Szerintetek melyik protein lenne jobb?
Szerintetek melyik protein lenne jó edzés után ?
1,TWINLAB 100% WHEY PROTEIN
2,VPX SYNGEX WHEY
3,Whey Protein Force
Dogmatix barátom
1) A legfőbb érved a muscleteames ár, de - ahogy már mondták, és látványosan elfelejtetted elolvasni - szerinted a bolt, a forgalmazó kisker áron vásárol? Ha ilyen okosnak állítod magad, ennek alapdolognak kéne lennie, és rájöhetnél, hogy a nagykerárnál jóval olcsóbban jut hozzá, pláne, hogy nagy tételben veszi, így tudja nekünk is olcsón adni. Egy zacskón van egy adott haszon, ha ez a haszon kisebb, de többet ad el, több lesz a teljes profit, mintha több hasznot tesz egy zacskóra, de abból jóval kevesebbet ad el, mivel pont az olcsóság miatt veszik ennyien. Jobban megéri neki is.
2) Vettem én már ilyet a muscleteamtől. Én egy pohár tejnél is már érzem a laktózt gyomortájékon, de lenyomtam egy ötkilós zacsit (azaz ami benne volt), és ennél ilyet nem tapasztaltam, ergo nem tejcukros lötyi. Sőt, ízre tök ugyanolyan volt, mint a bioboltos Natura tejsavókoncentrátum.
Any other questions?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!