Fél liter colába belerakom a fehérjét és a kreatint, majd sajtos pizzával leküldöm. Jó ez így izomnövelésnél?
Ugye a fél liter cola 5gramm cukor , ami kell, a glikogén raktárakat visszatölteni, a fehérje edzés után fontos, a kreatin a colába, pezsgő kreatin lesz, és a cukorral együtt még jobban felszívódik, majd 5perc múlva, leküldöm a fél pizzát is hozzá, amiben a sajt miatt, rengeteg kazein van, a liszt, meg a zöldségek, hosszabban lebomló szénhidrátok, a kis hús rajta, meg a zsíranyagcsere folyamatoknak kell.
De hogy ne legyen mindig unalmas ez a menü, burger king és mcdonalds-os menüt is váltogatva eszem.
Haverjaim nem hiszik el, ahogy kinézek, erősödök és izmosodok...ők meg veszik a dumbo tömegnövelőt, de szinte semmi hatás.
van benne fehérje, szénhidrát, zsír, amit eszek, edzés után megvan az 50g cukor, gyors fehérje, kreatin, majd utána egy teljes étkezés a pizzával...
és fejlődök, a sok tápszerből meg rizsből építkező ember a teremben még úgysem néz ki mint én, akkor ez miért is nem jó?
pedig állandóan csak az megy náluk, most ezt meg azt vettem, erről azt írták, hogy jó, ekkora tömeget hoz...
és mi van???
ők is ugyanúgy zsírosodnak, meg híznak, mert naturálan nem tudsz száraz tömeget hozni!!!
úgyhogy inkább a burgerek maradnak, sok sajttal, és extra feltéttel.
Nézd csak kérdező véletlenül pont ki lett írva, szinte hajszál pontosan egy óra múlva a mai 3. ilyen jellegű kérdés is: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__5204..
Ide nyugodtan mehetsz osztani az észt, a kérdezővel pont összeilletek, tapasztalat ;) Remek párost fogtok alkotni. Én megígérem, hogy nem fogok odamenni, az kérdéseit már régóta maximum csak figyelem.
látod, még a potonoff nevű ember is , aki a kérdést feltette, úgy látja, ha nincs por, nem is lehet fejlődni...meg edzeni...ezért inkább a hagyományos étrendnél kell maradni, töltött káposzta, szalonna, meg a mekis kaja, ebben benne van minden, és biztosít extra energiát, és kemény edzéshez.
töltött káposzta...darált hús, rizs, plusz, káposzta, kell ettől egészségesebb kaja, és még rostot is tartalmaz...
lássuk te hogy nézel ki?
pubi:)
De b.x.átok meg ez csak poénkodik.
Mondjuk nem rossz a vitát figyelemmel kisérni.:D
25. válaszoló (56%)
ddrake, osynho,
és a 29. válaszíró(70%)
amint ezek az emberek, ide ehhez a kérdéshez beszúrják a képüket, vagy az is elég, ha privátban elküldik, én is megosztom velük, lesz csodálkozás biztos:)
itt amúgy szó nem volt képcserélgetésről, mert ugye, kitudja egy nyilvános oldalon, főleg egy ilyen férfias kategóriánál, hány perverz nézz rá az oldalra, ezért a fentebb nevezett válaszírók küldjenek már egy képet, hogy tudja, kihez kötni a válaszaikat, és én sem maradok adós.
de csak nekik.
OK?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!