Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A pulzáló mágnesmatrac helyett...

A pulzáló mágnesmatrac helyettesíti a mozgást, tornát?

Figyelt kérdés

Vettem pulzáló mágnesmatracot, ami az érfalak belsejéből levakarja a belső lerakódásokat, még a mikrocirkulációt is és a vörösvérsejteket amik egymáshoz tapadtak szétszedi. Ez jobb, mint a moszgás és torna. Ezzel két legyet ütöttem egycsapársa?

A mozgást is kiváltottam, mert oxigén kerül a belső szervekbe és gyógyítja a szervezetet, mert a lerakódásokat kitiszítja. Jól gondolom ? - Hozzá teszem, nem szenvedek testsúlyfeleslegbe

2013. máj. 3. 22:26
 61/96 anonim ***** válasza:
66%
Súlyos ami itt megy, de most már nyilvánvaló, hogy a kérdező elmebeteg. De aki folytatja vele a vitát az sem piskóta.
2013. máj. 8. 23:55
 62/96 A kérdező kommentje:

A gyengébbek kedvéért elmondom, hogy a zsíranyagcsere felgyorsítása révén fogyaszt. A tablettával kémiai anyag váltja ki a zsíranyagcsere fokozását, de ezt lehet fizikai energiával is aktiválni.

értem Én, hogy ide sportolók is járnak és nekik furcsán hangzik, hogy mozgás nélkül is lehet fogyni, de ez csak a rossz beidegzés miatt van.

2013. máj. 9. 21:58
 63/96 anonim ***** válasza:
66%

Azt hiszem tisztáztuk, hogy nem vagy normális, nem tudom miért erőlködsz.

Kezeltesd magad sürgősen, mert elég előrehaladottnak néz ki, úgyhogy valószínűleg visszafordíthatatlan, de ha teletömnek gyógyszerekkel már az is segít, legalább nem hányod ide a beteges téveszméid ebben a torzult tudatállapotban amiben most vagy.

2013. máj. 10. 11:34
 64/96 A kérdező kommentje:

Utolsó, a retardált alattomoskodásod miatt már mindenki privibe mer csak írni. Itt hagyd abba és kopj le !

Megírtam sajnálom, hogy koplalsz ! De, a készülék fontos orvostechnikai eszköz, gyógyítás és betegségmegelőzés a célja, nem úgy kell rá tekinteni, mint egy drága játékszerre. Mocskolódó válaszokat nem kérek (akinek nem inge, ne vegye magára)

2013. máj. 13. 18:20
 65/96 anonim ***** válasza:
66%

Nincs itt részemről semmi alattomoskodás, részedről már sokkal inkább, ahogy győzködsz másokat a szaroddal kapcsolatban. Már komolyan csak az hiányzott, hogy el is akard adni.

A koplalás nem tudom hogy jön ide, gondolom úgy ahogy a többi téveszméd.

"De, a készülék fontos orvostechnikai eszköz, gyógyítás és betegségmegelőzés a célja, nem úgy kell rá tekinteni, mint egy drága játékszerre."

Használd egészséggel, de mély kussolás közepette.

2013. máj. 13. 20:34
 66/96 A kérdező kommentje:

Utolsó, az amit művelsz szánalmas kritikán aluli ! Egy orvostechnikai készülékről kapcsolatban kérdeztem és a tanapsztalatotokat kértem, erre azt állítod téveszméim lennének és fogalom értelmezéseid vannak, a koplalást ti említettétek, hogy éheztek, miközben Én 1 millás mágneses pulzáló matracot vettem, hogyan van képem hozzá ?

Leírtam többszőr, sajnálom, hogy éhezel utolsó, de ez egészségmegőrző klinikai eszköz. Ugyanolyan mint a katéter vagy a műszív. Mondjuk ennek nincsenek mellékhatásai :)

Az, hogy itt idétlenkedsz, még nem veszi el a kedvemet. szerintem futkosd kőrbe a házatokat többszőr és vezesd le azon a dühödet és ne a kérdésemet offold szét.

2013. máj. 13. 22:39
 67/96 anonim ***** válasza:
66%

Nem vagyok dühös, valamit félreértesz. De amit te művelsz az biztos, hogy kritikán aluli és nevetséges.

Én egy szóval se említettem, hogy éhezel, de már nem először kevered össze a válaszolókat, illetve a válaszokban foglaltak értelmezése is sokszor okoz gondot, ez tisztán látszik. A megfogalmazásaid is gyakran összefüggéstelenek, értelmetlenek.

Mindenki arra költi a pénzét amire akarja, én nem sajnálom tőled a matracodat amíg a saját pénzed költöd. Csak ne győzködj másokat a nyilvánvalóan parasztvakítás terméked hasznáról, bár megteheted, de gusztustalan vagy szimplán butaság, nem tudom esetedben melyik.

Engem nem zavar, hogy elköltöttél 1 milliót a lelki nyugalmadra, arra hogy úgy gondolod mostantól meg se kell mozdulnod az egészségért, de másokat erre ne biztass, mert undorító, ocsmány dolog.

Az meg, hogy egy lapon emlegeted a mágnesmatracod a katéter vagy a műszívvel szintén butaság.

Olyan mintha klasszikus, működő széntüzelésű hőerőművet egy lapon emlegetném mindenféle humbug ingyen vákuumenergiákkal.

Azon felül, ha működne is akkor is a megelőzést szolgálja, a másik kettő pedig már a meglévő bajban segít.

2013. máj. 13. 23:31
 68/96 Makoscsiga ***** válasza:
83%

"A pulzáló mágnesmatrac helyettesíti a mozgást, tornát?"

Nem.

"A mozgást is kiváltottam, mert oxigén kerül a belső szervekbe és gyógyítja a szervezetet, mert a lerakódásokat kitiszítja. Jól gondolom ?"

Nem, rosszul gondolod. Amit írtál az butaság.

2013. máj. 14. 04:08
 69/96 A kérdező kommentje:

67-es válaszoló. Nem keverem a fogalmakat, azt te teszed. Világosan kifejtettem, hogy azért nem használ egy felvetést egy emberre, mert több nickel és vagy másoknak is lehetnek ugyanolyan aggályai, csak nem azzal vetették fel őket. A támadó, arrogáns stílus akkor kezdődött, amikor az egyik válaszoló, aki Te is lehetsz, ezt nem tudni, lehurrogott, azzal, hogy míg Ő éhezik és Isten látja lelkemet, ezt sajnálom, addig Én amolyan értelmetlen kütyüt veszek 1 millióért.

Világosan kifejtettem, hogy ez nem hasztalan dolog, most te is ideírkáltad, hogy lelki megnyugvásra vettem, hát elmondom, hogy ez NAGYON KOMOLY egészségjavító eszköz. Órvosi berendezés ! Ugyanolyan fontos, mint a katéter vagy műszív. Életet ment meg, hosszabbítja meg az egészséget és mindezt teszi zéró szervizelési díj mellett és mellékhatások nélkül. Egyszer kellett megvenni és mindenre jó. :-)

Nem humbug, csak a te maradi felfogásodnak az. szakOrvosok és a svájci mikrocirkulációs intézet igazgatója nyilatkozik elismerően róla.

2013. máj. 14. 17:57
 70/96 A kérdező kommentje:
Makoscsiga amit írtál, az rövid és magyarázatok nélküli. Valami cáfolatot olvashatnék tőled ? Meggyőzhető vagyok.
2013. máj. 14. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!