Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek melyik protein...

Szerintetek melyik protein lenne jobb?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik protein lenne jó edzés után ?

1,TWINLAB 100% WHEY PROTEIN

2,VPX SYNGEX WHEY

3,Whey Protein Force

2012. dec. 30. 17:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 Dogmatix91 ***** válasza:
7%
Wash te sem tudsz olvasni, de már nem is feszülök ezen...a noname gyerek azóta sem válaszol egy kérdésemre sem persze...ha bárki bevizsgáltatja és megmutatja a jegyzőkönyvet, hogy ezek az olcsó szarok 90% fehérjetartalommal rendelkeznek akkor felvásárolom az egész készletet :D Mit gondoltok a nagykerár mennyivel olcsóbb mint a kiskereskedelmi fogyasztói ár? :D
2013. jan. 1. 19:15
 62/83 anonim ***** válasza:

Dogmatix, nyugi majd én bevizsgáltatom, gyógyszergyárban dolgozom, megpróbálom az analosokkal egyszer lebeszélni.

De amúgy 80% a myprotein koncentrátum, nem 90. Ugyanis nem izolátum!

2013. jan. 1. 19:20
 63/83 Dogmatix91 ***** válasza:
nem csak a Myproteinről van szó, linkelt a noname 90%osat is nevetségesen alacsony áron, bár lehet, hogy másik kérdésnél. Keresztanyám is gyógyszertárban dolgozik, de 99% hogy nem fogod tudni bevizsgáltatni, ha csak nincs valami jó ismerősöd. Elég hosszadalmas folyamat :S Azért ha sikerül, szívesen látnám a mérési jegyzőkönyvet.
2013. jan. 1. 19:24
 64/83 Dogmatix91 ***** válasza:
Bocs félreolvastam, a gyógyszergyárat, így azért lényegesen nagyobb eséllyel indul a projekt :D
2013. jan. 1. 19:25
 65/83 anonim ***** válasza:

Na mennyivel? és azt is áruld el, hogy honnan tudod, hogy pont a Myprotein mennyiért adja a Muscleteamnek.

Képzeld, én is mérnök leszek (: Élelmiszermérnök. Az őszi szünet miatt persze pont az én csoportom maradt le a fehérjevizsgálatról, de szerintem kedvel a tanár, így lehet elintézhető, hogy megnézzünk pár fehérjét, persze nemhivatalos módon. Nemrég egy srác ígérte is itt, hogy még hamarabb is meg tudná csinálni.

De szerinted mit csinál a Muscleteam Rendel egy csomó myproteines zsákot, kinyitja, telerakja savóporral (vagyishát ezzel biztos nem, mint kiderült), aztán szépen visszazárja, gyári módon (egy bolt), és eladja? Vagy mi a koncepció?

Olyat meg nekem ne mondjál, hogy nem tudok olvasni, hanem esetleg inkább írd le érthetően, mi a problémád. Megértetted?

2013. jan. 1. 19:26
 66/83 anonim ***** válasza:
Mindenesetre megkérdezem holnap.
2013. jan. 1. 19:26
 67/83 SSanchez ***** válasza:
Mérnöknek tanulsz? Hova sz@rjak? Csak nem lettél ideges? Tudod, én olyan vagyok aki az ember szemébe megmondja, hogy mit gondol, ha tetszik neki ha nem, és ezért nem bírják a búrámat, mert ki mondom amit gondolok:) Ha szerinted kettes-hármas vagyok, óriásit tévedsz:) Szívesen bescannelek neked bizonyítványt, szakközepeset, 4,4 alá egyszer sem ment az átlag, ha gondolod bescannelem a papírt, hogy tettem előrehozott érettségit:) De hogy megnyugodj én is mérnökire készülök, de előtte elvégzem a 2 éves technikusit, utána mérnök informatikán gondolkozom:) Szóval te nekem ne rajoskodj az eddig elért eredményeiddel:)
2013. jan. 1. 19:31
 68/83 SSanchez ***** válasza:
Itt mást nem tudok tenni, minthogy anyázok neked, mert nem tartalak többre, matek miatt? Lehet, de megmondom neked, hogy műszaki tárgyak az erősségeim és jelenleg 5-re állok matekból:) Figyelj, attól még hogy azt mondtam, hogy szart se ér a diploma, miért ne végezhetnék el olyan szakirányt ami azt ad?:) Legalább van egy biztos munkahely, a meki:)
2013. jan. 1. 19:58
 69/83 anonim ***** válasza:

Ez hülye...

Pont azt kérdeztem, hogy HOGYAN hamisítja a muscleteam a myproteint, rá nem jött volna senki, hogy hamisítványnak hiszed, zseniarcú...

2013. jan. 1. 20:03
 70/83 anonim ***** válasza:

Aha, szóval van valahol egy mprotein-hamisító üzem, amit pont megtalált a muscleteam (de amúgy más nem, még a myprotkó sem, mert a cégek marhára nem szeretik, ha hamisítja őket valaki, mivel az árt a hírnevüknek, tápkieg téren meg pláne), és direkt olcsóbban adja, hogy feltűnjön, hogy olcsó, és elkezdjünk gyanakodni. Seems fking legit.

A többi érvre megint látványosan nem mondasz semmit.

A szádra meg rohadtul vigyázz, mert érvelni nem tudsz (idegből írtál 3 oldalt), az asztalra eddig minden értelemben egy nagy nulla került tőled, szóval egy nagy büdös senki vagy te az ilyen hangnemhez, kisgyerek (:

2013. jan. 1. 20:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!