Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A pulzáló mágnesmatrac helyett...

A pulzáló mágnesmatrac helyettesíti a mozgást, tornát?

Figyelt kérdés

Vettem pulzáló mágnesmatracot, ami az érfalak belsejéből levakarja a belső lerakódásokat, még a mikrocirkulációt is és a vörösvérsejteket amik egymáshoz tapadtak szétszedi. Ez jobb, mint a moszgás és torna. Ezzel két legyet ütöttem egycsapársa?

A mozgást is kiváltottam, mert oxigén kerül a belső szervekbe és gyógyítja a szervezetet, mert a lerakódásokat kitiszítja. Jól gondolom ? - Hozzá teszem, nem szenvedek testsúlyfeleslegbe

2013. máj. 3. 22:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/96 anonim ***** válasza:
83%

Hmm?

1 darab orvos, egy kutatóintézet meghatározza a valóság folyását? Ó, kell egy kutatóintézet és én hmm.. mit is akarok.. én akarok lenni Jézus! Vízen járás mint a rajzfilmekben :D Ez röhögséges :D

Te mit akarsz, mit kutassunk ki, mihez idomuljon a valóság? :D

2013. júl. 11. 15:28
 92/96 anonim ***** válasza:
88%

Nem releváns a véleményünk-mondja ezt, egy 35%-os balfsz, aki annyira manipulatív, hogy ha már a "Svájci Mikrocirkulációs Intézet" mondja (az állítás szerint), akkor be kajálja. Svájci mikrocirkulációs...a "brit tudósok" után ők lettek volna a második tippem :D

Mellesleg: tápharcművész kicsit többet tud, mint te, erről a témáról, mert ő tőled eltérően nem csak egy kis részletet hallott a tudomány ezen ágából, amibe kapaszkodna és ebből próbálja az egész témában járatosnak képzelni magát. Ja, és senki nem bukott meg, de lövöldözz csak mellé még nagyokat az óvodás sértéseiddel, neked is hasonló jókat kívánunk ;)

2013. júl. 11. 18:16
 93/96 anonim válasza:
0%

Na kb az okoskodó 4 elemis félkegyelműek adnak ilyen válaszokat :D.

A mikrocirkulációs intézet, aki arra szakosodott, tudós hada által és nap 24 órájában ezt kutatják szakértő teamek, akik egész életükben ezt tanulták, azok nem értenek hozzá. De Bádibilderek meg nethuszárok, akik innen onnan netről és egymástól lopkodva tanulták ki hogy izmosodjanak testileg (agyra már nem) azok überelnek mindenkit.

Szerintem menjetek és írjatok nekik. Adjatok bátran nekik és más Intézeteknek tanácsot arrol, mit hogyan kell megcsinálni, mert ti jobban értetek hozzá. ha már itt tartunk, alkossatok egy pártot. Biztosan nyerni fogtok, ha ennyi hozzáértéssel a profikat elkülditek:P

2013. júl. 11. 23:23
 94/96 anonim ***** válasza:

:D Vergődj csak nyugodtan. A sértéseid pedig még mindig nagyon messze vannak attól, hogy kicsi igazságalappal bírjanak felém. Érted ez most olyan, mintha len1ggereznél. Tehetnéd, ahogy erőd bírja, magamra néznék, látnám, hogy továbbra is kaukázusi vagyok, és röhögnék egy jót, ahogy most is teszem a többi parasztkodásoddal :D

És lassan fel kell találni egy új számot, olyan sokadjára mondjuk el, de ok, bizsergettessétek magatokat a matraccal, meglátjuk tovább éltek-e, mint aki a réges régi eszme szerint él egészségesen.

2013. júl. 12. 09:13
 95/96 anonim ***** válasza:
És mégis ki állította, hogy nem értenek hozzá? Mi csak annyit mondtunk, hogy nem igaz ez a termék. De mi vagyunk a hülyék igen, nem az aki egy mondatot nem tud értelmezni.
2013. júl. 12. 11:12
 96/96 anonim válasza:
Őszintén megmondom, nagyon jól szórakoztam a kérdésen és a válaszokon. De! Az nemzetközi peres eljárásokban, bírósági végzésekben hitelességet nyert Bémer cég terméke az egyetlen javasolható, hivatalosan is orvosi gyógyeszköznek minősített kórházakban is használatos terápiás készülék. A Bémer matrac semmilyen betegséget nem gyógyít. A javasolt használat betartásával a szervezet visszanyeri az öngyógyító képességét (hasonlatos az őssejt terápiával). A Bémer matrac használatát kiemelten ajánlják ülő foglalkozásúaknak, és mozgásszegény életmódra kényszerülteknek.
2019. nov. 25. 09:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!