Mennyi idő és milyen nehéz egy ilyen testet elérni?
Parancsolj 9-es. Itt olyan 113 lehettem. Ez egy regebbi kep. Mostanit nem rakok mert azota lett pár tetkom es nem akarom hogy felismerjenek. Tudom hogy nem vagyok még nagy szám de azert jobbnak erzem magam mint a pillangos gyerek...
Nincs rajta nagy izomtömeg
Melle, karja, háta, lába elérhető huzodzkodással, fekvőtámaszal és guggolassal is.
Ami feltűnő az hogy válla, csuklyája fejlettebb mint a többi. Arra fog kelleni +gyakorlat bár genetika függű
Hozzá téve hogy alapból nem sok a zsír rajtad így szalkasitanod nem fog kelleni.
Vagyis ha átlagos a genetikád és az étkezésed akkor is fél év alatt elérhető,akár otthon is.
Na jo mindegy. Nem veszekszek tovabb. Legyen ugy😅. Én annyit tudok hogy aki rendesen jár nallunk a terembe és nem csak időt tölteni. Azok mind jobban neznek ki. Én is egy vekony gyerek voltam, 75 kg. Sajat magambol kiindulva is azt mondom hogy ahoz nem kellenek evek. De mindegy. Nem veszekszek. Amugy a 13 asnak itt egy kep a hatamrol.Hogy ne csak a karom látszodjon mert gondolom az volt a baj. Ez alapjan lehet fel lehet mar ismerni de bevallalom. Szemböl viszont a tetkok miatt nem küldök. Tudom most zsíros vagyok. De jelenleg eröre megyek és most fejeztem be a tömegelest. Van még hova fejlődnöm ez tény. De ugy erzem hogy annyira már vagyok nagy hogy hozzá szolhassak egy ket témahoz.
17-es tudom sajnos. Ezert is irtam hogy közel se vagyok magammal elégedett. De azert úgy erzem hogy szárazan is nagyobb lennek mint a kepen szereplő srac. Jelenleg 20% körüli a test zsírom. Jövő nyáron tervezek lemenni 15 körúlire vagy kicsit leljebb. Csak pont ettöl félek amit te is irtal. Hogy nem tetszene ahogy kineznek. Bár most se tetszik. Tehat ilyen szempontbol lényegtelen😂.
18-as ja hat persze nekem kb. 108 kg nek kellene ahoz lennem hogy 14-5 legyen a testzsírom. Haver olyasmi magas mint te. Ő most olyan 78 kg. Neki már rendesen látszanak a kockai.
Ez meg mi?Egy tollaslabdázó team csapatkapitánya?
Ne vicceljünk már azért!
Mennyi idő?
Kb nulla idő.
18-20 évesen így néztem ki,mikor sörözgettünk haverokkal a strandon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!