Mit szóltok ehhez a testhez? Fiúk szeretnétek így kinézni?
Ez a srác ott edz a teremben ahol én is, mit szóltok hozzá, hat éve kezdte el a testépítést... nekem ez már túl sokkk, persze, elismerésem az eredményeihez, és munkájához.
Azon gondolkoztam el, hogy ő pl mit tenne ha lesérülne, vagy bármi történne és nem edzhetne többet , hisz ez az élete ?
Fiúk szeretnétek így kinézni ?
http://www.youtube.com/watch?v=qceJYhjxg7o&feature=em-upload..
Akkor ez már nem titok :D
most nézzétek meg a karját , wááááá, na az én szemem előtt mindig ez lebeg !
http://www.youtube.com/watch?v=FodQoJIJ4Zs
és ennek van a legjobb butt-ja :D:D:D:D:D
:D Nem, úgy ahogy vagy jó csaj ! De én valahogy úgy voltam vele amikor elkezdtem edzeni, hogy volt egy rangsorom, hogy mit szeretnék előbb elérni, és első sorban a fenék és vádli volt . Ez már kezd a végcélhoz közel lenni és utána jött a többi , a hát is alakul, most meg a kar , váll ..
Lehet ez így sokak számára hülyeség, de így, hogy volt eredmény, jobban ösztönzött, persze most már mindenre full edzek mindig, de nekem ez a terv bevált, különben rég otthagytam volna már az egészet :)
Mármint nem te vagy jó csaj :D:D:D
Azért gondolom megtartani a jót sem könnyű ?!
Nektek a környezet (ismerős, család...) nem jegyezték még meg, hogy minek csináljátok, meg undorító, meg egészségtelen ..?:O
Mondjuk az evés nálam is olyan, hogy én sokáig nem tudtam hízni, pedig ettem , ettem , ettem csak ugye akkor még nem tudtam nem mindegy mit eszek .
Most meg idedobtak nekem egy személyre szabott étrendet, hát nem is tudom, nem is tudom :D én édesszájú vagyok, minden héten sütök valamit, hogy fogom megállni, hogy no süti ?:O sehogy !
Már proteines sütiket keresek, de hát nálam a a süti, ami krémes, a nélkül max rémes !
De most míg tömeget növelek gondolom bűnözhetek néha néha sokat :D:D:D
Csak szólnak majd, ha zsírmalac kezdek lenni :D:D
Diéta, lehet ki fogok dőlni a szénhidrát megvonástól, nekem az kell a munkámhoz, mert leáll az agyam :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!