"Súlyfelesleget csakis diétával lehet leadni! " Ez csak
szerintem hülyeség?
Figyelt kérdés
Azt olvastam már több helyen,hogy hasizomgyakorlatokkal a büdös életbe nem adod le a felesleged (valahol szó szerint ezt írják). Csak akkor fog lemenni,ha diétázol. De szerintem ez hülyeség,nem hiába hívják a hasprést is zsírégető gyakorlatnak. Szerintem magától értetődő,hogy ha dolgoztatod a hasad,akkor az fogyni fog. Ez egy alapvető felismerés szerintem ebben a témában.
Mostanába' úgy érzem,hogy sokan csak azér' érzik magukat okosnak,mer' szöges ellentétét állítják a jól bevált módszereknek...
Esetleg kifejthetnéd a mechanizmusát a dolognak :D Mozog az izom, felmelegszik, a felette levő szír felforr, és elpárolog? :D Meg hogy akkor hogy fogysz le térdből meg arcból.
Nem csak szerinted. Én sok olyan nőt ismerek, akiknek ez az elmélete, csupán ott vérzik a történet, hogy még mindig nem néznek ki jobban, mint tavaly előtt. De ez biztos csak részletkérdés.
2013. jan. 29. 15:19
5/54 VicToooR x GB válasza:
Wash :DDDDDDD Kedves kérdező áruld már el nekünk, hogy ez hogyan lehetséges?
2013. jan. 29. 15:19
6/54 Osynho válasza:
Szerintem is lehetséges! Én a hüvelykujjamat mozgatom folyamatosan 1 hónapja és már gyufa vastagságúra fogyott! :D :D :D
2013. jan. 29. 15:23
7/54 anonim válasza:
Te amúgy milyen eredményekkel büszkélkedhetsz a haspréssel kapcsolatban, kérdező? Diéta nélkül persze! ;)
2013. jan. 29. 15:24
8/54 anonim válasza:
kérdező, nulla tudású vagy! Nincs helyi zsírégetés akárhogy erőlködsz és akármennyire nem hiszed el! Még neked sincs!!
2013. jan. 29. 15:28
9/54 anonim válasza:
Amúgy szerintem szegény Montez most szenvedett maradandó károsodást :D
2013. jan. 29. 15:28
10/54 anonim válasza:
Kérdező, attól hogy te valamit hiszel, nem biztos hogy úgy is fog működni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!