Szerintetek melyik protein lenne jobb?
Szerintetek melyik protein lenne jó edzés után ?
1,TWINLAB 100% WHEY PROTEIN
2,VPX SYNGEX WHEY
3,Whey Protein Force
Dogmatix91 válasza:
Nem olvasom végig az összes idétlen írásodat, mert nem érdekel.
HA NEM OLVASOD EL A MÁSOK VÉLEMÉNYÉT, AKKOR ARRA TE HOGYAN TUDSZ VÁLASZOLNI?
Dogmatix91 válasza:
Még ha a logó megegyezne a régi és az új termék között akkor elhinném, de erről szó sincs!
MELYIK LOGÓ NEM EGYEZIK MEG? MELYIK KÖNYVET OLVASOD JELENLEG? EZ A HÜLY-ESÉG SZERINTED ÉRV?
Dogmatix91 válasza:
Nagyobb esélye van, hogy hallott a Scitecről és Biotechről, mint egy Gaspari Nutritionról, BSN-ről vagy akár a MuscleTechről.
EZ LASSAN MÁR PONT FORDÍTVA LESZ IGAZ. TÖBBEN TUDJÁK A GASPARI, BSN MUSCLETECH NEVÉT.
Dogmatix91 válasza:
A bodybuildingbolt azért tudja olcsóbban adni a termékeket (mellesleg nem minden olcsóbb!), mert a Scitec egy magyar cég, nincs akkor szállítási költség, nincs árfolyam ingadozás; és nyilván nem is keres rajta annyit. Ami a scitec oldalán van azt úgy hívják, hogy ajánlott fogyasztói ár. Nem tagadom, hogy a scitec nutrition termékei általában durván túlárazottak, de legalább megbízható minőséget nyújt.
NINCS SZÁLÍTÁSI KÖLTSÉG? LÁTSZIK, HOGY HAVANNÁBAN ÉLSZ. AZ AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁRAT AKKOR MOST HOGY HÍVJÁK? TEHÁT HA A SCITEC HIVATALOS OLDALON VAN AZ AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁRA, AKKOR ŐK SAJÁT MAGUK ELLENSÉGEI, ÉS 3.000-4.000FT-TAL AZÉRT IS DRÁGÁBBAN ADJÁK SAJÁT TERMÉKÜKET, MINT EGY VISZONT ELADÓ? EZ SZERINTED EGY KOMOLY ÉRV AMIT ÍRTÁL? EZ ÚGY AHOGY VAN MELLÉBESZÉLÉS, VAKARÓDZÁS.
Dogmatix91 válasza:
Ahol a zsugorzacskós okosságokat árulják hihetetlen áron, az számomra nem megbízható forrás. És azért mert valami nincs csillivilli dobozban még nem lesz 5-10 ezer forinttal olcsóbb! Egy doboz előállítási költsége maximum 50Ft (mérnöknek tanulok, úgyhogy ezt ne próbáld meg megmagyarázni). Biztos úgy veszik a dobozokat a gyártók, tehát legyen egy doboz 100Ft.
EZ MEGINT EGY ÓRIÁSI Ö-KÖRSÉG! SZERINTEM EZT SE VEDD MEG, MERT ZSUGORZACSKÓS OKOSSÁG, ÉS SZÁMODRA BIZTOSAN NEM MEGBÍZHATÓ FORRÁS.
NEM VAGYOK VEGYÉSZMÉRNÖK, BIZTOSAN 100FT-ÉRT ELŐ LEHET ÁLLÍTANI EGY OLYAN DOBOZT VAGY KANNÁT AMIBE 2-3KG POR BELEFÉR CSAK HOGY ANNAK A BESZERZÉSI ÁRA MÁR NEM ANNYI. DE EZ ANNYIRA MELLÉKES DOLOG.
Dogmatix91 válasza:
Végezetül megkérdezném, hogy milyen jogon "beszélsz" velem ilyen hangnemben? Hogy mersz engem pocskondiázni?
VÉGEZETÜL ÉN IS VISSZAKÉRDEZHETNÉK, HOGY MILYEN JOGON ÁLLÍTASSZ OLYAN DOLGOKAT, AMIKET NEM TUDSZ BIZONYÍTANI? EGYETELEN EGY DOLOG LEBEG ELŐTTED, HOGY SZAROZ-Z, ÉS ÉGESS-ÉL VALAKIT! EZ AMI SZÖRNYŰ, AMIKOR VALAKINEK NINCSENEK BIZONYÍTÉKEI CSAK BESZÉL A NAGYVILÁGBA.
OSZTOM DIRTBOY VÉLEMÉNYÉT, ÉS SEM AZÉRT JÁROK IDE, HOGY HÜ-LYESÉGEKET OLVASSAK, ÉS OLYANNAK VÁLASZOLGASSAK, AKI SÜKETET JÁTSZIK. RÉSZEMRŐL IS AZ UTOLSÓ HOZZÁSZÓLÁSOM A HÜLY-SÉGEIDHEZ.
a vegyészmérnöknek nincs sok köze a dobozok gyártásához :D Gépészmérnöki végzettség polimertechnika szakon. a 100Ft-ban már benne van minden. Anyagköltség, szállítás, minden! Csak viszonyításképp egy CD lemez előállítási költsége kb 2-5Ft között van!! Pedig nem egy anyagból készül. Egy ilyen fostos doboz meg újrahasznosított PET! Amit linkeltél (Mysupps), annak a terméknek nézd már meg az árát! És nézd meg a muscleteamen kapható zacsis termékek árát! Egyébként ezt sem venném meg, mert nem ismerem a gyártót és nagyon drága (főleg hogy 78%os), nem 90%-os 3000ft-os kilóáron! :D Tehát ezzel a linkeddel semmire sem mentél.
Nyilván van szállítási költség, de össze sem hasonlítható egy belföldi szállítás ára és egy több országot átszelő szállítás költsége (de szerintem a scitec a szerződött boltokba ingyen viszi a termékeit, de ha gondolod meg fogom kérdezni neked). Az meg, hogy melyik gyártót ismerik jobban...a legutolsó falusi suttyó is előbb lát Scitecet vagy Biotechet mint BSN-t, hiszen magyar termékek, ezeket terjesztik a legtöbb boltban. BSN vagy Muscletech mintaboltot nem láttam még Magyarországon :D De a városomban van Scitec és Biotech mintabolt is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!