"Súlyfelesleget csakis diétával lehet leadni! " Ez csak szerintem hülyeség?
Figyelt kérdés
Azt olvastam már több helyen,hogy hasizomgyakorlatokkal a büdös életbe nem adod le a felesleged (valahol szó szerint ezt írják). Csak akkor fog lemenni,ha diétázol. De szerintem ez hülyeség,nem hiába hívják a hasprést is zsírégető gyakorlatnak. Szerintem magától értetődő,hogy ha dolgoztatod a hasad,akkor az fogyni fog. Ez egy alapvető felismerés szerintem ebben a témában.
Mostanába' úgy érzem,hogy sokan csak azér' érzik magukat okosnak,mer' szöges ellentétét állítják a jól bevált módszereknek...
2013. jan. 29. 15:13
53/54 kovpet válasza:
Na most a diéta ugye étrendet jelent.
Étel nélkül meghal az ember és elhamvasztják.
A hamu súlya lehet 1-2 kiló. Az élő ember súlya lehet 80-100 kiló.
Megállapítom tehát, hogy diéta nélkül nagyon jól le lehet fogyni és aki mást mond az hülye :)
54/54 anonim válasza:
wow :) én már kb fél-egy éve nézegetem, hogy mit írogattok, de eddig mindig lemaradtam az ilyen beszélgetésekről :D és ma?! mi van ma?!?! :D emberek!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!