Hogyan, milyen gyakorlatokkal tudnám elérni, hogy vastagabb legyen az alkarom? Vagy ez teljesen genetika?
Indokolatlanul vékony a csuklóm, alkarom, egy kicsit zavaró, megmondom őszintén. Lehet ezzel kezdeni valamit? Nem mondom, hogy életem problémája, de elég bénán néz ki szerintem
24F
A csukló az adott.Nem baj ha vekony.Sőt ha követed pldául a profi testépítésben birő szempontok között a vékony izületek előnyt jelentenek esztetikailag.Hisz az izom szélesebb vaskosabb hatást kelt,mint egy nagyobb ,vaskosabb izületen ugyanaz az izommenyiség.
Alkar:
1.Gurtnit csak akkor használj ha az alkarod miatt már nem megy a gyakorlat.Pldául evezesnél szoktam használni az utolsó két sorozatban,mert addigra az alkarom kikészül,a hátam meg bírná.
2.Aztan :fogj két durván megpakolt egykezest,és csak tartsd.Kétoldalt használj szivacsot vagy akármit.Addig tartsd míg ki nem csúszik a kezedből a súly.
3.Farmergyaloglas:uaz,mint fent.Csak most setalsz es cipeled a sújt.Szetküldi a csukjáidat,a felsőhátat+az alkarjaidat.
4.Fat gripp.Tképpen egy rúdvastagító kellek.A vastagsága miatt az alkarok,mivel vastagabb a fogás, durván bedurrannak.Használd rudas gyakorlatoknál.Lehet az fekvenyomás,bicepsz,evezés.Eleinte nem fog menni a szokasos súlyokkal.Az alkarjaid könyörögnek majd,de egy idő utan brutálerősek lesznek.
5.Lógas húzódzkodón,közben lábemelés.
Az mellett hogy jó alsóhas gyakorlat,az alkarjaid is jol megedzi.
Direkt nem írtam alkargyakorlatokat.Csak mert azokat mindenki elmantrázza,hanem olyanokat,amik nem szokványosak, még szóba jöhetnek más módszerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!