Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » "Súlyfelesleget csakis diétáva...

"Súlyfelesleget csakis diétával lehet leadni! " Ez csak szerintem hülyeség?

Figyelt kérdés

Azt olvastam már több helyen,hogy hasizomgyakorlatokkal a büdös életbe nem adod le a felesleged (valahol szó szerint ezt írják). Csak akkor fog lemenni,ha diétázol. De szerintem ez hülyeség,nem hiába hívják a hasprést is zsírégető gyakorlatnak. Szerintem magától értetődő,hogy ha dolgoztatod a hasad,akkor az fogyni fog. Ez egy alapvető felismerés szerintem ebben a témában.

Mostanába' úgy érzem,hogy sokan csak azér' érzik magukat okosnak,mer' szöges ellentétét állítják a jól bevált módszereknek...

2013. jan. 29. 15:13
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
100%
igen..csak szerinted..
2013. jan. 29. 15:14
 2/54 anonim ***** válasza:
100%

Még szerencse, hogy kéznél van a ROFLCOPTER!

Esetleg kifejthetnéd a mechanizmusát a dolognak :D Mozog az izom, felmelegszik, a felette levő szír felforr, és elpárolog? :D Meg hogy akkor hogy fogysz le térdből meg arcból.

2013. jan. 29. 15:17
 3/54 anonim ***** válasza:
100%

Már jön is:

[link]

2013. jan. 29. 15:17
 4/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak szerinted. Én sok olyan nőt ismerek, akiknek ez az elmélete, csupán ott vérzik a történet, hogy még mindig nem néznek ki jobban, mint tavaly előtt. De ez biztos csak részletkérdés.
2013. jan. 29. 15:19
 5/54 VicToooR x GB ***** válasza:
Wash :DDDDDDD Kedves kérdező áruld már el nekünk, hogy ez hogyan lehetséges?
2013. jan. 29. 15:19
 6/54 Osynho ***** válasza:
100%
Szerintem is lehetséges! Én a hüvelykujjamat mozgatom folyamatosan 1 hónapja és már gyufa vastagságúra fogyott! :D :D :D
2013. jan. 29. 15:23
 7/54 anonim ***** válasza:
100%
Te amúgy milyen eredményekkel büszkélkedhetsz a haspréssel kapcsolatban, kérdező? Diéta nélkül persze! ;)
2013. jan. 29. 15:24
 8/54 anonim ***** válasza:
100%
kérdező, nulla tudású vagy! Nincs helyi zsírégetés akárhogy erőlködsz és akármennyire nem hiszed el! Még neked sincs!!
2013. jan. 29. 15:28
 9/54 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szerintem szegény Montez most szenvedett maradandó károsodást :D
2013. jan. 29. 15:28
 10/54 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, attól hogy te valamit hiszel, nem biztos hogy úgy is fog működni.

Erről ez a kép jutott eszembe.:) :

[link]

2013. jan. 29. 15:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!