Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez a testhez?...

Mit szóltok ehhez a testhez? Fiúk szeretnétek így kinézni?

Figyelt kérdés

Ez a srác ott edz a teremben ahol én is, mit szóltok hozzá, hat éve kezdte el a testépítést... nekem ez már túl sokkk, persze, elismerésem az eredményeihez, és munkájához.

Azon gondolkoztam el, hogy ő pl mit tenne ha lesérülne, vagy bármi történne és nem edzhetne többet , hisz ez az élete ?

Fiúk szeretnétek így kinézni ?

http://www.youtube.com/watch?v=qceJYhjxg7o&feature=em-upload..

#izmosférfitest
2012. nov. 19. 17:41
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/122 anonim ***** válasza:
Végül is koxal lehetsz nagyobb. Na majd küldök képet, hogy mennyit kell behoznod. Nem sokat.:)
2012. nov. 19. 20:47
 52/122 A kérdező kommentje:
na ezen jót nevettem, azt sem tudod hogy nézek ki, akkor mi az, hogy nem sokat kell behoznom ?:D És mi van akkor, ha 90 kg szín izom vagyok ?:D:D:D:D
2012. nov. 19. 21:00
 53/122 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy offolok, de nem értem, hogy, ha ez a lányok nagy többségének nem tetszik, továbbá nem kell mammutra vadásznotok, akkor minek ez az egész hercehurca, továbbá minek mérgezni magatokat minden szirszarral? Kinek akartok tecceni?

24L

2012. nov. 19. 21:01
 54/122 anonim ***** válasza:
Akkor buktam a dolgot. Ha viszont akkora lennél, akkor nem házi versenyen indulnál, hanem min. Arnold classicon, de még ott sincsenek ekkora nők még cuccal sem.:)
2012. nov. 19. 21:04
 55/122 anonim ***** válasza:

24 éves kislány, ki mondta, hogy mérgezzük magunkat?

Én naturál testépítő vagyok. Gondolkozz már mielőtt baromságokkal vádolod az embert!

2012. nov. 19. 21:08
 56/122 A kérdező kommentje:

fordított 9-el kezdődik a súlyom :D

és várom a válaszokat a kommentelő lány kérdésere , ki miért akar izmokat ?

Egyébként ti miért kezdtetek el edzeni és mi a cél ? vagy volt cél? még akkor csak van valami kép, hogy így akarok kinézni, ha hobby szinten csináljátok , nem ?

Mert nekem biza ki van ragasztva a hűtőre az a puklis hát :D

2012. nov. 19. 21:10
 57/122 anonim ***** válasza:
Én már öreg sz@r vagyok, anno talán azért kezdtem edzeni, hogy valamennyire megközelítsem Arnold formáját. De gyorsan rájöttem, hogy ez nekem nem fog menni. Viszont a testépítést örökre megszerettem, sosem hagytam abba. A naturál forma még nem durva a nők szerint sem. Én nekem ezt mondták.:)
2012. nov. 19. 21:15
 58/122 A kérdező kommentje:
ÉN azért ennyire kemény nem vagyok :D sajnos az a baj, hogy sokan azt hiszik a fehérje is "méreg" :S
2012. nov. 19. 21:17
 59/122 anonim ***** válasza:
Aki azt hiszi, az ne egyen húst, tojást és túrót sem.:)
2012. nov. 19. 21:19
 60/122 A kérdező kommentje:

Micsoda önkritika :D Na nálam ez még nem fordult meg a fejemben, hogy nekem a kitűzött cél nem fog menni .Eddig is amit elértem , hát mondjuk nem gondoltam volna egy évvel ezelőtt :)

ÉN meg mondjuk attól kapok frászt, hogy tini lányok feszengenek a strandon a narancsbőrös combjukkal, számomra meg ez a gáz, hogy ennyire nem figyelnek magukra .

2012. nov. 19. 21:23
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!