Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A pulzáló mágnesmatrac helyett...

A pulzáló mágnesmatrac helyettesíti a mozgást, tornát?

Figyelt kérdés

Vettem pulzáló mágnesmatracot, ami az érfalak belsejéből levakarja a belső lerakódásokat, még a mikrocirkulációt is és a vörösvérsejteket amik egymáshoz tapadtak szétszedi. Ez jobb, mint a moszgás és torna. Ezzel két legyet ütöttem egycsapársa?

A mozgást is kiváltottam, mert oxigén kerül a belső szervekbe és gyógyítja a szervezetet, mert a lerakódásokat kitiszítja. Jól gondolom ? - Hozzá teszem, nem szenvedek testsúlyfeleslegbe

2013. máj. 3. 22:26
 21/96 A kérdező kommentje:

Meg tudod találni te is neten, ha orvos vagy. Még jobban mint én.

"Ha nem vagy jártas egy témában, akkor kérd ki szakértők tanácsát, de mindenekelőtt legyél kételkedő, ebben a vásárlókra épülő világban csak így lehet átverés nélkül megúszni."

Az a baj, hogy az orvosok akik nem hallottak róla mind azt mond amit tanult. Ez egy új dolog. Erről nem tudnak semmit sem. Azok is szakértők akik a videoban vannak !

Most megteheted azt, hogy nem hiszel el semmit sem. Azt mondod, ha ez igaz, majd 30 év múlva kiderül és mindenhol olcsón lehet majd kapni. Ebben igazad van, mert akkorra már felismerik ezt és mindenki gyártani fogja, így olcsó lesz az is. Lehet már 5000 Ft-ért lehet majd kapni.

Az a baj, hogy az embernek nincsen ennyi ideje !! Tönkremegy a szervezet. Rosszak a kaját, tele vannak az ételek hizalaló hormonnal, hogy hízzon a disznó, tápszerrel, E adalékokkal stb és minden leragad a szervezetedbe, ha meg bajod van, az orvos elhajt téged és fizethetsz 1.5 milliót szívműtétre és kifizetsz évente egymilliót gyógyszerre, azoknak a mellékhatásaiba meghalsz ennek meg nincsen mellékhatása.

2013. máj. 4. 02:34
 22/96 anonim ***** válasza:
83%
Egyetlenegy pici aprócska kérdés: mennyibe kerül ez a wundermachine? :D
2013. máj. 4. 08:41
 23/96 anonim ***** válasza:
83%

Neked valami értelmezési problémáid lehetnek, de nagyon súlyosak. Kétszer is elmondod, hogy milyen orvos lehetek, viszont aztán szó szerint idézed, amikor azt mondtam "drake is orvos...". Szóval elmondom még egyszer: magamról egy kurta pillanatig sem állítottam, hogy az lennék, drake-ről mondtam azt. Remélem eljutott most már az agyadig. "Meg tudod találni te is neten, ha orvos vagy. Még jobban mint én. "-a 76%-os (mert gondolom, neki címezted) sem állította magáról egyszer sem, hogy orvos. Mindössze van annyi ismerete, amiről azt hittem, mindenkinek megvan, hogy tudjuk az olyan alapdolgokat, hogy pl. "cigi, pia, zsírosfehérkenyér=rossz, sport, mozgás, egészséges étrend=jó" stb.

Persze, hogy a mikrocirkuláció létező fogalom, naná, hogy nem fognak új szavakat inventálni, hanem jól csengő szakszavakkal fogják megfűszerezni a reklámjukat. Az abaromság, hogy ehhez kötik.

Ha a lerakódásoktól akarod így tisztítgatni magad, akkor ok, de igenis vannak más módszerek rá.

""Én inkább sportolok."

Egészségedre ! Viszont indokokat kérek. Azt mondod, semmi sem számít csak a mozgás és mire alapozod? Támazd alá érvekkel ?"-tyű ember, ha neked nem volt elég az, hogy az emberek már évezredek óta a sportolással és az egészséges életmóddal lesznek hosszú életűek és betegségmentesek, hogy ez már az orvostudomány kialakulása óta általánosan elfogadott tény, akkor te tényleg nagyon önfejű vagy. "Támasszuk alá érvekkel, hogy a sport jó"-neked ennyire nincs alapszintű tudásod? Már az óvódás gyerek is tudja, hogy a sport jó. Miért, szerinted csak placebóból érzik magukat jól a sportolók? Vajon statisztikailag miért szenved sokkalta kevesebb sportoló kardiovaszkuláris problémáktól, magas vérnyomástól, magas vérzsírtól, diabétesztől stb? Ha ezen még neked valamit pluszban magyarázni/bizonyítani kell, akkor inkább kimegyek, veszekszem a bokrokkal, többet érek vele. Ha nem akarod belátni, hogy a sportolás az egészség különböző területein való jótékony hatására ugyanúgy mért megannyi kutatóintézet megannyi pozitív eredményt már jóval korábban, akkor az csakis azért lehet, mert nem akarod meglátni. Ha neked az jóval többet nyom a mérlegbe, hogy láttál egy szépen körített reklámot és egy kis maszek videót, ahol dicsérik ezt a minap feltalált terméket, akkor te részemről menthetetlen vagy. "Dehát ezt és ezt mondták itt és itt, akkor biztos igaz"-a mai világban, korántsem. Aki manapság ennyire odaadóan hisz a reklámoknak a hírközlésnek, az nagyon könnyen behúzódik a csőbe.

"Az milyen lenne, ha még fogyasztana is, nemde !? :-D Tápolás után csak fetrengeni kellene rajta WOW-ozás közbe.

Ez az egyetlen orvosi kihívás még megmaradt. Reméljük találnak rá megoldást."- ha még lustasággal is párosul a dolog-mert nekem ebből az jött le, hogy te azt várod, hogy lehetőleg az ágyon fekve abszolút semmit sem csinálva legyen lehetséges jól kinézni és egészségesnek lenni-akkor te csak egy balek leszel folyamatosan azoknak, akik majd ezt-azt rád akarnak sózni.

Egyébként ha már EM pulzálásról beszélünk, erről is írtak le orvosi kutatások már jóval régebben biológiai rendszerekre mért hatást, a tumorképződést. Ennyi.

2013. máj. 4. 09:06
 24/96 anonim ***** válasza:
78%
Már írta, hogy majdnem egymillió volt.
2013. máj. 4. 09:07
 25/96 anonim ***** válasza:
86%
Aztaqrva miket ovasok itt! Pulzáló matrac? Meg mikrocirkuláció? Besz@rás mekkora trollkocsog kérdező vetődött ide. Minek kérdezget, ha nem hisz senkinek? Húzzon az anyjába az ilyen a matracával együtt és bontson rajta vérsejteket. Az agya már így is lebontódott a gyökérnek!
2013. máj. 4. 09:13
 26/96 anonim ***** válasza:
83%

Jé, tényleg, nem vettem észre, kösz!

Ennyiért én is bármit eladok :DD

2013. máj. 4. 09:27
 27/96 anonim ***** válasza:
88%
Én éhezek te meg 1 millával pulzálod magadat.
2013. máj. 4. 09:34
 28/96 anonim ***** válasza:
83%
Ne haragudj kedves kérdező, te ha ez igaz, te egy nagyon-nagy állat vagy. Ha látsz pár ábrát arról, hogy a lehelletem tisztítja a lerakódásokat, akkor egy üvegért fizetsz nekem százezret? Ha igen photoshoppolok párat és még akkor is kevesebbet hazudtam, mint abban a videóban. Ja és egy balf... vagy.
2013. máj. 4. 10:40
 29/96 A kérdező kommentje:

Nem kell bunkón leugatni a kérdezőt. Lehet kultúráltan is megfogalmazni a véleményt -.-

"Én éhezek te meg 1 millával pulzálod magadat."

Akkor lehet fogalomértelmezési gondjaitok vannak. Én nem azért vettem a matracot, hogy legyen min aludnom, hanem hogy megőrizzem az egészségemet hosszú távon !

Sajnálom őszintén, hogy te éhezel, komolyan ! De számóld végig, gyógyszerre évente kikőlt az ember idős korában ennyit. Műtétre is. Ezzel megelőzöd az összes bajt, ráadásúl mellékhatása sincsen ! Így roppant olcsó :-).

-

Azt megkérdezném attól aki orvos, hogy hol háziorvos ? Vidéken ? Bp-en ?

Hallott már a mágneses tér gyógyító hatásáról ?

Ha szakfőorvosoktól hall valamit, akkor elfogadja csak ha a mágnesmatracról mondják hogy jó, azt nem ? Hogyan szelektálsz ? Mi a véleményed a mágnesmatracról? Miért használják magánrendelőkben ha nem jó szted ?

-

"ha neked nem volt elég az, hogy az emberek már évezredek óta a sportolással és az egészséges életmóddal lesznek hosszú életűek és betegségmentesek,"

Nem tűnt fel, hogy hosszúéletűek és egészségesek. Nem ! Sok idős embert ismerek, aki sportolt mint állat és egészségesen étkezett, mégis beteges, rákosak lettek. A mágneses térrel való gyógyítás régebbi, ugyanis pl Kleopátra is használta, szépsége & egészsége megőrzéséért és tudjuk, hogy használt nekije :-D Erre mit lépsz ?

2013. máj. 4. 19:29
 30/96 A kérdező kommentje:

"Egyébként ha már EM pulzálásról beszélünk, erről is írtak le orvosi kutatások már jóval régebben biológiai rendszerekre mért hatást, a tumorképződést. Ennyi."

Ezt bebuktad, mert félreolvastad vagy nemértetted meg. Ponthogy ez gyógyítja a daganatot ! Lesd meg ezt [link]

2013. máj. 4. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!