Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hol oktatnak minőségi aikidót...

Hol oktatnak minőségi aikidót Budapesten?

Figyelt kérdés

2012. aug. 22. 00:47
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/108 aikiboxer ***** válasza:

Ateszu szerintem nem egy aiki-troll. Én kedvelem a csávót, a fennhéjázó szövegét szerintem csak polgárpukkasztásnak szánja. :)))

A kobayashi rendszerben egyrészt az a jó, hogy sztenderd, a vizsgaanyag le van dokumentálva, és a vezetés (élén Balázzsal) meg nagyon normális. Amit még szeretek, hogy az edzés nem dumaszínház, hanem folyamatos, valódi edzés. Legalábbis a Somogyiban.

A fegyvernek tényleg sok haszna van a pusztakezes technikák csiszolásában, de fegyver értéke nincs, inkább csak hagyományőrzés. Az én ízlésemnek a kobayashi rendszerben egy kicsit túl sok a fegyver, de nem lehet mindenkinek megfelelni... :)

2012. szept. 2. 22:48
 102/108 aikiboxer ***** válasza:
Ui: akármilyen professzionális is az MKDE, a [link] hetek óta hibaüzeneteket dob, szemmel láthatólag gazdátlan jószág! Lesz hétfőn edzés??!
2012. szept. 2. 22:58
 103/108 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

A volt Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen (jelenleg: Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar) Hungária körút 9-11 is minőségi aikido oktatás van szerintem.

Honshin Dojo [link]

Karácsony Zoltán sensei (4 dan) a hely szelleméhez méltó pörgős, katonás edzéseket tart, barátságos légkörben. Ez is Kobayashi Dojo. A Honshin Dojot Szabó Balázs alapította 1991-ben, még az MKDE előtt. Magyarázat itt sincs sok, annál is inkább mert az edzéseket a Kyokushinkai csoporttal egy csarnokban tartjuk ők pedig végigkiabálják az edzést. Megvan a harci hangulat :)

Bejutni nem egyszerű az egyetem területére, mert örzött katonai objektum, tagsági kártya szükséges. Az egyetemen van még mindenféle más harci művészet is mint jujutsu, ketlebell, harcifoci és tollaslabda :)

Bővebb információ a Dojo honlapján.

2012. szept. 4. 17:41
 104/108 anonim ***** válasza:

Off

Ha megkérhetlek titeket nézzetek rá a kérdésre, ha van időtök és elnézést a spamért.

On

2012. szept. 8. 21:58
 105/108 addamsson válasza:
Miért nem a kérdésre válaszoltok? Kit érdekel, hogy technikaliag mi a különbség A és B között? A kérdező azt akarta tudni, hogy hol oktatnak minőségi aikidot Budapesten. ÉN is erre a kérdésre keresem a választ, de itt csak azt látom, hogy flame-ltek egymásra. A kérdésre válaszoljatok, vagy inkább menjetek máshova.
2013. okt. 5. 00:29
 106/108 anonim válasza:
Ha minőségi aikidot keresel csatlakozz a Gazdagréti Aiki Dojo-hoz. [link]
2018. ápr. 16. 06:37
 107/108 anonim válasza:

Budapesten rengeteg helyen oktatnak minőségi aikido-t. Az egyik legnagyobb budo egyesület a HBSE, melynek városszerte vannak dojo-i. Amiben kitűnik a többi egyesület közül, hogy a vezetőség rendszeresen szervez edzőtáborokat, kyu és dan felkészítőket.

Néhány link a dojo-khoz:

[link]

[link]

[link]

2018. ápr. 27. 19:57
 108/108 tikyus ***** válasza:
A gazdagréti egy fos
2020. ápr. 24. 19:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!