"Súlyfelesleget csakis diétával lehet leadni! " Ez csak szerintem hülyeség?
Azt olvastam már több helyen,hogy hasizomgyakorlatokkal a büdös életbe nem adod le a felesleged (valahol szó szerint ezt írják). Csak akkor fog lemenni,ha diétázol. De szerintem ez hülyeség,nem hiába hívják a hasprést is zsírégető gyakorlatnak. Szerintem magától értetődő,hogy ha dolgoztatod a hasad,akkor az fogyni fog. Ez egy alapvető felismerés szerintem ebben a témában.
Mostanába' úgy érzem,hogy sokan csak azér' érzik magukat okosnak,mer' szöges ellentétét állítják a jól bevált módszereknek...
*facepalm*
Mert energiát használ fel, amit a helyes táplálkozással úgy alakíthatunk, hogy ne az izmokból, hanem nagyrészt a zsírból fedezze. De ettől függetlenül, és a mondat sem ezt jelenti, nincs olyan, hogy te döntöd el, HONNAN menjen le a zsír! És visszatértünk acm írásához, amivel még azelőtt választ adott a hülyeségedre, mielőtt leírtad volna :D : "Rohadt kövér embereknél valóban megfigyelhető, hogy a felüléstől elkezdenek EGY IDEIG fogyni. Ez csak amiatt van, mert a régi mozgásszegény életükben történt valami változás, amire a test persze reagál, de kb 1 hónap alatt a változásból stagnálás lesz. ". Ennyi.
figyelj kisgyerek: hozzásegít a mozgás, de NEM elég. Mint ahogy a kocsin lévő kerekek is hozzásegítenek a haladáshoz, de qrvára nem elegek. Kell még motor, kormány , stb..
De hogy amit akarsz.
Érdekes, hogy ilyen kis debilkék élőben nem mernek beszólogatni, csak itt van nagy arcuk!
én nem értek veled egyet kérdező.
Mivel az általad említett izom a "has".
Na mivel a hasfal alapvetően kockás anatómiailag így van kialakítva és,ha eszel akkor jön fel az a bizonyos zsírréteg amitől nem látható a formás hasizom.
A felüléstől nagyon nagyon nagy mennyiségben lehet fogyni,ha mondjuk csinálsz 3000-4000 felélést ami nagyon sok,de akkor se csak a hasról fogsz fogyni.
A sok felüléstől megemelkedik a szívverések száma ami nagyon pulzust fog eredményezni ami a szervekhez több vért fog szállítani ami és így az izmok terhelődnek és a szőlő cukrot égetünk tehát lehetséges haspréssel zsírt égetni,de NEM CSAK hasról.
De ahoz borzasztóan sokat kell felülésezni egyhuzamban :)
Ha hülyeséget írtam javítást kérek :)
16:01-es érdekes módon tudott normálisan válaszolni,és nem kezdte el mondani a hegyibeszédét.
Montez,neked meg ki szólt be,mond már el?Meg honnan veszed,hogy hogy nézek ki,meg,hogy személyesen egy ilyen stylusú mondatér' már nem b@sztalak volna pofán?
Mellesleg én egy szóval nem mondtam,hogy CSAK hasgyakorlatokkal le fogod dolgozni a felesleget,hanem azt írtam,hogy szerintem az hülyeség,hogy CSAK diétával is le tudod adni.
"Csak akkor fog lemenni,ha diétázol."
A kérdésben ez szerepel: "súlyfelesleget csakis diétával lehet leadni", "valamint Csak akkor fog lemenni,ha diétázol".
Ha értelmezed a mondatokat, amiket elvileg te írtál, akkor rájössz, hogy ez korántsem az jelenti, hogy CSAK a diétától le lehet fogyni, hanem azt jelenti, hogy diéta nélkül NEM.
És ez így is van, mivel ha többet eszel, mint amennyit felhasználsz, ráadásul szenny kajákból, akkor nem fogsz lefogyni. Mozgás ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!