Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A pulzáló mágnesmatrac helyett...

A pulzáló mágnesmatrac helyettesíti a mozgást, tornát?

Figyelt kérdés

Vettem pulzáló mágnesmatracot, ami az érfalak belsejéből levakarja a belső lerakódásokat, még a mikrocirkulációt is és a vörösvérsejteket amik egymáshoz tapadtak szétszedi. Ez jobb, mint a moszgás és torna. Ezzel két legyet ütöttem egycsapársa?

A mozgást is kiváltottam, mert oxigén kerül a belső szervekbe és gyógyítja a szervezetet, mert a lerakódásokat kitiszítja. Jól gondolom ? - Hozzá teszem, nem szenvedek testsúlyfeleslegbe

2013. máj. 3. 22:26
 31/96 anonim ***** válasza:
66%

"A mágneses térrel való gyógyítás régebbi, ugyanis pl Kleopátra is használta, szépsége & egészsége megőrzéséért és tudjuk, hogy használt nekije :-D Erre mit lépsz ?"

Erre semmit nem lehet lépni. Vagy hülyéskedsz itt, vagy szimplán elmebeteg vagy.

2013. máj. 4. 19:40
 32/96 anonim ***** válasza:
66%
Szóval ez gyógyítja a rákot? Érdekes. Egyébként mozgással lehet a legjobban megelőzni a meszesedést, és akkor még izmod is lesz a bőr és csont között.
2013. máj. 4. 19:49
 33/96 anonim ***** válasza:
84%
idióta vagy kérdező, nem veszed észre, hogy mindenki rajtad röhög?
2013. máj. 4. 20:22
 34/96 A kérdező kommentje:

Most már elmúlt a derék és kézfájdalmam azo a helyen, ahol a WOW és World of tankozás miatt az állandó nyomkodásba megfájdúlt, így többet tudok játszani és a prémium accommal több kreditet kapok a játékba. Ergó : Hatékonyabban tudom kihasználni a PC-s játékokba beletett pénzemet is ! Na, már így is visszatérül az ára.

Hiányosak az ismereteitek ugyanis még orvostudomány sehol se volt, azt se tudták mire jó a mozgás, de már gyógyítottak mágnessel. Elmondanám, hogy Cleopatra mágneságyba feküdt minden éjjel, így megőrizve fiatalságát, bájait és egészségét.

2013. máj. 4. 21:01
 35/96 anonim ***** válasza:
78%
ügyes vagy, feküdj rajta sokat.:)
2013. máj. 4. 21:02
 36/96 A kérdező kommentje:

Isten látja lelkemet, szomorú vagyok mert éheztek, de azt is fel kell tudni fognotok, hogy itt nem ilyen kontextusban kell látni a dolgokat. Ezzel betegségeket lehetne megelőzni.

Akko elmondom, hogy mielőtt megvettem, nagyon okosan jártam el és Én is szkeptikus voltam, azt kérdeztem, mi van ha ez nem igaz ? Egy oxigénszaturációs vizsgálat előzte meg a vizsgálatot és hőkamerás állapotfelmérés is volt kezelés előtt és utána. 96%-ról felment 98%-a a véroxygénszintem és a termokamerán is minden sárgásfehér volt, ami eddig kék volt pl.

Ez egyetlen kezelés után. Akkor milyen csodát tehet ez, napi szinten kezelve. Most már arcotokra fagyott a mosoly !? :-).

2013. máj. 4. 21:04
 37/96 anonim ***** válasza:
83%
Eddig se mosolyogtunk. Tudod: van a vicces szint, van a nem vicces szint és ezek alatt van még a szánalmas.
2013. máj. 4. 21:31
 38/96 anonim ***** válasza:
84%
Én kezdem élvezni. Írj még sok okosságot a matracról, nagyon izgalmas és teljesen hihető. .:)
2013. máj. 4. 21:33
 39/96 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ez ugyanaz, mint a 30as karú gyerek, és szórakozik velünk. Bár nemtudom, mire jó ez.
2013. máj. 4. 21:38
 40/96 anonim ***** válasza:
84%
Beszabadultak a trollok valami csillagkapun.:)
2013. máj. 4. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!