A pulzáló mágnesmatrac helyettesíti a mozgást, tornát?
Vettem pulzáló mágnesmatracot, ami az érfalak belsejéből levakarja a belső lerakódásokat, még a mikrocirkulációt is és a vörösvérsejteket amik egymáshoz tapadtak szétszedi. Ez jobb, mint a moszgás és torna. Ezzel két legyet ütöttem egycsapársa?
A mozgást is kiváltottam, mert oxigén kerül a belső szervekbe és gyógyítja a szervezetet, mert a lerakódásokat kitiszítja. Jól gondolom ? - Hozzá teszem, nem szenvedek testsúlyfeleslegbe
"A mágneses térrel való gyógyítás régebbi, ugyanis pl Kleopátra is használta, szépsége & egészsége megőrzéséért és tudjuk, hogy használt nekije :-D Erre mit lépsz ?"
Erre semmit nem lehet lépni. Vagy hülyéskedsz itt, vagy szimplán elmebeteg vagy.
Most már elmúlt a derék és kézfájdalmam azo a helyen, ahol a WOW és World of tankozás miatt az állandó nyomkodásba megfájdúlt, így többet tudok játszani és a prémium accommal több kreditet kapok a játékba. Ergó : Hatékonyabban tudom kihasználni a PC-s játékokba beletett pénzemet is ! Na, már így is visszatérül az ára.
Hiányosak az ismereteitek ugyanis még orvostudomány sehol se volt, azt se tudták mire jó a mozgás, de már gyógyítottak mágnessel. Elmondanám, hogy Cleopatra mágneságyba feküdt minden éjjel, így megőrizve fiatalságát, bájait és egészségét.
Isten látja lelkemet, szomorú vagyok mert éheztek, de azt is fel kell tudni fognotok, hogy itt nem ilyen kontextusban kell látni a dolgokat. Ezzel betegségeket lehetne megelőzni.
Akko elmondom, hogy mielőtt megvettem, nagyon okosan jártam el és Én is szkeptikus voltam, azt kérdeztem, mi van ha ez nem igaz ? Egy oxigénszaturációs vizsgálat előzte meg a vizsgálatot és hőkamerás állapotfelmérés is volt kezelés előtt és utána. 96%-ról felment 98%-a a véroxygénszintem és a termokamerán is minden sárgásfehér volt, ami eddig kék volt pl.
Ez egyetlen kezelés után. Akkor milyen csodát tehet ez, napi szinten kezelve. Most már arcotokra fagyott a mosoly !? :-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!