Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A pulzáló mágnesmatrac helyett...

A pulzáló mágnesmatrac helyettesíti a mozgást, tornát?

Figyelt kérdés

Vettem pulzáló mágnesmatracot, ami az érfalak belsejéből levakarja a belső lerakódásokat, még a mikrocirkulációt is és a vörösvérsejteket amik egymáshoz tapadtak szétszedi. Ez jobb, mint a moszgás és torna. Ezzel két legyet ütöttem egycsapársa?

A mozgást is kiváltottam, mert oxigén kerül a belső szervekbe és gyógyítja a szervezetet, mert a lerakódásokat kitiszítja. Jól gondolom ? - Hozzá teszem, nem szenvedek testsúlyfeleslegbe

2013. máj. 3. 22:26
 11/96 A kérdező kommentje:
Igen valami csodaszer. Életelixírnek is vettem, kávé helyett, meg gyógyítom vele magam, a meszesedéseket felszedi. Az összes zsírrelakódást felszedi. A BEMER oldalán megláthatjátok a vizsgálatokat is. a videoba amit linkeltem, SPORT FŐORVOSOK nyílatkoznak arról, hogy ez meggyógyította a betegeit !! Ezért is vettem meg. Pont ebbe a kategóriába tartozó orvosok mondták ezt.
2013. máj. 3. 23:44
 12/96 anonim ***** válasza:
Miért kéne megúszni? Kevés a munkahely. Valamiből a szélhámosoknak is meg kell élni, például a naiv, de elkölthető pénzzel rendelkező emberekből.
2013. máj. 3. 23:44
 13/96 anonim ***** válasza:
70%
Jól van most már máshol reklámozd a kamumatracod
2013. máj. 3. 23:46
 14/96 A kérdező kommentje:
Egy hibája van : Nem tud fogyasztani. Így nem tudom, agyonkajálni magam sem. De ezenkívül mindenre jó. Mondjátok a nyilatzkozó sportorvosoknak hogy te jobban tudod utolsó !
2013. máj. 3. 23:47
 15/96 anonim ***** válasza:
78%

-.- hagyd már ezt a mikrocirkulációzást, értem én, hogy nagyon tetszik a szó, de egy baromság. A mozgás pedig igenis javítja egészen a hajszálerek szintjéig a vérkeringést, lecsökkenti az éren belüli akadály képződésének az esélyét.

Csak nagyjából néztem meg a videót, címszavakban:vakítás, igen, hogy szakmabeliekkel és "felhasználókkal" elmondatjuk, hogy mennyire jó a termék, már régóta közismert reklámfogás. A másik; a videóban idős embereket mutogatnak, akik ne adjisten érdugó-elhárításra szorulnak, ok-erre is vannak más módszerek amúgy-de sokkal több értelme volna megelőzni azt, hogy valami eldugaszolja az ereidet, minthogy "kapargatni" őket egy matraccal, azt remélve, hogy használ.

2013. máj. 3. 23:48
 16/96 anonim ***** válasza:
78%

drake is orvos, te szerencsétlen! De mindegy, te vagy iszonyatosan makacs vagy, vagy azért jöttél ide, hogy itt is terjeszd a hatalmas "jóhírt" a kamumatracodról!

A telezabálás miatt meg ne aggódj! Nyugodtan megteheted, mivel arra pedig már kitalálták a Sauna belt-et, ami tv nézés közben is simán lekapja rólad a felesleget, így a mozgásnak megint sikerül fityiszt mutatnod! Sőt, ha káposztaleves kapszulával kombinálod, akkor garantált a siker!

2013. máj. 3. 23:52
 17/96 A kérdező kommentje:

"hagyd már ezt a mikrocirkulációzást, értem én, hogy nagyon tetszik a szó, de egy baromság"

A mikrocirkuláció orvosi kifejezés. Nem reklámfogás. Nézd csak : [link]

[link]

[link]

Nem tudom, hogy milyen orvos lehetsz ha még ezt sem tudod -.-

"lecsökkenti az éren belüli akadály képződésének az esélyét."

Ezt elhiszem. DE ! Nem tisztítja ki a lerakódásoktól. vagyis ha az érben lerakódás van, azt nem kaparja fel. CSAK EZ

"ok-erre is vannak más módszerek "

Erre nincsen más módszer ! Tudsz nekem mondani valamit, ami a mikrokeringésből felkaparja a lerakódásokat ? Ugye nem ? :-D

"drake is orvos, te szerencsétlen!"

Te vagy a szerencsétlen. Nem is érted. A videoban nem csak orvosok. Praktizáló szak főorvosok !! Nem mindegy. Szerintem nem vagy orvos, ha még mikrocirkulációról sem hallottál -.-

-

Az milyen lenne, ha még fogyasztana is, nemde !? :-D Tápolás után csak fetrengeni kellene rajta WOW-ozás közbe.

Ez az egyetlen orvosi kihívás még megmaradt. Reméljük találnak rá megoldást.

2013. máj. 4. 00:29
 18/96 anonim ***** válasza:
A sportnál jobb módszert még nem találtak ki a szív- és érrendszer egészségének megőrzésére. Láthatóan nagyon megetetett téged a marketinggépezet, ez nem baj, csak ne győzködj mást a hülyeségedről. Szépen feküdj egész nap, akkor nem lesz semmi bajod. Én inkább sportolok.
2013. máj. 4. 01:03
 19/96 A kérdező kommentje:

"Én inkább sportolok."

Egészségedre !

Viszont indokokat kérek. Azt mondod, semmi sem számít csak a mozgás és mire alapozod? Támazd alá érvekkel ? A mágnesterápia neked nem jó, mert nem ismered el amit a kutatóintézetek mértek. Megkérdezném miért? Egyáltalán nem marketinggyárak gyártják a matracot, nem is értem.

2013. máj. 4. 01:12
 20/96 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy csak a mozgás számít, hanem hogy az a leghatékonyabb. Nyilván vannak más tényezők, étrend, dohányzás, alkohol, egyéb.

Biztos találnék egy csomó felmérést ezzel kapcsolatban, de szimplán az is elég, hogy a rendszeres mozgástól jobban érzem magam, lehet ez valakinek nem elég.

Ellenben a kutatóintézetek mérési eredményeit elküldheted.

2013. máj. 4. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!