Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő és milyen nehéz...

Mennyi idő és milyen nehéz egy ilyen testet elérni?

Figyelt kérdés

Hasonló vékony testalkatból:

[link]

Ilyet:

[link]

[link]

2021. júl. 13. 10:29
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
Én csak az utat mutattam, a többi a te döntésed
2021. júl. 14. 10:05
 32/68 anonim ***** válasza:
Az h neked mennyi azt senkise tudja. Majd meglatod.. folyton ezt kerdezgetitek.. nem mind1? Aki gyurni akar az igyis ugyis fog. Am is egy eletre szol a gyuras.
2021. júl. 14. 12:57
 33/68 anonim ***** válasza:
68%
Akárki akármit mond, ez egy nagyon szép izomzat, főleg női szemmel (ha nem a testépítő-, mackó- vagy aputestet szeretik). Látszik az is, hogy azért szélesedik az a hát. Kar nem komoly, de a mell rendben, csuklya is oké ehhez a súlyhoz. Láb se pálcika, has kockás. Mi kell neked? Egy esztétikus "strandforma" és egészséges kondi? Ezzel megvagy ilyen testtel. Saccra ez olyan 180/72. Igényesebb focisták, úszók ilyenek. Teljesen rendben. A férfiak esetleg azt mondják, hogy legyél min. 80-90 kiló és akkor már lehet beszélgetni. Csak nem mindenki akar annyi lenni. Nem is mindig előnyös. Dávid-szobrot meg lehet nézni, kábé ugyanez. 2-3 év elég hozzá, de folyamatos lesz az alakulás, nem kell keseregni. Kardio és aerob se árt a programban.
2021. júl. 14. 13:54
 34/68 anonim ***** válasza:
0%
Miert te csaj vagy? Nem ugy tunik.. am ja lehet egy focistanak vagy uszonak jo, de... ez a testepites kategoria 🤔
2021. júl. 14. 14:00
 35/68 anonim ***** válasza:
attól még hogy testépítő kategória többnyire hobbi gyúrósok vannak itt, akik nem testépítők, ha tetszik nekik ha nem
2021. júl. 14. 15:11
 36/68 anonim ***** válasza:
55%
Nem vagyok csaj, de teljesen nyilvánvaló, hogy ez nyerő fizikum lesz, ha szeretik az esztétikus és egészséges izmokat (írnám, hogy természetes, de nem akarok félreértést, hogy koxosnak gondolnám a nagyobbat, mert nem feltétlen - csak ez egy "ősi körülmények" közt is életképes, természetes vadászó, futó emelő férfi alkat). Egyébként én "megszavaztattam" itt anno a hasonló alkatom és nagyjából 75-80 százalékot kaptam a tízes skálán ~30 nőtől (gyanítom, hogy egy-két 1-es, 2-es értékelést férfiak adtak vagy nem tudom...), tehát a túlnyomó többségnek eléggé tetszett, többen írták is. Valaki a lábra, valaki a felsőtestre "tett volna" 5-10 kiló izmot, de nagyon sokat gyalogolok, így különösebben hízni nem tudok sokat. Az igaz, hogy ez a testépítő kategória, de hát látjátok, ő "csak" eddig építené a testét :)
2021. júl. 14. 16:45
 37/68 A kérdező kommentje:

A képen Shawn Mendes van, 185 cm magas és 80-85 kg körüli elvileg.

2021. júl. 14. 22:46
 38/68 anonim ***** válasza:
77%

Bármennyire is akarod támadni ez enyém és még párak hozzászóllását felesleges, nincs igazad.

Tény hogy a srác karja, melle, háta, lába elég kevés ehhez nem kell 3 év edzés akinek ehhez 3 év edzés kell az most tanul újra járni.

Attól még hogy ez nyerő fizikum lehet csajoknál attól még mindig nincs rajta nagy izomtömeg.

Fél év alatt könnyen hozható akár otthon hutodzkodassal, fekvőtámaszal, guggolassal is és megcsak nem is nagy szamokra gondolok.

2021. júl. 15. 01:24
 39/68 anonim ***** válasza:
Utolsó kb így nézek ki +10 év edzéssel és kb 2-3 év alatt értem el, szóval szar genetikával fogadd el hogy nem úgy megy ez. :D
2021. júl. 15. 06:39
 40/68 anonim ***** válasza:
48%

Nagyon elkanyarodtak a kérdéstől egyesek. Pld kinek mi az esztétikus, meghogy a nőknek mi tetszik, meg a hobbi sport az nem testépítés, hanem gyúrás. (Mondjuk elmagyarázhatná, hogy miért is nem az. Mert a gyúrás fogalma akkor mi is?Nem izomépítés? )

A kérdésre a válasz:Egy csenevész alkattal fél év.Van akinek semmi, ha rendszeresen kosarazik, vagy túrázik, szertornázik stb.

Ez nem egy olyan forma amihez speciel testépíteni kell.

Ha 150 kiló valaki akkor nyilván több idő.A fogyás miatt.

2021. júl. 15. 06:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!