"Súlyfelesleget csakis diétával lehet leadni! " Ez csak szerintem hülyeség?
Azt olvastam már több helyen,hogy hasizomgyakorlatokkal a büdös életbe nem adod le a felesleged (valahol szó szerint ezt írják). Csak akkor fog lemenni,ha diétázol. De szerintem ez hülyeség,nem hiába hívják a hasprést is zsírégető gyakorlatnak. Szerintem magától értetődő,hogy ha dolgoztatod a hasad,akkor az fogyni fog. Ez egy alapvető felismerés szerintem ebben a témában.
Mostanába' úgy érzem,hogy sokan csak azér' érzik magukat okosnak,mer' szöges ellentétét állítják a jól bevált módszereknek...
Megnézném én, hogy pofozod le Montezt, már nem azért. Írtad, hogy nem ő az atyaúristen. Valóban, de ebben a témában közel van hozzá :D
Azt írod "nem kell leugatni, mert én máshogy gondolom" Te, ez nem vallástörténet meg filozófia, hogy meglegyen a saját kis elméleted, amit a másiknak illik tisztelni. Ez tényanyag, ami úgy van, ahogy mi mondjuk. Ezen nincsen vita.
Őszinte sajnálatom,hogy a kérdésemet nem tudjátok értelmezni,mer' nem azt állítom,amiről Ti beszéltek.Valamint látom,hogy itt mindenki hattalmas szakértő,csak mer' rákeresett a shopbuilderen. Elhiszem,hogy mindenki az emberi anatómiával,meg biológiával is tökéletesen tisztába,izomcsoportokkal,szinte szakértők vagytok.Olyannyira,hogy egy kérdésre,vagy egy "elméletre" egyből ráugrotok,mint a cigányok,és bedaráljátok,azt,aki mást állít.
Itt van a kép csillagharcosok:
Mi van a vállammal?
Am Montez leszólsz,magas lóról beszél,nagyképű a stílusod és lekezelő,visszaszólok,azt neked áll feljebb?Ne háborogj már mer' szólok,hogy vegyél vissza az arcból,mer' nem a kutyáddal beszélsz,nem is ismersz.Én nem szóltam rád egy rossz szót se,elhiszem,hogy egy adonisz vagy,de egyben le is sz@rom.Akkor se adtam rá okot,hogy így beszélj velem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!