A pulzáló mágnesmatrac helyettesíti a mozgást, tornát?
Vettem pulzáló mágnesmatracot, ami az érfalak belsejéből levakarja a belső lerakódásokat, még a mikrocirkulációt is és a vörösvérsejteket amik egymáshoz tapadtak szétszedi. Ez jobb, mint a moszgás és torna. Ezzel két legyet ütöttem egycsapársa?
A mozgást is kiváltottam, mert oxigén kerül a belső szervekbe és gyógyítja a szervezetet, mert a lerakódásokat kitiszítja. Jól gondolom ? - Hozzá teszem, nem szenvedek testsúlyfeleslegbe
-.- hagyd már ezt a mikrocirkulációzást, értem én, hogy nagyon tetszik a szó, de egy baromság. A mozgás pedig igenis javítja egészen a hajszálerek szintjéig a vérkeringést, lecsökkenti az éren belüli akadály képződésének az esélyét.
Csak nagyjából néztem meg a videót, címszavakban:vakítás, igen, hogy szakmabeliekkel és "felhasználókkal" elmondatjuk, hogy mennyire jó a termék, már régóta közismert reklámfogás. A másik; a videóban idős embereket mutogatnak, akik ne adjisten érdugó-elhárításra szorulnak, ok-erre is vannak más módszerek amúgy-de sokkal több értelme volna megelőzni azt, hogy valami eldugaszolja az ereidet, minthogy "kapargatni" őket egy matraccal, azt remélve, hogy használ.
drake is orvos, te szerencsétlen! De mindegy, te vagy iszonyatosan makacs vagy, vagy azért jöttél ide, hogy itt is terjeszd a hatalmas "jóhírt" a kamumatracodról!
A telezabálás miatt meg ne aggódj! Nyugodtan megteheted, mivel arra pedig már kitalálták a Sauna belt-et, ami tv nézés közben is simán lekapja rólad a felesleget, így a mozgásnak megint sikerül fityiszt mutatnod! Sőt, ha káposztaleves kapszulával kombinálod, akkor garantált a siker!
"hagyd már ezt a mikrocirkulációzást, értem én, hogy nagyon tetszik a szó, de egy baromság"
A mikrocirkuláció orvosi kifejezés. Nem reklámfogás. Nézd csak : [link]
Nem tudom, hogy milyen orvos lehetsz ha még ezt sem tudod -.-
"lecsökkenti az éren belüli akadály képződésének az esélyét."
Ezt elhiszem. DE ! Nem tisztítja ki a lerakódásoktól. vagyis ha az érben lerakódás van, azt nem kaparja fel. CSAK EZ
"ok-erre is vannak más módszerek "
Erre nincsen más módszer ! Tudsz nekem mondani valamit, ami a mikrokeringésből felkaparja a lerakódásokat ? Ugye nem ? :-D
"drake is orvos, te szerencsétlen!"
Te vagy a szerencsétlen. Nem is érted. A videoban nem csak orvosok. Praktizáló szak főorvosok !! Nem mindegy. Szerintem nem vagy orvos, ha még mikrocirkulációról sem hallottál -.-
-
Az milyen lenne, ha még fogyasztana is, nemde !? :-D Tápolás után csak fetrengeni kellene rajta WOW-ozás közbe.
Ez az egyetlen orvosi kihívás még megmaradt. Reméljük találnak rá megoldást.
"Én inkább sportolok."
Egészségedre !
Viszont indokokat kérek. Azt mondod, semmi sem számít csak a mozgás és mire alapozod? Támazd alá érvekkel ? A mágnesterápia neked nem jó, mert nem ismered el amit a kutatóintézetek mértek. Megkérdezném miért? Egyáltalán nem marketinggyárak gyártják a matracot, nem is értem.
Nem mondtam, hogy csak a mozgás számít, hanem hogy az a leghatékonyabb. Nyilván vannak más tényezők, étrend, dohányzás, alkohol, egyéb.
Biztos találnék egy csomó felmérést ezzel kapcsolatban, de szimplán az is elég, hogy a rendszeres mozgástól jobban érzem magam, lehet ez valakinek nem elég.
Ellenben a kutatóintézetek mérési eredményeit elküldheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!