Genetikailag H/téglalap alakú fenék gáz? Milyen gyakorlatokkal lehet tenni ellene?
Sziasztok :D A barátnőim többségének már alapból kerekebb, teltebb alakú a feneke (persze nem izmos, de ez pl egy nadrágon keresztül egyeltalán nem látszik) miközben nekem sajonos téglalap formájú. Én edzek rá, ők nem. Mióta popsira ható gyakorlatokat végzek már elkezdett kerekedni, de sajnos nem oldalra hanem..hogy is mondjam, a hátamtól elfelé ( nem szép megfogalmazás, de remélem érthető). Szóval oldalt az a két kis horpadás a csípőm alatt még mindig ott van :(
Fiúk, szerintetek ez gáz? Mennyire előnytelen?
Lányok,nektek mi a tapasztalatotok? Erre a problémára melyik gyakorlatok a legjobbak? El lehet ezeket a kis gödröket teljesen tűntetni?
Talán ehhez tudnám hasonlítani...ezt közelíti meg.( bal oldali) A gond az, hogy én csak tükörből látom és mindig másmilyennek, mivel a fényviszonyok és a tükör típusa nsgyon befolyásolják a dolgot. Egyszer nagyon undi, másszor meg elég jó. Szóval talán talán...
Itt pedig talán valamennyire látszik a gödröcske, amit mondtam (1.)
Ugye a csípőcsontja alatt bemélyedik, ellentétben a többivel.
Szomorú. :( hát sajnos nekem is
És ez már tényleg a genetika :/
Kapcsolatom az már van és a párom teljesen meg is van elégedve velem😊 De magamnak is szeretnék tetszeni 😕
Akkor úgyszint nincs szerencsém. Azok meg picik...mondjuk ez pont nem zavar.😂😂 Mondjuk én nem így tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!