Mennyi idő és milyen nehéz egy ilyen testet elérni?
2021. júl. 13. 10:29
21/68 anonim válasza:
Hallod e te gyerek, 11, ez a forma meg mi amit itt prezentáltál? Ilyen "formával" észt osztani nagyon kár..
22/68 anonim válasza:
$$$$$ nevű válaszolónak üzenem, hogy a képek alapján ha diétázni, összességében nem sokkal lenne jobb formában mint a körkérdésben szereplő.
Lehet hogy ez számodra degradáló de nem annak szánom.
Méretben lehet hogy nagy vagy, mert magas vagy, de nyilván tisztában vagy vele, hogy ez testépítés szempontjából hatalmas nagy hátrány.
23/68 $$$$$ válasza:
21-es. Tegyél már fel te is magadrol egy képet. Én 1 évet edzettem aztan 1 év kihagyas után most 1,5 éve edzek. Ahoz kepest nem érzem rossznak. 22-es. Igen tudom hogy hátrány a magasságom.
24/68 anonim válasza:
Láthattál már elég sokszor, nem fogok hetente kitenni. Európa bajnok ex versenyző, talán így már vágod ki vagyok, 25 éve tolom a vasat, ne várd hogy egy gyereknek bizonygassak. Te még nagyon az elején vagy ennek a sportnak, nem mondom hogy nem lehetsz jó egyszer, de az még sok év munka lesz.
25/68 $$$$$ válasza:
Hát ennyiböl nem tudom. És tudom hogy az elejen vagyok. Nem is mondtam hogy profi vagyok. De az egesz úgy kezdődött hogy akit kiraktak arra azt irtak hogy 2-3 év. Ami azert nem igaz. És utana irtak hogy mutassak kepet. És én mutattam. De most azert te is elveszted a hitelességed. Mert leszolsz de egy képet nem mutatsz magadrol...
26/68 anonim válasza:
mert van akinek 2-3 év és van aki alapból így kezdi, ez teljesen egyéni
27/68 anonim válasza:
Nekem nincs megfelelési kényszerem hogy hetente mutogassam magam. Olvasgass vissza a kategóriában, biztos vagyok benne hogy találsz pár képet rólam. Meg írtam hogy nincs kinek bizonygassak, én már elértem amit akartam ebben a sportban
28/68 $$$$$ válasza:
Értem 27-es. Hat azert szoktam nezni a kategoriat. Nem vagy ismerős. Nem is azert kell hogy megfelelj. Csak így látatlanban könnyü leszolni valakit. De mindegy. Nem veszekszek.
29/68 anonim válasza:
Olyan rég nem járhatsz akkor ide, mert 7-8 éve rengeteg versenyen rólam készült képet kiraktam itt
30/68 $$$$$ válasza:
Hát ha nem bánod nem keresek vissza 7-8 évnyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!