A pulzáló mágnesmatrac helyettesíti a mozgást, tornát?
Vettem pulzáló mágnesmatracot, ami az érfalak belsejéből levakarja a belső lerakódásokat, még a mikrocirkulációt is és a vörösvérsejteket amik egymáshoz tapadtak szétszedi. Ez jobb, mint a moszgás és torna. Ezzel két legyet ütöttem egycsapársa?
A mozgást is kiváltottam, mert oxigén kerül a belső szervekbe és gyógyítja a szervezetet, mert a lerakódásokat kitiszítja. Jól gondolom ? - Hozzá teszem, nem szenvedek testsúlyfeleslegbe
"A támadó, arrogáns stílus akkor kezdődött, amikor az egyik válaszoló, aki Te is lehetsz, ezt nem tudni, lehurrogott, azzal, hogy míg Ő éhezik és Isten látja lelkemet, ezt sajnálom, addig Én amolyan értelmetlen kütyüt veszek 1 millióért. "
Nem lehetek én az, tudni, mivel pont abban a 67-es válaszban írom le, hogy nem én mondtam az éhezést.
Erre a 67-es válaszra hivatkozol, de még el se olvasod?
Vagy tudsz egyáltalán olvasni vagy szöveget értelmezni?
"Világosan kifejtettem, hogy ez nem hasztalan dolog, most te is ideírkáltad, hogy lelki megnyugvásra vettem, hát elmondom, hogy ez NAGYON KOMOLY egészségjavító eszköz. Órvosi berendezés !"
Használd egészséggel, ahogy a helyesírási szabályzatot is hasonló lelkesedéssel.
"Ugyanolyan fontos, mint a katéter vagy műszív."
Ezt egyelőre csak te állítod, ezt még az általad piedesztálra emelt orvosok sem állították. Kérlek igazold.
"Életet ment meg, hosszabbítja meg az egészséget és mindezt teszi zéró szervizelési díj mellett és mellékhatások nélkül. Egyszer kellett megvenni és mindenre jó."
Ami elromolhat az el is romlik. Egyszerű, de igaz.
Mellékhatások csak hosszútávú használat mellett derülnek ki. Évtizedes tapasztalatok nincsenek a használatáról, ha tévedek mutass egy vizsgálatot. De ennyi erővel akár rákkeltő is lehet.
"Nem humbug, csak a te maradi felfogásodnak az. szakOrvosok és a svájci mikrocirkulációs intézet igazgatója nyilatkozik elismerően róla."
Ha fizetnek nekem, én is nyilatkozok bármiről elismerően, majd a képernyőn a nevem alá írják, hogy én vagyok Dr. Prof. Gróf Hakapeci János, a Svájci Mikro- és makrocirkulációs Intézet vezető főorvosa.
De akár még tényleg lehetek vezető főorvos is, van az a pénz amiért elismerően nyilatkozok a cián egészségügyi előnyeiről, és a legtöbb ember így van vele, ha nem hiszed naiv vagy, és nem, nem én vagyok rosszindulatú.
"Használd egészséggel, ahogy a helyesírási szabályzatot is hasonló lelkesedéssel."
Nekem egy szellemi fogyatékos ilyet ne mondjon !
Te meg az orvosi könyveket :-D
"Nem lehetek én az, tudni, mivel pont abban a 67-es válaszban írom le, hogy nem én mondtam az éhezést"
Ezt nem értetted meg. hagyjuk !
"Ezt egyelőre csak te állítod, ezt még az általad piedesztálra emelt orvosok sem állították. Kérlek igazold. "
Belinkeltem egy csomó videot, nézd meg & olvas utána neten.
"Ami elromolhat az el is romlik. Egyszerű, de igaz. "
az egészség elromlik, ezért kell matrac. Ebben egyetértek.
"Mellékhatások csak hosszútávú használat mellett derülnek ki. Évtizedes tapasztalatok nincsenek a használatáról, ha tévedek mutass egy vizsgálatot. De ennyi erővel akár rákkeltő is lehet."
Írtam, hogy 10 éves a 2-odik generációs készülék.
"Ha fizetnek nekem, én is nyilatkozok bármiről elismerően, majd a képernyőn a nevem alá írják, hogy én vagyok Dr. Prof. Gróf Hakapeci János, a Svájci Mikro- és makrocirkulációs Intézet vezető főorvosa.
De akár még tényleg lehetek vezető főorvos is, van az a pénz amiért elismerően nyilatkozok a cián egészségügyi előnyeiről, és a legtöbb ember így van vele, ha nem hiszed naiv vagy, és nem, nem én vagyok rosszindulatú.
"
Te teénleg szánalmasan hülye vagy. Csak sajnálni tudlak !
"Nekem egy szellemi fogyatékos ilyet ne mondjon ! "
Mondja ezt az, aki nem tud szöveget értelmezni, mondatot szerkeszteni, fogalmazni, helyesen írni. Elvégezted az általános iskolát? Vagy csak bekötötték a netet és nekiálltál okoskodni?
"Te meg az orvosi könyveket :-D "
Nem kell gépészeti szakkönyveket olvasnom, ahhoz, hogy ne tudjanak nekem eladni vizelettel hajtott autót. Van annyi tapasztalatom és agyam, hogy tudjam, ha belehugyozok a tankba, nem fog menni az autó.
"Ezt nem értetted meg. hagyjuk ! "
Én csak ezt tudom mondani minden eddig érkezett, összesen 47 válasszal kapcsolatban. Egyiket se fogtad fel a parányi agyaddal.
"Belinkeltem egy csomó videot, nézd meg & olvas utána neten. "
Nem fogom az egész napomat értelmi fogyatékosok írásainak böngészésével tölteni, ezt a fajta élvezetet meghagyom neked.
"az egészség elromlik, ezért kell matrac. Ebben egyetértek. "
Igen, neked garantáltan elromlik ezzel a hozzáállással.
"Írtam, hogy 10 éves a 2-odik generációs készülék. "
Kit érdekel hány éves?
Azt írd, hogy ki használja 10 éve, de inkább 20. És mutasd a folyamatos orvosi kontroll eredményeit.
"Te teénleg szánalmasan hülye vagy. Csak sajnálni tudlak !"
Én ugyanezt akartam írni, csak én le is tudom. Nézd, te is tanulj valamit ma.
Te tényleg szánalmasan hülye vagy. Csak sajnálni tudlak!
"Elvégezted az általános iskolát? Vagy csak bekötötték a netet és nekiálltál okoskodni?"
Okoskodni azt te szoktál. Kijártam az egyetemet is, veled ellentétbe. De nem akarok elmenni a te alpári stílusod felé, mert veled ellentétben Én ezt nem élvezem !
"Van annyi tapasztalatom és agyam, hogy tudjam, ha belehugyozok a tankba, nem fog menni az autó."
Kb ennyi eszed eszed van. -.-
"Egyiket se fogtad fel a parányi agyaddal. "
Hozzád képest gigantikus méretű :-D
"És mutasd a folyamatos orvosi kontroll eredményeit. "
Most mondtad, hogy nem fogsz linkeket olvasni, akkor most mi lesz ? :-D
"Nem fogom az egész napomat értelmi fogyatékosok írásainak böngészésével tölteni, ezt a fajta élvezetet meghagyom neked."
Értelmi fogyatékos te vagy. Láthatod, mert csak visszamondani tudod, pont mint egy majom. A linkben és a neten ez is benne van.
Ha nem lennél degenerált félkegyelmű, tudnád, hogy szakorvosok és a svájci mukrocirkulásciós intézet igazgatója nem jelent ki orvosi konferenciákon valótlant csak mert kapott 10 ezer Ft-ot, mert ezzel a karrierjét kockáztatja.
Áhhh. Te ezt nem érted meg -.-
Értelmes kommenteket kérek. Az eddigiek csak trollkodások voltak.
"Kijártam az egyetemet is, veled ellentétbe."
Nem talált. Amúgy nem látszik. Milyen egyetemet végeztél te? Amennyi agyad van biztos nem sok köze van az orvosi, műszaki, mérnöki, természettudományos témákhoz.
"Hozzád képest gigantikus méretű"
Az arcod az, igen, a semmire.
"Most mondtad, hogy nem fogsz linkeket olvasni, akkor most mi lesz ? :-D "
Üres kifogás.
"Ha nem lennél degenerált félkegyelmű, tudnád, hogy szakorvosok és a svájci mukrocirkulásciós intézet igazgatója nem jelent ki orvosi konferenciákon valótlant csak mert kapott 10 ezer Ft-ot, mert ezzel a karrierjét kockáztatja."
Kicsi vagy ezért kicsiben gondolkodsz, valamint egyszerű elméd nem képes ezt árnyaltabban elképzelni, mint az általam említett primitív példa, mely még primitívsége ellenére is sikeresen meghaladta mentális képességeid.
Nyilván nem fogja azt állítani egy orvos 10e Ft-ért, hogy az urán jó és egészséges, ezért nyalogassunk Pakson fűtőelemeket. De sok módja van, hogy eladják a hasztalant, azonban mivel neked eladtak egyet ilyet, neked kár magyarázni..
Láthatóan az oxigénszintet biztosan nem javítja a matrac, sőt szerintem csökkenti, mivel a mentális leépülés jelei jól láthatóak az írásaidon.
"Amúgy nem látszik"
Neked nem, mert nem azon a szinten vagy.
igaz, nem orvosi, csak fizikus vagyok.
"Az arcod az, igen,"
Te jöttél a degradálással. Legjözelebb gondolkozz előtte.
"Üres kifogás. "
Amíg nem fox tudni, mondatot értelmezni addig felesleges.
Nem vagy képes átérezni a helyzetet, azzal kapcsolatban hogy az orvosnak mennyi felelőssége van. Fogalmad sincsen, ne szólj bele a nagyok dolgába inkább feküdj le, holnap suli vagy ovi :-D
Olvasd a linkeket és nézz utána neten, de többet ne offolj ide ! Svájci mikrocirkulációs intézet igazgatója nem fogja azt kijelenteni, hogy hosszas kutatás után, ez kipucolja az ereket és szétszedi a vörösvérsejteket.
"Neked nem, mert nem azon a szinten vagy."
Ebben egyetértünk. De nem kívánok a te szintedre süllyedni.
"igaz, nem orvosi, csak fizikus vagyok. "
És vetted a diplomád vagy tombolán nyerted? Ha egyáltalán van, mert ezt nem tudom elképzelni. Sőt szerintem te úgy vagy fizikus, mint én az angol királynő.
"Amíg nem fox tudni, mondatot értelmezni addig felesleges."
Ebben eddig is én voltam a jobb.
"Nem vagy képes átérezni a helyzetet, azzal kapcsolatban hogy az orvosnak mennyi felelőssége van. Fogalmad sincsen, ne szólj bele a nagyok dolgába inkább feküdj le, holnap suli vagy ovi :-D "
Szánalmas vagy, de még nem tudom, hogy mezei hülye vagy teljesen elmebeteg.
Szerintem a suli rád vár holnap, az eddigi írásaidból ez egyenesen következik. Csak szerintem rád a csökkent képességűeknek fenntartott kisegítő iskola vár szeretettel.
"Svájci mikrocirkulációs intézet igazgatója nem fogja azt kijelenteni, hogy hosszas kutatás után, ez kipucolja az ereket és szétszedi a vörösvérsejteket."
Ezt elhiszem.
""Svájci mikrocirkulációs intézet igazgatója nem fogja azt kijelenteni, hogy hosszas kutatás után, ez kipucolja az ereket és szétszedi a vörösvérsejteket."
Ezt elhiszem"
De kijelentette. Tehát ezt vehetjük természetesnek !
"És vetted a diplomád vagy tombolán nyerted? Ha egyáltalán van, mert ezt nem tudom elképzelni. Sőt szerintem te úgy vagy fizikus, mint én az angol királynő."
Lehet hogy te vagy a pszichiátrián a kikiáltott angol királynő, ezt elhiszem. Járd ki te is az ELTÉT aztán oszd az észt, amiből neked nem jutott csak életfenntartásra.
Ennyi agysejtel csoda hogy élsz.
"Ebben eddig is én voltam a jobb. "
Én nem szerkeztővel írom a mondantokat.
Szánalmasan idétlen vagy :-)
Téveszme? Mi van, csak az én szavaimmal tudsz dobálózni? Nincs deja vu érzésed holmi majomkodással kapcsolatban?
"Ilyen degenerált fogyatékos miatt nem mernek csak privátban beszélgetni velem értelmes emberek mint te."
Nem beszélnek veled olyan értelmes emberek, mint én? Ezen csodálkozol? Hisz debil vagy, nincs agyad, miről lehetne veled beszélni, anélkül, hogy mellébeszélnél?
Vesszőt amúgy nem tanították meg használni a kisegítő iskolában, vagy ott még nem tartatok? És azt van pofád hazudni, hogy egyetemen takarítottál. Még fényképen sem láttál egyetemi épületet szerintem.
Pofám leszakad, hogy mekkora arcod van. Kik neveltek téged? Még nevelnek gondolom, rá is szorulsz, egy erőteljes nevelésre.
A majomkodást is tőlem vetted kisgyerek, mint a többit. Nagyon I.Q light vagy :-D
Nem csak szellemi fogyatékos, retarált még alattomos is vagy ! Velem beszélnek értelmes emberek, veled nem, mert ide közösbe már nem mernek, de privátban igen. Ezen gondolkozz el a gyógyóban holnap :-D
Figyelj, idióta vagy, de most komolyan ! Hogy van képed beleszolni ilyen komoly orvosi dolgokba ? Az 1 milliós csúsz high tech készülékem a szádra ne vedd, te gyogyós ! Tanulj tisztességet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!