Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő és milyen nehéz...

Mennyi idő és milyen nehéz egy ilyen testet elérni?

Figyelt kérdés

Hasonló vékony testalkatból:

[link]

Ilyet:

[link]

[link]

2021. júl. 13. 10:29
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
82%
Honnam tudjuk? Annyi tényező befolyásolja ezt, hogy nem lehet megmondani. Csináld, aztán meglátod. Amugy is, ez a sport egy életre szól,ne turelmetlenkedj.
2021. júl. 13. 10:32
 2/68 anonim ***** válasza:
Az izomfejlesztés egy lassú folyamat, a látható változás kb 3 hónap után látható, tehát azért kell hozzá jópár hónap, de ha elszánod magad, és van egy megfelelő étrended, érezni fogod magadon a fejlődést, és több kedved is lehet hozzá. Ha elkezded, edzés után ajánlom a hideg zuhanyt(nem kell jég hideg, de langyosnál hidegebb legyen).
2021. júl. 13. 10:43
 3/68 anonim ***** válasza:
100%

Én hasonló alkattal kezdtem(190/66),kb 2 éve edzek és nagyjából egy szinten vagyok a második emberrel,bár ő egy kicsit teltebb.

Ez alapján én 2-3 évet mondanék,ami akár lehet kevesebb mert az elején én is sokmindent nem jól csináltam.De ez rengeteg tényezőtől függ tehát ez egy körülbelüli idő.

2021. júl. 13. 13:56
 4/68 $$$$$ ***** válasza:
32%

Most nem tudom hogy ugyan azt a kepet nezzuk-e. De a ha igen akkor utolso komlyan gondolod hogy azt a nyeszlett format amin a pillango tetkos csavo van 2-3 ev elerni??? . Van aki jobban nez ki amikor elkezd edzeni.. De ha valaki alapbol olyan vekonyka mint a kerdezo vagy én voltam akkor is ha rendesen edz meg rendesen figyel a kajajara akkor 1 év alatt siman megvan. Sőt még hamarabb is.Csak ez a sport olyan hogy le lehet jarni időt tölteni is a terembe és akkor nagyon lassan fejlődik az ember vagy nem is fejlődik. Vagy pedig lemegy,110% ot beletesz és akkor fejlődni fog... Igaz hogy ebben a sportban lassan lehet eredmenyeket elerni,sok év kemeny munkaval. De eleinte azert lehet "gyorsan,, fejlődni.

(Amikor elkezdtem edzeni 203 cm és 75 kg voltam,jelenleg ugyan ilyen magas es 125 kg vagyok kb.20% testzsirral).

2021. júl. 13. 17:00
 5/68 anonim ***** válasza:
Hát azért a minimum hogy magadról dobsz egy képet, mert így honnan tudjuk milyen vagy, nem biztos hogy reálisan látod magad. Én nem is tudom mikor voltam ilyen vékony utoljára, talán 25 éve. 2-3 év alatt amúgy látványos változás lehet ha jól edzel, kajálsz, pihensz
2021. júl. 13. 18:15
 6/68 anonim ***** válasza:
Valakinek nehéz elérni, ha nem ilyen az alkata, hanem kicsit kövér vagy nagyon vékony. 1-2 év alatt meglehet, jó forma, de inkább csak sportos.
2021. júl. 13. 20:09
 7/68 anonim ***** válasza:
0%
Esélyes hogy a 4-es sem látja magát reálisan vagy szarrá koxolja magát. De az sem kizárt hogy mindkettő. :D
2021. júl. 13. 21:32
 8/68 anonim ***** válasza:
3 év kb, de ha olyan vagy mint az első képen, akkor nagyon ennél többre ne is számíts naturba.
2021. júl. 13. 21:34
 9/68 anonim ***** válasza:
Te $ jel dobjál már magadról egy képet, mert mindenhol csak az adatokat látom, és hogy osztod az észt...
2021. júl. 13. 22:26
 10/68 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, soknak tűnik az a 3 év...

annyira azért nem is vagyok olyan "nyeszlett" mint az első képen, csak nem találtam oylan képet, magamról meg nem volt időm készíteni.

2021. júl. 13. 22:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!