Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek melyik protein...

Szerintetek melyik protein lenne jobb?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik protein lenne jó edzés után ?

1,TWINLAB 100% WHEY PROTEIN

2,VPX SYNGEX WHEY

3,Whey Protein Force

2012. dec. 30. 17:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 SSanchez ***** válasza:

[link]

nesze elemezgesd, ez is egy szar igaz?:)

2013. jan. 1. 14:18
 52/83 Dogmatix91 ***** válasza:
akkor egészítsd ki az étrendedet ilyen szarkupaccal :D csak arra kérlek kasztráltasd magad, hogy a gyökér géneket ne örökítsd tovább! béke hatalmas testépítő istenség xD
2013. jan. 1. 14:22
 53/83 SSanchez ***** válasza:
51%
ez a szarkupac jobb mint az a 100% wpp amit annyira reklámozol itt:) ott 0,92 kg 6000 ft...stillmassnál 1 kg 4-5000 ft...miért fizessek "szarabb" proteinért több pénzt?? megsúgom..mert egy hülye f@sz vagy:)
2013. jan. 1. 14:25
 54/83 SSanchez ***** válasza:
51%
Mi van bu.zi most vergődjél.
2013. jan. 1. 14:37
 55/83 Dogmatix91 ***** válasza:
ja hát persze, hogy jobb! Tömd csak a fejedbe, engem annyira nem érdekel mit zabálsz. Remélem az a maradék eszed is elmegy te majom. Először kicsit művelődj, aztán utána osztogass tanácsokat. Azért mert te a sötétségben élsz még nem kell lehúzni másokat. fa.szozol itt össze vissza, de egy értelmes megszólalásod sincs. Remélem nincsenek óriási céljaid az életben, mert ilyen hozzáállással és intelligencia szinttel nem fogsz sokra menni. Ülj vissza az iskolapadba pár évre, legalább egy érettségit rakj le, te agyatlan culáger.
2013. jan. 1. 16:11
 56/83 SSanchez ***** válasza:
Kettőnk közül te nem vágod mit pofázol csíragyerek, az meg hogy én kit f@szozok le rám tartozik:) Az érettségi meg szart se ér, azzal nem keresel pénzt bu.zi gyerek. Nem tanít meg az életre te tetves csicska.
2013. jan. 1. 17:26
 57/83 Dogmatix91 ***** válasza:
xDDD de alpári paraszt vagy :D Rajtad még az érettségi sem segítene, de még egy diploma sem :D Cserébe az életről sem tudsz semmit te begyöpösödött ősember.
2013. jan. 1. 18:06
 58/83 SSanchez ***** válasza:
Ezt miből vontad le te észlény, hogy nem tudok semmit az életről?:) Szerinted aki megszerzi az érettségit vagy diplomát, csak az számít okos embernek?:) Diplomával is kitörölhetném a seggemet, ha nem tudok el helyezkedni sehova kis pö.cs, te látom nem vagy tisztában a jelenlegi helyzettel:) Ráadásul szakemberekre van szükség, nem olyan diplomásokra, akik mekibe mennek friss diplomával, mert kutyát sem érdekli, hogy milyen papírja van. Képzeld el, ebben az évben lesz meg az érettségi és nem kell félteni engem, mert nem vagyok hülye gyerek, csak ilyen tudatlan f@szokkal vagyok pö.cs, mint amilyen te vagy. Itt ugatsz, hogy nem tudok értelmeset hozzászólni, én mutattam neked fehérjét stillmass 6:3:1, ezek szerint megfogtalak mert nem reagáltál rá semmit, pedig sokkal jobb protein mint a 100% wpp. De látom, hogy ha a másiknak igaza van kerülöd a témát, vagy úgy teszel mintha nem látnál semmit, csak át ugrod az egészet:) Ha itt leírod nekem, hogy miért szar a stillmass és miért inkább a valamivel gyengébb minőségű és drágább proteint rendeljem meg akkor esküszöm nem szidom a ku.rva anyádat többet:)
2013. jan. 1. 18:22
 59/83 anonim ***** válasza:

Dogmatix barátom

1) A legfőbb érved a muscleteames ár, de - ahogy már mondták, és látványosan elfelejtetted elolvasni - szerinted a bolt, a forgalmazó kisker áron vásárol? Ha ilyen okosnak állítod magad, ennek alapdolognak kéne lennie, és rájöhetnél, hogy a nagykerárnál jóval olcsóbban jut hozzá, pláne, hogy nagy tételben veszi, így tudja nekünk is olcsón adni. Egy zacskón van egy adott haszon, ha ez a haszon kisebb, de többet ad el, több lesz a teljes profit, mintha több hasznot tesz egy zacskóra, de abból jóval kevesebbet ad el, mivel pont az olcsóság miatt veszik ennyien. Jobban megéri neki is.

2) Vettem én már ilyet a muscleteamtől. Én egy pohár tejnél is már érzem a laktózt gyomortájékon, de lenyomtam egy ötkilós zacsit (azaz ami benne volt), és ennél ilyet nem tapasztaltam, ergo nem tejcukros lötyi. Sőt, ízre tök ugyanolyan volt, mint a bioboltos Natura tejsavókoncentrátum.

Any other questions?

2013. jan. 1. 19:10
 60/83 Dogmatix91 ***** válasza:
Na ide figyelj te taknyos kis paraszt! A szemembe anyázzál te foshuszár! Leírtam, hogy azt eszel amit akarsz! Nem véletlenül kerül többe egy minőségi protein. Legalább tudom, hogy mi van benne! De szerintem téged disznótáppal tömtek a fogyatékos szüleid azért vagy ekkora degenerált büdös bunkó! Örülhetsz, ha meglesz mindenből a kettesed az érettségin. Hogy azt gondolom e, hogy csak az OKOS akinek van érettségije (nem kettes-hármas!!!) vagy diplomája? Igen! Azt gondolom, és a legjobb bizonyíték erre te vagy. Szerintem jobban képben vagyok a világ dolgaival, mint te valaha is leszel. Friss diplomás a mekibe megy dolgozni? Maximum a Károly Róbertről. Mérnöknek tanulok te agyhalott selejt! Remélem egyszer a főnököd leszek és beleszarhatok a bögrédbe te húgyagyú barom! Belőled szakember se lesz (nem mintha lenne normális szakképzés Magyarországon, de te tisztában vagy a dolgokkal...). Edd a jó fasza lengyel stillmasst! Tudod miért veszek márkás terméket? Mert nevek állnak mögötte! És nem érdekel a szteroidos fa.szságod, ez tény, de szerintem azt se tudod mi a szteroid lényege! Meg lehet nézni, hogy a Scitec, Biotech, BSN stb.. milyen neveket szponzorál! Ezzel szemben a Stillmass?!
2013. jan. 1. 19:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!