Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » "Súlyfelesleget csakis diétáva...

"Súlyfelesleget csakis diétával lehet leadni! " Ez csak szerintem hülyeség?

Figyelt kérdés

Azt olvastam már több helyen,hogy hasizomgyakorlatokkal a büdös életbe nem adod le a felesleged (valahol szó szerint ezt írják). Csak akkor fog lemenni,ha diétázol. De szerintem ez hülyeség,nem hiába hívják a hasprést is zsírégető gyakorlatnak. Szerintem magától értetődő,hogy ha dolgoztatod a hasad,akkor az fogyni fog. Ez egy alapvető felismerés szerintem ebben a témában.

Mostanába' úgy érzem,hogy sokan csak azér' érzik magukat okosnak,mer' szöges ellentétét állítják a jól bevált módszereknek...

2013. jan. 29. 15:13
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
Azt mondtad, hogy lepofozol. Vagy tévedek?:)
2013. jan. 29. 16:37
 42/54 anonim ***** válasza:
100%

Persze, most már megy a vetítés, hogy nem is azt mondtam, nem is így mondtam, nem is mondtam semmit... csak az a baj, hogy igenis de. Pontosan azt a hülyeséget mondtad, amit megcáfoltunk, hiába csűröd-csavarod a dolgot.

[link]

2013. jan. 29. 16:40
 43/54 A kérdező kommentje:

Igen,tévedsz Rambo:

"Meg honnan veszed,hogy hogy nézek ki,meg,hogy személyesen egy ilyen stylusú mondatér' már nem b@sztalak volna pofán?"

Előtte:

[link]

2013. jan. 29. 16:40
 44/54 A kérdező kommentje:

Wash idézd pontosan,hogy hol mondtam én azt,hogy csak hasizomgyakorlattal is le lehet adni a felesleget!Idézd,ha találod!

Ez nem csűrés-csavarás,Ti magyaráztátok bele...

2013. jan. 29. 16:41
 45/54 anonim ***** válasza:
100%

na, erre írtam, hogy személyesen is szemedbe mondom, hogy tudatlan gyökér vagy, ami nem lenne baj, ha felfognád utána , amit itt leírt még vagy 10 ember. De te neeem, mert te marha okos vagy ugye és saját elméleted van.

De én ezt személyesen is megmondom, amire te nyugodtan pofán vághatsz.

2013. jan. 29. 16:42
 46/54 anonim ***** válasza:
"Azt olvastam már több helyen,hogy hasizomgyakorlatokkal a büdös életbe nem adod le a felesleged (valahol szó szerint ezt írják). Csak akkor fog lemenni,ha diétázol. De szerintem ez hülyeség,nem hiába hívják a hasprést is zsírégető gyakorlatnak. Szerintem magától értetődő,hogy ha dolgoztatod a hasad,akkor az fogyni fog. Ez egy alapvető felismerés szerintem ebben a témában. "
2013. jan. 29. 16:44
 47/54 anonim ***** válasza:
100%

"nem hiába hívják a hasprést is zsírégető gyakorlatnak. "

"Szerintem magától értetődő,hogy ha dolgoztatod a hasad,akkor az fogyni fog."

",hogy hasgyakorlattal ég a zsír,"

Egy másik válaszoló kifejtette a nyelvtani zavarod: "A kérdésben ez szerepel: "súlyfelesleget csakis diétával lehet leadni", "valamint Csak akkor fog lemenni,ha diétázol".

Ha értelmezed a mondatokat, amiket elvileg te írtál, akkor rájössz, hogy ez korántsem az jelenti, hogy CSAK a diétától le lehet fogyni, hanem azt jelenti, hogy diéta nélkül NEM. "

Ennyi elég lesz, cukorfalat?

2013. jan. 29. 16:44
 48/54 A kérdező kommentje:
Na,látod megin' mi ez a stílús?Beszélj már normálisan,egyszer nem gyökereztelek,hülyéztelek le.Más a véleményem,de igazából annyira nem eltérő,csak félremagyarázod.Nem kell gúnyolódni,elhiszem kemény vagy.Örülnék,ha normálisan tudnál beszélni,mer' én kérdeztem,de te meg észt osztasz...le lehet írni intelligens ember módjára is.
2013. jan. 29. 16:45
 49/54 anonim ***** válasza:
100%
okés, figyelj: nem jól látod a dolgokat. Szerintem olvass sokat a témában és gondold át az itt leírtakat. Előfordul, hogy az ember nem lát tisztán, de ha már sokan egyazon véleményt képviselik, akkor érdemes elgondolkodni, hogy talán te tévedsz. Ennyi. :)
2013. jan. 29. 16:53
 50/54 A kérdező kommentje:
Tudom,írtam is,hogy szerintem.Ez az én véleményem,mer' nekem eléggé bevált.Lényegébe reakcióidőt nem hagytatok,egyből letámadtatok.Látod normálisan is lehet írni,és így sokkal inkább megértem...
2013. jan. 29. 16:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!