Szerintetek melyik protein lenne jobb?
Szerintetek melyik protein lenne jó edzés után ?
1,TWINLAB 100% WHEY PROTEIN
2,VPX SYNGEX WHEY
3,Whey Protein Force
Boldog, sikerekben és profitban gazdag új évet kívánok! (az utolsó mondat NEM szarkazmus)
Hát mi ez, ha nem szarkazmus?! Gondolod, hogy ha bárkit itt sarazol (nagyon finoman fogalmaztam) oldalakon keresztül, akkor bárki is szívből jövő, jókívánságnak tartja az utolsó mondatodat. Tudod, igazán sajnálni tudlak, és azokat is akik megismernek téged.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..
Dogmatix91 válasza:
Nekem került be ismerősöm várólistáról, de asszem valahogy úgy nyalta be magát. A támogatás biztos nem fix, de nem tudom mennyi a max
:D Dogmatix91 hánynom kell :D segg@szar vagy ecsém
Minőségi fehérjét meg kell fizetni!
Legdrágább a HYDRO és a Caseine.
Természetesen az sem mindegy honnét van az alapanyag. Stillmass termékeken fel van tüntetve, hgoy minden alapanyag EU-ból származik tehát nem kínai fos ami tele van szeméttel.
Találtam egy ilyet a stillmass oldalon. Ez arról tanúskodik, hogy ezeket a termékeket bevizsgálják! Egy oldalon sem láttam még ilyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!