Htj0ker kérdése:
Sokan azt hiszik hogy kocka hasam van (úgy tűnik ruha alatt) de igazából nincs. Van rajtam a hasamon vagy 2-3 kg felesleg úszógumival együtt SZERINTEM. Mi lesz velem nyáron? Többi lent
Figyelt kérdés
Segítsetek légyszíves hogy 6 hónap alatt hogyan tudnám elérni a lapos úszógumik nélküli hasat nagyon fontos lenne! 14/F 73 kg este 75 181 cm magas2012. dec. 17. 21:45
1/5 Dogmatix91 válasza:
diétával és sporttal. De a diétát 14 éves gyereknek nem kéne erőltetni. Bőven fogsz még alakulni, inkább mozogj valamit. Kosarazz, focizz vagy amihez kedved van. Súlyzókhoz még fiatal vagy, azt nem ajánlom.
2/5 anonim válasza:
jah 14 évesen hagyd a diétát, majd 16 de inkább 17 körül jöhet a kondi, addig meg ne hízz hanem táplálkozz tudatosa, zöldségek, fehér húsok, hal, gyümi meg ilyenek... csoki meg chips az kuka
3/5 Awful11 válasza:
Nyugodtan menj kondiba 14 évesen már el lehet kezdeni csak vigyázni kell az izületekre. Szerintem először szedj fel egy kis izmot tömegnöveléssel aztán csak utána szálkásítsál.
4/5 Dogmatix91 válasza:
normális vagy ember? 14 évesen hova emelgesse a súlyzókat? 17 évesen bőven elég elkezdeni edzeni, még akkor is javában fejlődésben lesz a szervezete.
5/5 Awful11 válasza:
Én 15 éves vagyok 2 hónapja kezdtem, ez még segíti is a fejlődést,mert inkább menjen konditerembe mint inni. Ha az izületeire vigyáz akkor szerintem simán mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!