de ha be tudod linkelni a myprotein oldaláról azt a bizonyos muscleteames myproteint amit whey proteinként hirdetnek (csak mert én nem találtam sima whey proteint, hirtelen) és ott kijön az 5kiló 15000ft-ra, akkor talán elhiszem, hogy mínuszosan árulja az eladó, mert olyan jólelkű.
2012. dec. 30. 21:25
12/83 Dogmatix91 válasza:
Én nem mondom, hogy ez meg az a termék mennyivel jobb, mert ezek olyanok, hogy valakinek ez jó, valakinek az. Valakinek használ a monohidrát, valakinek csak az etilészter stb stb. De nem fogok olyan terméket vásárolni aminek még csak normálisan utána sem tudok nézni. Azért a Scitec termékeknek van egy olyan csodálatos tulajdonságuk, hogy van rajtuk gyártási szám! ami alapján le tudod akár Te is ellenőrizni, hogy benne van e az a mennyiség ami a címkére van írva. Persze lehet mondani, hogy azt írnak oda amit akarnak...de legalább írnak valamit...
ez a legolcsóbb, de kb azon az áron van mint itthon. Tehát nincs szállítási költsége a hazai forgalmazónak, nem rakott rá áfát és nincs haszna... + a neve sem stimmel, de ez a legolcsóbb :S
2012. dec. 30. 21:44
17/83 dirtboy válasza:
én egész biztosan nem fogom keresgélni,nem azért járok ide hogy dolgokat bizonygassak.
ha nem akarsz tudatlan maradni akkor utána nézel addig is leszel szíves nem fikázni a myprotein.
rendben van hogy nem ajánlod de tartsd meg a véleményed mert a myportein teljesen jó protein cég.
egyébként lehet itt a gyakorin is rá bukkansz ugyan is volt már bőven myproteines kérdés szerintem nem lettek törölve és voltak linkelet myproteines oldalak amiknek talán hiszel.
2012. dec. 30. 22:04
18/83 Dogmatix91 válasza:
Hát ez a Myprotein oldala, ha ott nincs sima Whey Protein akkor feltételezem nem létezik ilyen termék, de az is lehet, hogy csak el van írva a magyar oldalon, amivel nem lenne probléma, de az, hogy a hivatalos oldalon drágább, mint a magyar eladónál, az már probléma. Leírom még egyszer. NEM A MYPROTEINNEL VAN BAJOM! A bajom a muscleteam oldallal van. Mínuszosan csak beragadt terméket árulnak(vagy akciósat), ami egy jó minőségű proteinnél nem fordul elő. Ráadásul fent kell tartaniuk egy boltot ami szintén nem 10 forint, fizetni kell a könyvelőt, az alkalmazottat (ha van). Nem hiszem, hogy megengedheti magának bármilyen cég, hogy egy jól fogyó terméket veszteséggel áruljanak. Azt meg nem hiszem hogy tonnaszámra rendelik a fehérjét a myproteintől és akkora kedvezményt kapnak, hogy az angol áron alul (vagy akár azonos áron) tudják árulni. tehát NEM a Myproteinnel van a problémám. Tisztában vagyok vele, hogy kiváló minőségű terméket árulnak.
2012. dec. 30. 22:14
19/83 dirtboy válasza:
biztos van rá magyarázat,erről a boltot kéne megkérdezned.
egyébként meg örülni kell neki hogy te meg kapod annyiért és kész nem azt nézni hogy hogy lehetne drágábban megvenni.
örülj hogy olcsó.
a termék az biztos hogy jó,nem lesz benne liszt protein helyett.
2012. dec. 30. 22:21
20/83 Dogmatix91 válasza:
most ez olyan, hogy eladnak neked egy Ferrarit 2millióért. Örülj neki, hogy olcsó volt, ne azt nézd honnan van meg hányszor volt rommá törve. De nekem mind1, aki innen akar rendelni az rendeljen én nem szólok bele, ez csak egy vélemény. Volt 4 boltja a családomnak a válság előtt, tisztában vagyok vele, hogy milyen költségei vannak egy boltnak, ezért nem igazán tudom felfogni ezeket az árakat, de tényleg lényegtelen. Ha az van benne aminek benne kell lennie akkor jó, de én inkább rendelnék a hivatalos oldalról kicsit drágábban, mint egy számomra bizonytalan forrásból. Persze valaki a dianabolt is feloldja vízben és magába szúrja, tehát valakinek teljesen mindegy mi van abban amit eszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!