Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » "Súlyfelesleget csakis diétáva...

"Súlyfelesleget csakis diétával lehet leadni! " Ez csak szerintem hülyeség?

Figyelt kérdés

Azt olvastam már több helyen,hogy hasizomgyakorlatokkal a büdös életbe nem adod le a felesleged (valahol szó szerint ezt írják). Csak akkor fog lemenni,ha diétázol. De szerintem ez hülyeség,nem hiába hívják a hasprést is zsírégető gyakorlatnak. Szerintem magától értetődő,hogy ha dolgoztatod a hasad,akkor az fogyni fog. Ez egy alapvető felismerés szerintem ebben a témában.

Mostanába' úgy érzem,hogy sokan csak azér' érzik magukat okosnak,mer' szöges ellentétét állítják a jól bevált módszereknek...

2013. jan. 29. 15:13
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
100%

:DDDDDDD

[link]

naaaa, adjál képet, te Félelmetes Személy :D

2013. jan. 29. 16:19
 32/54 anonim ***** válasza:
Látom, nem nagyon forgattál anatómia vagy élettan könyvet mostanában :DDD
2013. jan. 29. 16:20
 33/54 anonim ***** válasza:
100%
2013. jan. 29. 16:25
 34/54 anonim ***** válasza:
100%

Megnézném én, hogy pofozod le Montezt, már nem azért. Írtad, hogy nem ő az atyaúristen. Valóban, de ebben a témában közel van hozzá :D

Azt írod "nem kell leugatni, mert én máshogy gondolom" Te, ez nem vallástörténet meg filozófia, hogy meglegyen a saját kis elméleted, amit a másiknak illik tisztelni. Ez tényanyag, ami úgy van, ahogy mi mondjuk. Ezen nincsen vita.

2013. jan. 29. 16:26
 35/54 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra is tartom az ideológiám: Nem volt rossz dolog az a Taigetosz.
2013. jan. 29. 16:27
 36/54 A kérdező kommentje:

Őszinte sajnálatom,hogy a kérdésemet nem tudjátok értelmezni,mer' nem azt állítom,amiről Ti beszéltek.Valamint látom,hogy itt mindenki hattalmas szakértő,csak mer' rákeresett a shopbuilderen. Elhiszem,hogy mindenki az emberi anatómiával,meg biológiával is tökéletesen tisztába,izomcsoportokkal,szinte szakértők vagytok.Olyannyira,hogy egy kérdésre,vagy egy "elméletre" egyből ráugrotok,mint a cigányok,és bedaráljátok,azt,aki mást állít.

Itt van a kép csillagharcosok:

[link]

2013. jan. 29. 16:32
 37/54 anonim ***** válasza:
A vállad is haspréssel gyúrtad ki? Wowww. Igazad van, mi vagyunk hülyék.
2013. jan. 29. 16:33
 38/54 anonim ***** válasza:
100%
okés kis csíra, akkor mehet a bunyó?:)
2013. jan. 29. 16:33
 39/54 anonim ***** válasza:
Dobj egy előtte képet is esetleg...de gyanítom Te ektomorf vagy és életedben nem volt rajtad egy deka zsír sem amit le kellett adnod. Erről pofáztam az elején, hogy ha nem fedi zsír a hasad, akkor a felüléstől/haspréstől izmosodni fogsz, tehát lesz látható változás, de nem fog zsír leégni. Most így a kép alapján erősen él bennem a gyanú, hogy ekto vagy és sose volt azon a hason nagyobb mennyiségű zsír, csak szimplán fejletlen volt az izomzatod és a hasizomgyakorlatoktól megizmosodott.
2013. jan. 29. 16:36
 40/54 A kérdező kommentje:

Mi van a vállammal?

Am Montez leszólsz,magas lóról beszél,nagyképű a stílusod és lekezelő,visszaszólok,azt neked áll feljebb?Ne háborogj már mer' szólok,hogy vegyél vissza az arcból,mer' nem a kutyáddal beszélsz,nem is ismersz.Én nem szóltam rád egy rossz szót se,elhiszem,hogy egy adonisz vagy,de egyben le is sz@rom.Akkor se adtam rá okot,hogy így beszélj velem...

2013. jan. 29. 16:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!