Mit szóltok ehhez a proteinhez?
Az is kérdés lenne,hogy ha igaz az, hogy 1,76 g fehérjére van szükség testsúlykilogrammonként az izomfejlődéshez, akkor körülbelül átlagos táplálkozás esetén mennyi fehérjét kell naponta bevinni táplálékkiegészítővel? Ha kb. 1g-al számolok kilónként az megközelítőleg jó? Ha ehhez találnátok valami linket is annak nagyon örülnék.
Összetétel alapján egy jó protein, de nagyon drága és akkor enyhén fogalmaztam. Ebből egy 2,3kg-os mennyiség lenne 17 ezer Ft, míg ehhez hasonlóan jó összetételű proteinek 10-12 ezer ft-ba kerülnek.
Tápkiegből max a felét ajánlatos bevinni a tápanyagokból, tehát fehérjéből is, mert az emberi szervezet szilárd kaja emésztésére lett "kitalálva".
Edzés mellé min. 2g*ttkg legyen a fefhérjemennyiség, sőt szálkásításnál még több (ilyenkor ch-ból megy kevesebb).
Először is egy tömegnövelő étrend kellene:
napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje és 5-6g*testtömegkg szénhidrát (ch). Ezekből az alapanyagokból kellene nagyrészt összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, marha, hal), tojás, sovány túró, protein tápkieg.
ch:zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű tészta, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség
zsír: omega3, lenmagolaj.
mintaétrendek: [link]
Edzés után pedig tejsavóprotein + 40-50 g gyors szénhidrát, pl dextróz, maltodextrin, vitargo, supercarb fast, stb.
Proteinek:Stillmass 6:3:1, Scitec 100% whey prof., Biotech nitro pure whey gold, Dymatize Elite whey, Twinlab whey fuel, VPX Syngex, stb..
Ezeknél is olcsóbb: Myprotein 80%-os koncentrátum, Activlab muscle up.
A Whey c6-ot nem találtam a shop.builder.hu oldalán és szívesen rendelnék onnan. Viszont tényleg nem értem miért drága a lenkei féle a Whey Fusion proteinhez képest mivel a whey-nek 8%-al alacsonyabb a fehérjetartalma és ráadásul drágább kilónként egy ezressel. Mondjuk van benne néhány motyó amiről nem tudom micsoda. Amit én néztem ki azon az oldalon azok a következők
vagy a
De rohadtul nem tudok dönteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!