Fél liter colába belerakom a fehérjét és a kreatint, majd sajtos pizzával leküldöm. Jó ez így izomnövelésnél?
Ugye a fél liter cola 5gramm cukor , ami kell, a glikogén raktárakat visszatölteni, a fehérje edzés után fontos, a kreatin a colába, pezsgő kreatin lesz, és a cukorral együtt még jobban felszívódik, majd 5perc múlva, leküldöm a fél pizzát is hozzá, amiben a sajt miatt, rengeteg kazein van, a liszt, meg a zöldségek, hosszabban lebomló szénhidrátok, a kis hús rajta, meg a zsíranyagcsere folyamatoknak kell.
De hogy ne legyen mindig unalmas ez a menü, burger king és mcdonalds-os menüt is váltogatva eszem.
Haverjaim nem hiszik el, ahogy kinézek, erősödök és izmosodok...ők meg veszik a dumbo tömegnövelőt, de szinte semmi hatás.
nem kell ide dumbo, meg tudom én micsoda...jobb tömegnövelő ez bárminél...még a teremben is kérdezik, hogy mitől növök már fél éve, mert ők semmit sem fejlődnek, de én nem árulom el a titkom, csak gyorsan átosonok a mekibe egy menüre edzés után.
a sok nyüzüge meg a csirkemell szeleteit eszi, amitől kockákat pottyant a wc-be mert olyan száraz neki a végterméke.
a tápszertől is az lesz...akkor meg???
inkább eszek normális kaját, és ízeket érzek a számban, mint azt a száraz csirke, rizs kaját egyem.
minden nap.
azok is zsírosak, rajtam is van egy kicsi, de erős is vagyok és nagy izmaim vannak, ami sok emberről, aki a csirkés verzót csinálja, kákabelű csak.
3as válaszíró
ez a testépítés kategória...jó helyre írtam a kérdést:)
"a tápszertől is az lesz...akkor meg???"
Nem a "tápszerektől" nem, ha rendesen adagolod. És különben se egy elemet kell nézni, hanem a teljes táplálkozást.
A meki, pizza szar. Nem találtad fel a spanyolviaszt sajnos. De örülök, hogy fejlődsz. :)
"inkább eszek normális kaját, és ízeket érzek a számban, mint azt a száraz csirke, rizs kaját egyem.
minden nap. "
Na ez egy probléma. Itt tartunk, hogy a hulladék kaját tartják normálisnak...
milyen hulladék kaja, te??
zsömle, darált hús, sajt, zöldségek, és kész a mekis menü...meg cola...ez neked hulladék?
el vagy te tévedve, nagyon finom kaják ezek.
és igen, a rendesen adagolt tápszerektől is ugyanúgy zsírosodik a használója, mert NATURÁL!
akkor meg lehet itt magyarázni, inkább eszek normális kaját, és egy kevés zsír azzal jöjjön fel, mint egész nap rizs, csirke, fehérje, és ugyanúgy néz ki az emberke, akkor miről beszélsz?
naturálan nem fogsz zsírmentesen izmosodni, de még anabolikával sem, a végeredmény ugyanaz, egy középszerű forma, akkor meg inkább eszek egész olyat, amit szeretek, és a fornetti kajákat még oda se írtam, mert reggeli ált, fél kiló fornettis süti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!