Mit szóltok ehhez a testhez? Fiúk szeretnétek így kinézni?
Ez a srác ott edz a teremben ahol én is, mit szóltok hozzá, hat éve kezdte el a testépítést... nekem ez már túl sokkk, persze, elismerésem az eredményeihez, és munkájához.
Azon gondolkoztam el, hogy ő pl mit tenne ha lesérülne, vagy bármi történne és nem edzhetne többet , hisz ez az élete ?
Fiúk szeretnétek így kinézni ?
http://www.youtube.com/watch?v=qceJYhjxg7o&feature=em-upload..
Bocs, hogy offolok, de nem értem, hogy, ha ez a lányok nagy többségének nem tetszik, továbbá nem kell mammutra vadásznotok, akkor minek ez az egész hercehurca, továbbá minek mérgezni magatokat minden szirszarral? Kinek akartok tecceni?
24L
24 éves kislány, ki mondta, hogy mérgezzük magunkat?
Én naturál testépítő vagyok. Gondolkozz már mielőtt baromságokkal vádolod az embert!
fordított 9-el kezdődik a súlyom :D
és várom a válaszokat a kommentelő lány kérdésere , ki miért akar izmokat ?
Egyébként ti miért kezdtetek el edzeni és mi a cél ? vagy volt cél? még akkor csak van valami kép, hogy így akarok kinézni, ha hobby szinten csináljátok , nem ?
Mert nekem biza ki van ragasztva a hűtőre az a puklis hát :D
Micsoda önkritika :D Na nálam ez még nem fordult meg a fejemben, hogy nekem a kitűzött cél nem fog menni .Eddig is amit elértem , hát mondjuk nem gondoltam volna egy évvel ezelőtt :)
ÉN meg mondjuk attól kapok frászt, hogy tini lányok feszengenek a strandon a narancsbőrös combjukkal, számomra meg ez a gáz, hogy ennyire nem figyelnek magukra .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!