Aki mellé beszél az meg ez a noname csávó, mert egy kérdésemre sem ad egyenes választ. Mindig ködösít, vagy egyáltalán nem válaszol a feltett kérdésemre, csak megpróbál visszatámadni azzal, amit már egyszer elmagyaráztam! Olvasd el a linkelt "vitát", de felőlem meg is mutathatod valakinek (a kérésem csak annyi, hogy legalább érettségije legyen), ha utána is van kérdésed szívesen válaszolok rá, amennyiben megérted amit írok.
2012. dec. 31. 10:29
32/83 dirtboy válasza:
ja lehet hogy ajánlott fogyasztói de akkor miért adná akár melyik bolt is attól olcsóbban?
2012. dec. 31. 10:30
33/83 dirtboy válasza:
neked csak ennyit mondok,vizsgáltasd be a terméket utána kezd el szapulni.
2012. dec. 31. 10:30
34/83 anonim válasza:
Dirtboy kár ezzel a sráccal foglalkozni. Bármit írhatsz neki nem fogja fel, mellébeszél. Egy cél lebeg előtte, hogy aki utál, azt rosszfényben tüntessse fel. Nincsenek kész érvei, "vagdalódzik", olyan állításokat tesz, hogy csak nevetni lehet rajta.
2012. dec. 31. 10:39
35/83 Dogmatix91 válasza:
Hogy tőle vegyék meg? :D Csak, hogy egy olyan példát hozzak, ami jól szemlélteti a problémád. Az autóknak is van egy alapáruk, mégis bele lehet alkudni pl a klímát vagy a feláras színt stb stb. és miért? Hogy az adott kereskedőtől vedd meg! Most nyilván egy táplálékkiegészítőből alkudni nem tudsz, mert nem etikus egy 10000Ft-os termékből alkudni, ilyent csak a pofátlanok és a romák csinálnak, próba szerencse alapon (ettől még tapintatlanság). Mit csinál a bolt, hogy tőle vedd meg? Letör a hasznából, hogy vevőket szerezzen. Egy shop.buildernek nincs erre szüksége, mert az ország legnagyobb tápkieg boltja. Helyette nyereményjátékot csinál, átmeneti akciókat hirdet, hogy ezzel tartsa meg a vásárlókat és ezzel szerezzen újakat. A kedvencem az ingyen kiszállítás nap, ilyenkor biztos 10szeres a bevételük, holott alapból is megoldható, hogy ingyen hozzák ki a vásárolt terméked (MasterCard Mobile). Remélem érthető voltam.
2012. dec. 31. 10:40
36/83 Dogmatix91 válasza:
Nem mondtam egy szóval se, hogy utálom! Csak nem ajánlom senkinek, ennyi. Úgy látom megint nem vagy képes normálisan válaszolni, vagy hiteles forrásból cáfolni az állításaim :D Az meg, hogy ki beszél mellé, hagyjuk... :D
Dirtboy. Úgy gondolom, hogy nem a fogyasztónak a feladata, hogy bevizsgáltassa a terméket. Ha ilyen jól megy a szekere a muscleteamnek, hogy ilyen olcsón tudja adni a termékeket, akkor miért nem áldoz arra, hogy bevizsgálja és publikálja a mérési eredményeket?
2012. dec. 31. 10:44
37/83 dirtboy válasza:
Csak nem ajánlom senkinek, ennyi.
pont hogy nem ennyi mert akkor nem vitatkoznál már itt oldalak keresztül,egyértelműen azt akarod hogy senki ne vegye meg mert te hitetlenkedsz.
nem gondolod hogy már kiderült volna ha valami gond lenne a termékkel?
tudod a szar termékeket nem igazán lehet elrejteni,arról kiderül hogy sz ar.
2012. dec. 31. 10:50
38/83 dirtboy válasza:
ja egyébként most már kiszálltam a vitából mert ennek semmi értelme és én nem ezért járok ide,remélem hamarosan kitiltanak az oldalról.
2012. dec. 31. 10:52
39/83 Dogmatix91 válasza:
Hát Te tényleg nem tudod értelmezni amit írok :D Hányszor leírtam, hogy vegye meg aki akarja? Kb 50szer :D
2012. dec. 31. 10:54
40/83 dirtboy válasza:
nem az a kérdés hogy hányszor írtad hanem hogy hányszor gondoltad ezt komolyan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!