Úgyse hiszed el hogy nincs rajtad több izom addig amíg nem szalkasitasz le tokmindegy ki mit mond. Mindenki jart mar ebben a cipoben mikor zsirosan-vizesen tobb izomtomeget gondol magan mint ami valojaban van rajta. Le kell szalkasitani hogy szembesulj a valosaggal es utana rajossz hogy meg egy olyan format se egyszeru hozni ami a kerdesben szerepel. Persze ennel boven lehet jobb az ember naturalban de naturalban mar ez is valami. Aki meg ellenkezik mutasson jobbat naturalban de ugy hogy nem zsirosan arra hivatkozva hogy de rajta tobb az izom mert a testepites resze az is hogy szaraz vagy. Sőt a legnehezebb része.
2021. júl. 15. 13:34
52/68 anonim válasza:
Mert azt mindenki tudja csi alni hogy zabál és edz. Szépen be kell szaradni es legyen rajtad minimum akkora tomeg mint a kerdesben szereplo csavon aztan lehet pofazni.
2021. júl. 15. 13:36
53/68 anonim válasza:
dehát elég hozzá túrázni :DD
2021. júl. 15. 14:11
54/68 anonim válasza:
50.-nek Ruhában is látszik ez csak 1-2 számmal kisebb méretet kell felvenni hogy jól feszüljön. :D
2021. júl. 15. 14:13
55/68 anonim válasza:
Pedig a válaszolón több izom van mint a kérdésben lévő srácon. Ez egyértelmű.
Ilyen formát nehéz összehozni?
Ezen mi a nehéz? Már le lett irva nincs rajta semmi nagy tömeg huzodzkodassal, fekvőtámaszal, guggolassal is hozható
2021. júl. 15. 14:55
56/68 anonim válasza:
Ha ilyen könnyű összehozni, te biztos összehozta naturálban. Lássuk! :D
2021. júl. 15. 15:08
57/68 anonim válasza:
Miért kellene nekem ide képet beküldenem?
120kg volt a fekvenyomásom 90kg os testsúlyal szerintem ezzel el is mondtam mindent hogy el-e értem naturálban.
2021. júl. 15. 15:15
58/68 $$$$$ válasza:
52-es. Innen látszik mennyi közöd van az edzeshez . Nem csak zabálok. Étrendem van. Figyelek a kajamra. Csak annyi hogy nem szoktam beszaradni es nem is akarok. Mert nekem nem tetszik az a forma(bar jövőre kivancsisagbol lehet leszalkasitok. Csak akkor nem jön se az erő se az izom.. ).Most egy ideig tartom a súlyom mert ez most megfelelő az izomépiteshez. Aztan ujbol tömegeles.
Köszönöm 55-ös. Legalabb egy ember van itt aki ért az edzéshez. Az a baj sok ember szamara az az izmos aki sovány... És ezzel van a baj. Jo ez a srac a kepeken nem sovany de nem is mondanam nagyon izmosnak(en se vagyok az. De azert nála joval több izom van rajtam). Haver most leszalkasitott. Meg tavaly is. 2 éve edz. Normalisan komolyan veszi akar csak én. Na ő joval izmosabb mint ez a srac aki a kepen van. Kb.2 szer akkora. Van karja,melle,hata,lába. Nem mint a képen szereplő sracnak. (Nyilvan nem rakok fel haverrol kepet ). És lehet mondani hogy dagadt vagyok, teny hogy van rajtam felesleg. De ahogy irtam tegyetek fel magatokrol kepet utana kritizaljatok meg oktassatok ki hogy kevesebb izom van rajtam. Addig ne....
2021. júl. 15. 15:27
59/68 anonim válasza:
Van, aki szépséget akar, más meg tömeget. Lehet mindkettőt is, ha valaki megteheti és van rá 5-10 éve meg némi pénze. Egy ilyen testet összehozni nem nehéz. Meg egy nagyot se. Dolgozni kell mindkettőhöz és meglesz. Voltam már 180/83 (ez volt a maximum, 21-22 évesen). Már eltelt néhány év és inkább saját súllyal edzek. Egyszerű a recept. Le kell menni a terembe (vagy ahol edzel), aztán enni úgy, ahogy a célt akarod (sok jót vagy kevés jót sok vízzel), aztán aludni egy nagyot nap végén. Ha ilyen formát akarsz, akkor nem kell sokat étkezni hozzá, emellett sokat gyalogolhatsz, kocoghatsz is ráadásul. Mondom, nekem a képen ez nem tűnik 185/85 szintnek, ahhoz mintha vékony lenne, de mindegy. A kvantumfizika, na, az nehéz. Az edzés az meg edzés. Persze, ha kijön a sérved meg leszakad a bicepszed, akkor nehéz volt az edzés. Ha nem, akkor csak optimális terhelés, amitől fejlődsz.
2021. júl. 15. 15:28
60/68 anonim válasza:
57-es ez az adat önmagában semmit sem jelent. Nekem 150 volt a fekvenyomásom 98kg-os testsúllyal, aztán arányaiban még sem vagyok izmosabb mint ez a gyerek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!