Mennyi idő és milyen nehéz egy ilyen testet elérni?
Had ne keressek neked kosarasokat 2 métereseket ,akik amatőrök, és raadasul sportmez nélkül,egy szál strangatyában vannak.Mert hirtelen nem találtam.Csak azért mert nyilván profikról vannak képek(akik akár 100 kilósak is,zsir nélkül),de abba úgyis bele fogsz kötni.Azért van a gugli.Keress te,ha erre van időd.
Ez egy strandröplabdás pldául.De nyilván ebbe is bele lehet kötni ugye,hogy biztosan gyúr is!
Én tövábbra is tartom,hogy súlyzózós edzés azert más sport,mert jelentős izmot lehet vele építeni még amatőr natúr szinten is.Többet,mibt barmely sporttal egységnyi idő alatt.
Ez egy kép amin 80 kilós sportos forma van.
Lehet edzett ,lehet mást is csinált,lehet 60 kiló volt vasagyastól együtt,vagy 100 kiló és hájas.nem tudom,nem is erdekel.
A végeredmenyt nézve ,testepítői szemmel ez nem egy oriási végeredmény.Csak ennyit akartam hozzafűzni.
Attól lehet szép,attól lehet elég,meg nők kedvence.
De nem erről van szó.
Ez pont a másik véglete annak,amikor azt hiszi hogy 120 kiló száraz színizmot el lehet érni naturál.
(Átlagról beszéltem,nem hardgainerekről,vagy földön élő 0,1% csúcsgenetikájú személyekről.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!