Szerintetek melyik protein lenne jobb?
Szerintetek melyik protein lenne jó edzés után ?
1,TWINLAB 100% WHEY PROTEIN
2,VPX SYNGEX WHEY
3,Whey Protein Force
Dogmatix91 válasza:
Én csak azért "hitetlenkedek", mert egyszerűen nem találok róla hiteles forrást, amit el is tudnék olvasni (lengyelül nem tudok sajnos). Abban sem vagyok biztos, hogy ennek a brandnek bármi köze lenne a Peak elődjéhez ami szinten Hi-Tec néven futott (kötőjellel!). Egyébként nem drágább, mint egy másik termék. Egy árban van a Scitec 100% Whey Protein Professionnal vagy egy Biotech Nitro Pure Whey Golddal. Persze ezeknek nem 90% os a fehérjetartalma, de egy hasonló proteinnek kb 8000ft kilója. Lebeszélni nem akarok én senkit se a hitec termékekről, csak nehezen hiszem el, hogy az van benne ami le van írva. Láttam már Myproteint is hihetetlen áron, nem is az van benne mint az angoloknál. 5kiló 80%os fehérje 15ért...mese habbal :)
A sráccal egy a probléma, a gyűlölet, az utálat olyan szinten elhomályosítja az épészben gondolkodást, hogy elfelejtkezik arról, hogy egy hasonló kérdés-feleletkor linkelve lett a magyar forgalmazó Peak oldala, ahol maga a forglamazó meséli el képekeben (nem kisebb személyiséggel, mint Palatinusz Tünde), hogy mi a HiTec és a PEak. Ezt még egyszer megteszem!
Hogy a tudatlanságból kizökkentesem, - bár szerintem semmi értelmét nem látom - mivel ha valaki gyülölettel, undorral, lekezelően beszél valamiről, és olyan állításokat is tesz, ami nem fedi a valóságot (nem vélemény), annak lehet linkelni bármit, annak lehet mondani bármit. Nem fedi, mert soha életében nem vett sem Peak-et sem HiTec-et sem semmi mást, hiszen a gyakorikérdések válaszaiból úgy látszik csak és kizárólagosan egy termék után "vonzódik" Scitec és Biotech.
Tehát az a véleményem kár őt győzködni, semmi értelme. A fi-kázását meg addig, amíg az nem egy márka lejáratására irányul tényállítás, addig nem kell figyelmebe venni. Ha ezt a szintet túllépi, akkor a gyakorikérdés ugy is törli..... dirtboy-nak meg Montez-nek sem kell időt pazarolni a srácra, mert nem lehet érvekkel meggyőzni egy olyan embert, aki tények nélkül vagdalódzik.
Dogmatix91 válasza:
Hát ez a Myprotein oldala, ha ott nincs sima Whey Protein akkor feltételezem nem létezik ilyen termék, de az is lehet, hogy csak el van írva a magyar oldalon, amivel nem lenne probléma, de az, hogy a hivatalos oldalon drágább, mint a magyar eladónál, az már probléma. Leírom még egyszer. NEM A MYPROTEINNEL VAN BAJOM!
Az,hogy hülye-séget beszélsz azt elnézzük a tudatlanságodnak. De amikor valaki direktbe hazudik az már undorító.
Tedd fel a kis szemüveget, hát ha kisbetüs részeket már nem látod. Belinkelem neked, hogy a myprotein azon oldalát, ahol láthatod milyen fajtájú protinek vannak, köztük WHEYEK IS!!
Az is látszik, hogy abszolute nem vagy képben az árképzéssel sem!!! Ugye azt csak tudod, hogy van a kiskereskedelmi ár, meg van a nagyker.ár meg van a gyártói ár?!?! Mindegyik árfajtával lehet mozogni le-fel úgy ahogy a szereplők, tulajdonosok azt akarják.
Remélem tudsz angolul, és olvasd már el a piros betüket, hogy maga cég most milyen akciót hírdet?!?!
Ez a protein
ugyan az, mint ez a protein
Ha nem akarod megvenni, akkor vegyél scitec-et vagy bizotehet. Örülünk neki, közösen boldogságtól eltorzult arccal haleluját mondunk, sőt én még gyertját is gyújtok!
Ez a mondatod, reagálásod, érvelésed aztán mindent elárul rólad?!?!
Dogmatix91 válasza:
a magyar oldalon, amivel nem lenne probléma, de az, hogy a hivatalos oldalon drágább, mint a magyar eladónál, az már probléma.
EZZEL A MONDATODDAL MEGINT AKKORA HÜ-LYESÉGET ÍRTÁL!!!
Kérdés kedves dogmatix91, akkor ez hogyan létezik???????????????????????????
A SCITEC HIVATALOS OLDALÁN EZ A PROTEIN 17.490FT
UGYAN AZ A PROTEIN ITT 13.500FT
A SCITEC HIVATALOS OLDALÁN EZ A PROTEIN 14.290FT
UGYAN AZ A PROTEIN ITT 11.400FT
NEM LÁTOM, HOGY A GYAKORIKÉRDÉSEK BÁRMELY RÉSZÉBEN KIFOGÁSOLNÁD, HOGY EZ HOGYAN LÉTEZIK?
Dogmatix91 válasza:
a magyar oldalon, amivel nem lenne probléma, de az, hogy a hivatalos oldalon drágább, mint a magyar eladónál, az már probléma.
AKKOR EZ HOGYAN LÉTEZIK KEDVES DOGMATIX91?
Ja hogy csak fik-zok, és áztatok valakit, mert utálom, mert szaroz-ni kur-va jó dolog?!?!
NÉHA ELOLVASOD MILYEN HÜ-LYESÉGET ÍRSZ, VAGY EZ ALAPBÓL JÖN?!?!
Dogmatix91 válasza:
Én csak azért "hitetlenkedek", mert egyszerűen nem találok róla hiteles forrást, amit el is tudnék olvasni (lengyelül nem tudok sajnos). Abban sem vagyok biztos, hogy ennek a brandnek bármi köze lenne a Peak elődjéhez ami szinten Hi-Tec néven futott (kötőjellel!). Egyébként nem drágább, mint egy másik termék. Egy árban van a Scitec 100% Whey Protein Professionnal vagy egy Biotech Nitro Pure Whey Golddal. Persze ezeknek nem 90% os a fehérjetartalma, de egy hasonló proteinnek kb 8000ft kilója.
MIÉRT PONT EZ A KÉT PROTEIN VAN FELSOROLVA? MERT ÖSSZETÉTELBEN MEG SEM KÖZELÍTI A WHEY C6-OT? A FELSOROLSÁBAN EZEK KÖZÜL A 3 PROTEIN KÖZÜL MELYIKNEK AZ ÁRA 8.000fT/KG??!?!
TE EGY KATASZTRÓFÁLIS GONDOLKODÁSSAL BÍRSZ!
ITT IS A TUDATLANSÁG OLYAN MÉRTÉKÚ, HOGY AZT MÁR NEM LEHET KÖVETNI!
Azért a Scitec termékeknek van egy olyan csodálatos tulajdonságuk, hogy van rajtuk gyártási szám! ami alapján le tudod akár Te is ellenőrizni, hogy benne van e az a mennyiség ami a címkére van írva. Persze lehet mondani, hogy azt írnak oda amit akarnak...de legalább írnak valamit...
TISZTÁBAN VAGY AZZAL, HOGY KI ÉS MI A FÜGGETLEN BEVIZSGÁLÁSI LABOR? CSAK EGYETLEN EGYNEK A NEVÉT IDE TUDNÁD ÍRNI? TISZTÁBAN VAGY AZZAL HOGYAN ZAJLIK, EGY FÜGGETLEN BEVIZSGÁLÁS? ERRŐL TUDNÁL NEKÜNK ITT VÁLASZOLNI? NEM MERT HA EZZEL CSAK EGY KICSIT IS TISZTÁBAN LENNÉL AKKOR NEM ÉGETNÉD ITT MAGAD!
AKKOR EZT A GONDOLATOT AMIT ITT LEMÁSOLOK TŐLED:
Leírom még egyszer. NEM A MYPROTEINNEL VAN BAJOM! A bajom a muscleteam oldallal van. Mínuszosan csak beragadt terméket árulnak(vagy akciósat), ami egy jó minőségű proteinnél nem fordul elő. Ráadásul fent kell tartaniuk egy boltot ami szintén nem 10 forint, fizetni kell a könyvelőt, az alkalmazottat (ha van). Nem hiszem, hogy megengedheti magának bármilyen cég, hogy egy jól fogyó terméket veszteséggel áruljanak. Azt meg nem hiszem hogy tonnaszámra rendelik a fehérjét a myproteintől és akkora kedvezményt kapnak, hogy az angol áron alul (vagy akár azonos áron) tudják árulni. tehát .....
EZT KIFEJTENÉD EBBEN AZ ESETBEN IS?!?!
A SCITEC HIVATALOS OLDALÁN EZ A PROTEIN 17.490FT
UGYAN AZ A PROTEIN ITT 13.500FT
A SCITEC HIVATALOS OLDALÁN EZ A PROTEIN 14.290FT
UGYAN AZ A PROTEIN ITT 11.400FT
MOST AZTÁN TÉNYLEG VÁROM A VÁLASZODAT ERRE, NEM MEGINT CSAK ELTÜNSZ, MINT MÚLTKOR, AMIKOR KÉNYES VOLT A VÁLASZADÁS, AKKOR INKÁBB ELHÚZTÁL, ÉS KUSSOLTÁL!!!
Nem olvasom végig az összes idétlen írásodat, mert nem érdekel. Ha értelmezni tudtad volna amit írok, akkor rájöttél volna, hogy megtaláltam SŐT LINKELTEM IS!!! Ugyan azt a proteint a Myprotein oldaláról amit te linkeltél. Ha kiszámolod az okos kis buksiddal akkor is drágábbra jön ki, mit a muscleteam honlapján árult termék. Persze van nagykerár ami nyilván kevesebb (az áfát "elengedik" ), de itthon rájön a MAGYAR ÁFA ami NEM KEVÉS (27%), a szállítási költség (de mondjuk ezt tételezzük fel, hogy a gyártó állja...), és nyilván haszon sem ártana, hogy meg tudjon valamiből élni a viszonteladó.
Továbbá! Úgy látom a múltkor sem sikerült felfognod azzal a mogyorónyi agyaddal, hogyha belinkelsz egy FÓRUMOT amiben kb 80-90es évekbeli képek vannak azzal bizonyítod, hogy egy ma hasonló néven működő cég megegyezik a képeken látható termékek gyártójával (lehet, hogy túl összetett neked ez a mondat, kérj segítséget). Még ha a logó megegyezne a régi és az új termék között akkor elhinném, de erről szó sincs!
Az, hogy én csak Scitec meg Biotech terméket ajánlok, HAZUGSÁG! Tény, hogy legtöbbször ezen gyártók termékeit hozom példának, mert kézenfekvő. Valószínűleg aki gyakorin kérdez ilyen témában, az nem jártas szinte semmilyen szinten a táplálékkiegészítők világában. Nagyobb esélye van, hogy hallott a Scitecről és Biotechről, mint egy Gaspari Nutritionról, BSN-ről vagy akár a MuscleTechről.
A bodybuildingbolt azért tudja olcsóbban adni a termékeket (mellesleg nem minden olcsóbb!), mert a Scitec egy magyar cég, nincs akkor szállítási költség, nincs árfolyam ingadozás; és nyilván nem is keres rajta annyit. Ami a scitec oldalán van azt úgy hívják, hogy ajánlott fogyasztói ár. Nem tagadom, hogy a scitec nutrition termékei általában durván túlárazottak, de legalább megbízható minőséget nyújt. Nekem fontos, hogy egy ismert (és ELISMERT) márka termékeit fogyasszam, BIZTOS FORRÁSBÓL! (lehet az akár a bodybuildingbolt,shop.builder vagy akár egy erre szakosodott üzlet). Ahol a zsugorzacskós okosságokat árulják hihetetlen áron, az számomra nem megbízható forrás. És azért mert valami nincs csillivilli dobozban még nem lesz 5-10 ezer forinttal olcsóbb! Egy doboz előállítási költsége maximum 50Ft (mérnöknek tanulok, úgyhogy ezt ne próbáld meg megmagyarázni). Biztos úgy veszik a dobozokat a gyártók, tehát legyen egy doboz 100Ft.
Végezetül megkérdezném, hogy milyen jogon "beszélsz" velem ilyen hangnemben? Hogy mersz engem pocskondiázni? Nekem van katasztrofális( igen rövid o-val írják, látom nem tudtad) gondolkodásom, de TE vagy az aki NEM tudja ÉRTELMEZNI amit írok. Múltkor sem én tűntem el, hanem TE NEM VÁLASZOLTÁL! Kitérsz a válaszadás alól és elkezdesz fikázni, mindezt azért, mert képtelen vagy alátámasztani az érvelésed, ez tipikusan a tanulatlan, szélhámos és hazug ember viselkedése.
UI.: próbáld meg egyszerre elolvasni a hozzászólásokat és utána egyszerre válasznolni/kritizálni mindegyik felvetődött problémádra. Nem kell másolgatni amit írtam (én írtam, tudom jól mit válaszoltam, nem kell rá emlékeztetni) , főleg nem egy-egy kiragadott részletet, hiszen ekkor elveszik a szövegkörnyezet csodálatos varázsa ami értelmet ad az adott állításnak. Tudom, hogy ez meg fogja terhelni a csöppnyi elméd, de próbáld meg úgy felfogni, hogy ezzel is edzed az agyad, hogy később értelmesen tudj társalogni, és helyesen tudj írni. köszönöm
A kérdéses "ki válaszolt kinek utoljára".
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Még mindig az enyém, az utolsó hozzászólás, és mint látod, rengeteg példát hoztam neves gyártóktól! Ha értesz picit a matekhoz, akkor ki tudod számolni melyik proteinnek mennyi a kilónkénti ára.
azért adhatnál egy kib aszott választ a ma 06:02 időben írt dolgokra,jó lenne ha végre nem a mellé beszéd menne.
az meg hogy ki írt utoljára kit érdekel?
nem az dönti el hogy kinek van igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!