Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A pulzáló mágnesmatrac helyett...

A pulzáló mágnesmatrac helyettesíti a mozgást, tornát?

Figyelt kérdés

Vettem pulzáló mágnesmatracot, ami az érfalak belsejéből levakarja a belső lerakódásokat, még a mikrocirkulációt is és a vörösvérsejteket amik egymáshoz tapadtak szétszedi. Ez jobb, mint a moszgás és torna. Ezzel két legyet ütöttem egycsapársa?

A mozgást is kiváltottam, mert oxigén kerül a belső szervekbe és gyógyítja a szervezetet, mert a lerakódásokat kitiszítja. Jól gondolom ? - Hozzá teszem, nem szenvedek testsúlyfeleslegbe

2013. máj. 3. 22:26
 81/96 anonim ***** válasza:
69%

"A majomkodást is tőlem vetted kisgyerek, mint a többit. Nagyon I.Q light vagy :-D "

Mi ez a már 10 évesek közt se menő szöveg? Még kiderül, hogy az ovit se jártad ki.

"Velem beszélnek értelmes emberek, veled nem, mert ide közösbe már nem mernek, de privátban igen."

Kicsit erőltetetten próbálod magadnak magyarázni a képzeleted szüleményeit. De nem, továbbra sem állnak veled szóba a többiek, mert látják, hogy szellemi toprongy vagy. Én meg csak jól szórakozok a primitív formádon :D fizikus, :D álmaidban, se, esetleg az elmeosztályon begyógyszerezve delíriumban elképzelheted

"Figyelj, idióta vagy, de most komolyan ! Hogy van képed beleszolni ilyen komoly orvosi dolgokba ? Az 1 milliós csúsz high tech készülékem a szádra ne vedd, te gyogyós ! Tanulj tisztességet"

Takarodj az 1 milliós vackoddal együtt! Tisztesség témakörben kérdezd a fent említett mágnes matracban szakértő orvos barátaidat, ők biztos tudnak segíteni, olyan férgek, mint te.

Kérj apádtól pár pofont így utólag, mert láthatóan nem nevelt meg, a tisztesség tőled távolabb áll, mint a Mariana-árok a kiszáradástól, bár neked ez valószínű nem mond semmit, de sebaj.

2013. máj. 15. 01:27
 82/96 A kérdező kommentje:

""Nem beszélnek veled olyan értelmes emberek, mint én? Ezen csodálkozol? Hisz debil vagy, nincs agyad, miről lehetne veled beszélni, anélkül, hogy mellébeszélnél?

Tévedsz mint mindíg ! Fogalomértelmezéseid vannak. Olyan idióták mint te nem beszélgetnek velem, mert nincsenek a fizikus társaim körében és nem keresem az élet más területén a közösséget velük.

Értelmes emberek írnak privibe és elmondják, hogy nem mernek közösben írni miattad, mert egy játszmázó troll vagy !

2013. máj. 16. 15:59
 83/96 A kérdező kommentje:

Megtaláltam a zsírégető, figyasztó programot és már használom is egy ideje. Nagyon bevált ez is !

Próbáljátok ki Ti is 4

2013. máj. 16. 16:00
 84/96 anonim ***** válasza:
78%

Szegény megfélemlített érdeklődők! Ez a fogalomértelmezéses troll rettegésben tartja a GYK-t.

Nagyon nagy ez a kérdés, érdemes volt bejelölni. :D

*(Kérdező, nem neked drukkolok.)

2013. máj. 16. 19:11
 85/96 A kérdező kommentje:
most hogy kiemeltem és új emberek is olvassák, remélem érkeznek értelmes kommentek is.
2013. máj. 29. 15:01
 86/96 anonim ***** válasza:
Milyen választ akarsz még? A mozgást/tornát nem helyettesíti és nem is ütöttél két legyet egy csapásra. A válasz megvolt, innentől nem értem mi a kérdésed még. Jótékony az igaz, de nem helyettesíti a mozgást.
2013. máj. 29. 15:54
 87/96 anonim válasza:

" Súlyos ami itt megy, de most már nyilvánvaló, hogy a kérdező elmebeteg. De aki folytatja vele a vitát az sem piskóta.

A válasz 57%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad."

Majd ezután 3 oldalon keresztül csak tőled olvashattunk személyeskedő, értéktelen hozzászólásokat. Igazad volt, gratulálok!

2013. máj. 29. 15:58
 88/96 anonim válasza:

A kérdező pedig erősen súrolja a troll határt, de elképzelhető, hogy valós a kérdés, így válaszolok.

Nem, nem helyettesíti mert mozgás közben ezernyi más kémiai és fizikai reakció is történik. Illetve a szívedet és az érrendszered semmi sem edzi, így pedig nagyon valószínű a nyugdíj előtti halál.

Mellesleg a szintetikus vitamin és a növényekben lévő vitaminok között annyi a különbség mint a csap és a forrásvíz között.

2013. máj. 29. 16:02
 89/96 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudom biztosra venni a következő állításokat:

"ami az érfalak belsejéből levakarja a belső lerakódásokat, még a mikrocirkulációt is és a vörösvérsejteket amik egymáshoz tapadtak szétszedi."

Valamint:

"Ez jobb, mint a moszgás és torna"

Ilyet én is tudok állítani, annyi lesz a probléma hogy én nem állítok levegőben lógó dolgokat. Persze önmarketinghez érteni kell, és nyilván én nem lennék olyan jó hazudozó mint egy feltörekvő cég.

2013. júl. 11. 09:17
 90/96 anonim válasza:
0%

Kérdező nemkell komolyan venni az itteni félműveltek válaszait:D

Én is láttam a Bemer videot! A svájci mikrocirkulásciós intézet igazgatója mondja el, hogy az általuk kifejlesztett termék mennyire hatásos.

Innentől kezdve ételharcosok, meg bukott orvostanhallgatók véleménye nem releváns :P

2013. júl. 11. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!