, de szinte semmi hatás.
Kiscicám, te vered itt magad, hogy ilyeneket zabálsz össze vissza, és mégis milyen ku.vajól nézel ki..:D
Akkor hát lássuk, egy ilyen állítást képpel illik alátámasztani.
Nekem, mint perverz lánynak, nyugodtam átdobhatod, csalni pedig nem ér ;)
mondtam én, h megjelennek a perverzek...
az ilyenektől mentsen meg az ég:)
Küldenék én képet, nem arról van szó, csak nem értem, minek kell az neked, vagy mit számít a mostani vitádban. Ha nem elég jó valaki külseje, akkor az ő véleményére már nem is fogsz adni, vagy mi? :D Másrészt szerintem teljesen irreleváns, hogy az ide válaszolóknak milyen a teste. Te kezdted verni magad, hogy milyen jól fejlődsz a módszereddel, neked kéne bizonyítani. Nem utolsósorban pedig, szerinted az emberek nagy része mennyire bízik benned eme rövidke ismertség után? :)
Ok, ha olyan jó genetikád van, hogy sz4r étrendtől is fejlődsz, akkor örülök neki, egészségedre, örülj neki te is. Láttam már ilyet, nem egyet, hogy étrend és sokszor edzés nélkül valaki nagyon száraz, vagy éppen batár állat legyen (ilyenkor azért nem ritkán elég zsírosan).
És még mindig fenntartom, hogy csak szórakozol, szóval nem megyek bele a játékodba egy szintnél jobban.
na a két utolsónak, küldjétek már, nem kell itt az oldalon, privátban is jó lesz én is mellékelem utána, ahogy a másik hozzászólónak is írtam, vele cseréltem is képet.
majd megnézem, ti hova jutottatok...
na mi van???
még privátban sem megy?
nyilvános oldalra én sem teszem ki, ahogy feljebb írtam...
de aki képet kért, attól én is kérek...
tudjátok csak azért, hogy látom ki miket ír, de mi van mögötte??
mit ért el?
jöhet a privi...mivel itt mindenki a testépítés nevű sportot csinálja, és nem agytunningot, akkor gondolom a szóbeli okoskodás mögött, van tartalom is, ami megnyilvánul egyfajta kinézetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!