Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian
Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a
versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam
közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső
győzelmét egy szép kis összeggel?
1441/1466 A kérdező kommentje:
Most elvileg akkor kerek kétezer ponttól esik el az olasz.
Én nem hinném hogy ez most annyira katasztrófa lesz Sinnernek. Gyakorlarilag kapott egy újabb off-seasont,és míg a többiek tolják a kemény pályás tornákat,ő készülhet a salakszezonra. Bar valami olyasmit olvastam hogy a hivatalos edzéseket április 14-étől kezdheti el,de hogy most ez mennyire ellenőrizhető és komolyan vehető....
2.25-ös Alcaraz Garrosban nem sok érteket látok ebben a pillanatban, AO-n,illetve Rotterdamban sem volt igazán meggyőző. Nyilván messze még a Garros,az addigi tornák jobban megmutatják hogy mekkora favorit lesz majd esetlegesen.
febr. 16. 11:56
Vagyis leginkább majd a salakszezon.
febr. 16. 11:58
Alcaraz hozta a pénzt Rotterdamban, döntőben 1,65 körül volt már a döntő szettben. Minuartól még soha nem kapott ki, neki nincs olyan játéka amivel bántani tudná, 10-ből 9x a spanyol nyer és be is jött. Fonseca is bement a döntőbe, belőle még lehet valaki.
febr. 16. 12:19
Rotterdamban összességében nem volt nagy dolog hogy nyert, bár gyakorlatilag Hurkacz ellen ha 4-1 ről be tudta volna fejezni a szettet akkor ki is eshetett volna Alcaraz simán. Én már egy ideje megfogadtam,hogy n fogadok Alcarazra,pláne kemény pályán,egyszerűen túl sokat vitt már el,egyenlőre tartom is magam ehhez.:D
Szóval összességében nem volt meglepetés az hogy nyert Rotterdamban,még akkor sem,ha fedett kemeny pályán eddig nem nyert tornát. Nem volt igazán versenyképes ellenfele,aki a mezőnyből lehetett volna talán az Medvedev,de őt most inkább hagyjuk is,jelenleg bárkitől ki tud kapni. Ha Dohában nyerne,az már nagyobb dolog lenne,pláne hogy papírforma szerint a negyedben megint Djokó ellen játszhatna,és mint tudjuk,sosem verte meg kemény pályán a lassan 38 éves szerbet:D
febr. 16. 12:38
Mindenki ellen én sem de van néhány játékos aki nagyon fekszik neki, például Minuar vagy Medvedev, ellenük bátrabb vagyok. Vagy Ostapenko Swiatek ellen, 5-0 az egymás elleni, 6-3 6-1-es kivégzés, azis ajándék volt 2,50-ért :D Vannak olyan matchupok ahol az egyik fél nagy fölényben van.
febr. 16. 13:16
Amúgy szerintem nagy dolog volt Rotterdam, eleve betegséggel küzdött és nem mindenkinek megy fedettpályán olyan egyszerűen, Nadalnak például két darab tornagyőzelme van ezen a terepen abból egy fedett salakos :D Ezt valószínűleg felülfogja múlni Alcaraz.
febr. 16. 13:20
Ja meg még Cici is nagyon fekszik Alcaraznak, az ilyen Hurkac Zverev féle játékosok már kellemetlenebbek. Meg ha Djoko játszik Monfilsszal akkor mehetne rá a ház is, vannak olyan párharcok ahol az istenért se győz a másik soha.
febr. 16. 13:29
Alapvetően igen,nem kis dolog,de ha ránézünk az útjára. Van de Zandschulp (igaz megverte az Us Openen,és itt is nyert szettet,de alapból ez kötelező feladat volt Alcaraznak), Aztan egy Vavassori (Ha Auger nem adja fel,ő veszélyesebb lehetett volna fedett pályán,verte is Alcarazt már ilyen körülmények között),aztán Martinez, majd a Hurkacz meccs volt talán egyedül ami szintén necces volt,illetve a döntő Minaur ellen,aki szintén nyert szettet. Szóval azért ez nem volt egy veretes névsor összességében. Medvedev vagy Rublev a legjobb formájában akár okozhatott volna meglepetést,de ezek a játékosok úgy néz ki kifingtak.
febr. 16. 14:13
Sinner utóbbi két GS győzelme is hasonló volt, AO-n csak a döntőben játszot komolyan vehető ellenféllel, USO-n meg egy megfáradt Medvedev, a többi említésre sem méltó ellenfél.
febr. 16. 14:28
Kapcsolódó kérdések: