Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fél liter colába belerakom a...

Fél liter colába belerakom a fehérjét és a kreatint, majd sajtos pizzával leküldöm. Jó ez így izomnövelésnél?

Figyelt kérdés

Ugye a fél liter cola 5gramm cukor , ami kell, a glikogén raktárakat visszatölteni, a fehérje edzés után fontos, a kreatin a colába, pezsgő kreatin lesz, és a cukorral együtt még jobban felszívódik, majd 5perc múlva, leküldöm a fél pizzát is hozzá, amiben a sajt miatt, rengeteg kazein van, a liszt, meg a zöldségek, hosszabban lebomló szénhidrátok, a kis hús rajta, meg a zsíranyagcsere folyamatoknak kell.

De hogy ne legyen mindig unalmas ez a menü, burger king és mcdonalds-os menüt is váltogatva eszem.

Haverjaim nem hiszik el, ahogy kinézek, erősödök és izmosodok...ők meg veszik a dumbo tömegnövelőt, de szinte semmi hatás.

2013. dec. 29. 09:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 A kérdező kommentje:

montez én ahogy írtam, a tömegre megyek, nem a szálkásításra, a lényeg h nagydarab legyek, nagy karral és háttal, erő legyen bennem és ennyi, ezt el is értem...

itt én sehol nem írtam h szálkás vagyok, azt írtam h izmos, és az pedig van rajtam...

2013. dec. 30. 12:54
 52/71 anonim ***** válasza:

Lehet van rajtad,de a zsír jóval nagyobb mennyiségű.

Esetleg egy testzsírszázalék?

2013. dec. 30. 12:55
 53/71 anonim ***** válasza:
83%

De van rajtad kb 20 kg zsír, azt meg nem egy nagy forma.

Másnak nem az a célja, hogy zsírbomba legyen, tehát az étrended sza r.

2013. dec. 30. 12:55
 54/71 A kérdező kommentje:

115 kilóhoz 20 kg zsír nem rossz, főleg nem naturálban, és úgy h eszek normál kaját, nem rizst csirkével...

ez is biztos jó, és itt az ilyen emberek vannak többségben de eddig ahol megfordultam termekben, sőt az ismeretségi körömben is nem nagyon megy a rizs csirke kombó, mindenki inkább a zsírosabb húsokat eszi...

2013. dec. 30. 12:58
 55/71 anonim ***** válasza:
Mert nem értenek hozzá.
2013. dec. 30. 12:59
 56/71 Osynho ***** válasza:
100%

"úgy h eszek normál kaját, nem rizst csirkével... "

Fejtsd már ki, légyszíves, mitől nem jó a csirke + rizs! És főleg miért nem jó testépítés szempontjából. Ha jó pár Mr Olympiának, akkor olyan nagy tévedés nem lehet. Vagy te majd megmondod a kákabélű Cutleréknek, hogy húzzanak a Mekibe? XD

"sőt az ismeretségi körömben is nem nagyon megy a rizs csirke kombó, mindenki inkább a zsírosabb húsokat eszi..."

Akkor ők is zsírosodnak szépen, gondolom. Egyébként nincs is baj a zsírosabb húsokkal, ha bele van számolva az étrendedbe (és ha nem csak azt zabálja valaki). A gond a hulladék kajákkal van, amiket megeszel, nem a hússal. Te egyébként számolod, hogy mennyit eszel? Vagy mi alapján lövöd be? Vagy az is hülyeség, csak zabálni kell?

És amúgy ez mit bizonyít. Ők azt eszik és?

Egyébként alapvető ismeretek hiányáról tanúskodik a sok hozzászólásod, sőt ellent is mondasz magadnak.

2013. dec. 30. 13:04
 57/71 anonim ***** válasza:
Akkor ha neked megfelel a zsírgolyó test, akkor edd ezentúl is azt amit eddig, de aki szeretne jobban kinézni azt ne győzködd már az étrendeddel kedves kérdező és nem lesz gond. Ennyi az egész.
2013. dec. 30. 13:11
 58/71 A kérdező kommentje:

biztos jó a rizses kaja is, .de nekem nem jön be..

légyszíves olvasd el megint a kérdést, és arra válaszolj, de már ezt megtetted, a több dolog meg nem ide tartozik...

2013. dec. 30. 13:13
 59/71 A kérdező kommentje:
osynthonak lett írva
2013. dec. 30. 13:14
 60/71 Osynho ***** válasza:

"biztos jó a rizses kaja is, .de nekem nem jön be.. "

Miért? Nem fejlődtél? Akkor nem ettél belőle eleget. Nyilván könnyebb több kalóriát bevinni zsíros kajából, de ettől még nem a csirkerizs a gond, hanem ,hogy keveset eszel. És megint visszajutunk oda, hogy nem számolod, a kaját, tehát nem jó, amit csinálsz.

"légyszíves olvasd el megint a kérdést, és arra válaszolj, de már ezt megtetted, a több dolog meg nem ide tartozik..."

Elolvastam, válaszoltam. Sok a tévedés magában a kérdésben is. Azt meg légy szíves engedd meg, hogy a közben felmerülő kommentekre is reagáljak. Te is megtetted. :)

2013. dec. 30. 13:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!