Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő és milyen nehéz...

Mennyi idő és milyen nehéz egy ilyen testet elérni?

Figyelt kérdés

Hasonló vékony testalkatból:

[link]

Ilyet:

[link]

[link]

2021. júl. 13. 10:29
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
40. Kérlek mutass már nekem csak egy olyan 195-200cm vagy feletti tagot aki egy ilyen formát kizárólag kosarazással vagy túrázással és mindenféle súlyzós edzés nélkül prezentál.
2021. júl. 15. 06:50
 42/68 anonim ***** válasza:
Tényleg kemény, hogy majd "túrázással" ilyen tested lesz... azért ne gondolja már senki, hogy ebben nincs súlyzós meló. Nem is olyan kevés. Persze, lehet, hogy csak saját súllyal, de abból se kevés. Annyi esetleg, hogy nincs benne nagyon szigorú étrend és igazán nagy súlyok. Az is igaz, hogy alternatív utakon is lehet ilyen tested, mert a küzdősportolók is így néznek ki. De igen sok erősítő gyakorlatot végeznek évtizedekig. Aki csak túrázik meg labdát pattogtat, annak nem nagyon lesz mellizma, hiába nem sok ez. Igaz, első ránézésre nem is néz ki 185/85-nek, mert ott már komolyabb izomtömeg szokott megjelenni. A testépítő kategóriába meg írnak olyanok is, akik fogyni akarnak. Akkor az "testleépítés" vagy mi? Van, aki nagy testet akar építeni, van, aki csak szépet. Gyakran azért írnak ide ilyen kérdést, mert bár edzőtermi körülmények nélkül is elérhető volna a terv, de itt a legcélirányosabb tanácsokat várják :)
2021. júl. 15. 07:21
 43/68 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag szinte minden sportágban végeznek súlyzós edzést, attól még nem fognak kinézni úgy mint egy testépítő. ugyanez érvényes azokra, akik napi rendszerességgel lejárnak edzeni a terembe, ettől még nem testépítők.
2021. júl. 15. 07:34
 44/68 anonim ***** válasza:

Had ne keressek neked kosarasokat 2 métereseket ,akik amatőrök, és raadasul sportmez nélkül,egy szál strangatyában vannak.Mert hirtelen nem találtam.Csak azért mert nyilván profikról vannak képek(akik akár 100 kilósak is,zsir nélkül),de abba úgyis bele fogsz kötni.Azért van a gugli.Keress te,ha erre van időd.

[link]

Ez egy strandröplabdás pldául.De nyilván ebbe is bele lehet kötni ugye,hogy biztosan gyúr is!

Én tövábbra is tartom,hogy súlyzózós edzés azert más sport,mert jelentős izmot lehet vele építeni még amatőr natúr szinten is.Többet,mibt barmely sporttal egységnyi idő alatt.

Ez egy kép amin 80 kilós sportos forma van.

Lehet edzett ,lehet mást is csinált,lehet 60 kiló volt vasagyastól együtt,vagy 100 kiló és hájas.nem tudom,nem is erdekel.

A végeredmenyt nézve ,testepítői szemmel ez nem egy oriási végeredmény.Csak ennyit akartam hozzafűzni.

Attól lehet szép,attól lehet elég,meg nők kedvence.

De nem erről van szó.

Ez pont a másik véglete annak,amikor azt hiszi hogy 120 kiló száraz színizmot el lehet érni naturál.

(Átlagról beszéltem,nem hardgainerekről,vagy földön élő 0,1% csúcsgenetikájú személyekről.)

2021. júl. 15. 07:43
 45/68 anonim ***** válasza:
Ez a strandröpis (ráadásul strand...) szinte biztos is, hogy gyúr, persze. Bár a kép elég elmosott. Igaz, az a kérdés, hogy könnyű-e elérni. Adok egy effektív tippet. Nézd meg Brad Pitt edzéstervét a Harcosok Klubja című filmre való készülésre (ezt más színész is alkalmazta). Az is ez az alkat, egész kicsit talán nagyobb (nagyjából csak attól függ, mennyit és mit étkezel). Lesz benne súlyzó, annyit súgok :)
2021. júl. 15. 08:12
 46/68 anonim ***** válasza:
44. De mindenhogyan kell hozzá erősítő edzés, aminek része a súlyzó is :D ne vicceljünk már hogy túrázgatástól meg simán labdázgatástól, váll-mell-hát- kar izmai fejlődnek a nulláról...
2021. júl. 15. 08:30
 47/68 anonim ***** válasza:
simán túrázgatva, kosarazva ilyen maraton futó méretű izmokat lehet elérni, ami még ennél is lényegesen vékonyabb. (az olyan mint a kérdésben szereplő első kép)
2021. júl. 15. 08:34
 48/68 A kérdező kommentje:

Egyébként itt elolvashatjátok Shawn Mendes edzéstervet, akit érdekel:

[link]

2021. júl. 15. 10:09
 49/68 anonim ***** válasza:
Jár itt mindnek a szája, de egy jobb formát egyik se tud mutatni magáról, mint a kérdésben szereplő csávónak. :D Egy mutatott egy olyan képet, amin semmi nem latszik, de ő is full zsir, és alig van rajta izom,a tobbinek meg csak a szája jár. :D
2021. júl. 15. 12:17
 50/68 $$$$$ ***** válasza:
100%
Azert az hogy alig van rajtam izom erős tulzás. Mert joval több van mint a kepen lévő palinak(semmi penzert nem lennék ilyen vezna). Azt hogy most van rajtam zsír nem tagodom mert van. De azert nem vagyok full zsír. Erőre megyek nem kinezetre. Jobban érzem magam így zsírosan. Nem vagyok testépítő. Nem szedek semmit. És őszinten, ha erre a Shawn Mendesre vagy kire rá adnának egy pólót senki se mondana meg hogy barmi köze is van az edzéshez. Rajtam meg azert meg puloverben is látszik hogy van egy méretem(váll,mell,kar,hát). Nem azt mondom hogy hatalmas nagy darab vagyok. De legalabb rajtam ruhában is látszik hogy edzek. Nem fogok veszekedni. Többen leszoltak. A 25 vagy hany éve edző csavo is. És egy kepet nem mert felvállalni magarol. Meg most te is 49-es. Mutass már egyképet magadrol. Én lehet kicsit zsíros vagyok de azert az átlagnál nagyobb darab vagyok és joval erösebb. Söt a terembe járo emberek jó reszénel is nagyobb meg erősebb vagyok(a profikat nem bele véve). Nem vagyok magammal elegedett,bekepzelt se vagyok. Tudom hogy még sokat kell fejlődnöm, nagyon messze is állok a celomtol. De akkor is nagyobb vagyok mint a pali a kepen. Meg sok mindenki masnal is. 1 evet edzettem aztan 1 év kimaradt, most 1,5 eve edzek megint. Szerintem ezt nézve nem vagyok sz*ar. Ha valaki azt mondja hogy igen az csatoljon már egy kepet is. Meg irja oda hogy miota edz illetve hogy naturál-e. Az meg hogy nem vagyok száraz az én dolgom. Nem is szeretnék az lenni. De azert olyat ne allitsunk már hogy alig van rajtam izom.
2021. júl. 15. 12:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!