Mit szóltok ehhez a testhez? Fiúk szeretnétek így kinézni?
Ez a srác ott edz a teremben ahol én is, mit szóltok hozzá, hat éve kezdte el a testépítést... nekem ez már túl sokkk, persze, elismerésem az eredményeihez, és munkájához.
Azon gondolkoztam el, hogy ő pl mit tenne ha lesérülne, vagy bármi történne és nem edzhetne többet , hisz ez az élete ?
Fiúk szeretnétek így kinézni ?
http://www.youtube.com/watch?v=qceJYhjxg7o&feature=em-upload..
24L: Mi nem mérgezzük magunkat, hanem inkább ponthogy egészségesebben élünk, mint az átlag. Ehhez a formához viszont már kell, de ez egy kirívó forma, nem véletlenül versenyző és reklámarc, nagyon nehéz ilyesmit elérni, és ahhoz már kell mérgezni magunk. Aki mégis bevállalja, az számol a következményekkel, és olyannyira ez a szenvedélye, hogy megéri neki. Olyan ez, mint aki húszezrekért képes vonatmakettet venni, ő is megfizeti az árát a szenvedélyének, de ezzel nincs gond, amíg tisztában van a mérleg mindkét oldalával. Az emberek már csak hajlamosak ilyen fura kilengésekre (: Biztos vannak olyan nők is, akinek bejön ez, elég ha az ember párja ilyen.
Nekem itt is spéci esetem van, nem azért kezdtem el edzeni, hogy ugyan nézzen már rám valami nő, hanem azért, mert rámnézett nő, nem is akármilyen, annyira tetszett neki a személyiségem, hogy ezt is elviselte, csak aztán felmerült, hogy egyrészt mégsem biztos, hogy egészséges ez a mértékű vékonyság, másrészt én is odavagyok az izmos csajokért, így elkezdtünk együtt edzeni :D Kifejezett cél nincsen, lesz, ami lesz, majd szólunk, ha jó. Sose hittem volna, hogy ilyesmit fogok csinálni (ő se), de végül annyira megszerettem, hogy """""""szakértő""""""" lettem :D (sok idézőjelben) na meg azért írok ennyit, mert szeretek írni, vitatkozni, véleményt ütköztetni, társalogni.
De a testépítés férfiidolos része sose fogott meg. Valami ilyesmi típusú testtel nekem már elégedettek lennénk: [link]
Sokan tényleg azért kezdenek el edzeni, mert nagyon soványak, egyik nem sem érzi magát teljesnek úgy. És aki veszi a fáradtságot és utána olvas, lemegy a terembe és magával ragadja az egész testépítés szelleme, ne adj isten rövid idő alatt már látszik is eredmény szemmel láthatóan, a közérzetről ne is beszéljünk, az nem fogja abba hagyni.
ÉN jobban érzem magam így a bőrömben, a világból is ki tudnék menni, nem vagyok soha lusta, nem kell egyet hatszor meggondolni, hogy most elinduljak vagy nem, inkább ez, mint a tv előtt üljek ! Ja és nem voltam megfázva sem mióta csinálom . Saját magamhoz hozzáérni is másabb, nemhogy ha egy pasi hozzám ér, azért nem mindegy, hogy egy löttyedt segget fogdosnak, vagy egy izmos popót :D:D
Én azért kezdtem el többek között, hogy jobban érezzem magam. Totál átlag "skinny-fat" formám volt (meg még van is eléggé), úgy néztem ki mint 10-ből 8 tini. Kivéve a lábam mert az 10 év foci miatt viszonylag rendben volt. Nem másnak akarok tetszeni, mivel 4 éve párkapcsolatban élek. Most ebbe ne menjünk bele, hogy mennyire kell foglalkozni magunkkal párkapcsolaton belül, mert persze, hogy kell, de ez a téma nagyon off lenne. :D Amúgy is a párom "csoffadtan" szeretett belém, így elsősorban nem miatta edzek. Tényleg magam miatt csinálom. Az egész úgy kezdődött, hogy nyárra kocka hasat akartam volna és ezért elkezdtem kicsit diétázni, beleástam magam a dietetikába, aztán sokszor elkanyarodtam a testépítés felé, olvastam érdekes cikkeket, és gondoltam próbáljuk meg mit tudok kihozni magamból, vajon nálam is működik-e. Ráadásul van bennem egy ilyen "perverz" hajlam, hogy szeretek megdolgozni az eredményekért, hogy aztán örülhessek az elért "sikernek". Nem önmagában a siker miatt, hanem az oda vezető út miatt, jó érzés amikor valamiért dolgozni, hajtani kell és a végén összejön.
Úgyhogy most lassan 3. hónapja keményen edzem, kajálok szépen és remélem, hogy 2-3 év múlva már egy jobb forma néz vissza rám a tükörből. Őszintén szólva annak ellenére, hogy nem rég kezdtem néha mélypontok is vannak (most is), mert nem sok változást látok, hiába mutat mást a centi meg a mérleg, ráadásul a genetikám is hullasz@r, 10 év aktív focizás alatt sem volt soha kockahasam, hiába voltam relatíve vékony. Tehát egy jó szálkás forma valószínű nekem is csak álom marad, de azért egy viszonylag jó tömeg/szárazság arányt igyekszem megcélozni hosszútávon. That's my story.
Ha Krisz testébe nem is, de az ő testébe melyikőtök bújna ???:D:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=Cm2PCyNa17I&feature=em-upload..
Végül is mindjárt itt a "világvége" , van esélyed :D
Mi jó ebben egyébként ? ez már nem szép, nem vonzó, vagy rossz oldalról nézem ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!