Mennyi idő és milyen nehéz egy ilyen testet elérni?
2021. júl. 13. 10:29
61/68 anonim válasza:
Nem osztom az észt hanem az igazat írom és amint látni ez neked nagyon fáj
62/68 anonim válasza:
Ha neked ez nagy formának számít és naturálban egy nagy szintnek szívből sajnállak
63/68 anonim válasza:
van akinek az van akinek nem az de már pont elégszer le lett írva, nagyon nem mindegy ki honnan indul és milyenek azok a gének
64/68 anonim válasza:
90 kilóval 120 kilót kinyomni még naturálban is gyenge. :D De amúgy is lényegtelen, ez nem mond el sokat a formáról. Lehet nyomni 180 kilót is ugy, hogy nincs nagyon sok izom rajtad egy naturálhoz képest sem. Dullárjel, a hozzáértésed inkább neked megkérsőjelezhető, számtalan kérdés alatt bebizonyotottad már. Állj szembe a kamerával mint a kérdésben lévő srác, és meglatjuk mennyivel an több izom rajtad. Ilyen oldalról beallós képek semmit nem árulnak el a valós fizikumrol, de még ez alapján is látszik, hogy nincs rajtad több izom.
65/68 anonim válasza:
64-es a 180 kilós nyomással kicsit túloztál, de amúgy igazad van.
66/68 anonim válasza:
Én onnan tudom, hogy erőemelek, és 170 kilós nyomás mellett sem volt rajtam jelentősebb mennyiségű tömeg.
67/68 anonim válasza:
Akinek az erőnléte egyenlő 120 kg os fekvenyomással és nem tud ilyen kakaó formát felmutatni annak a genetikája valami szemétdombról való
Lehet sírni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!