Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez a proteinhez?

Mit szóltok ehhez a proteinhez?

Figyelt kérdés

[link]

Az is kérdés lenne,hogy ha igaz az, hogy 1,76 g fehérjére van szükség testsúlykilogrammonként az izomfejlődéshez, akkor körülbelül átlagos táplálkozás esetén mennyi fehérjét kell naponta bevinni táplálékkiegészítővel? Ha kb. 1g-al számolok kilónként az megközelítőleg jó? Ha ehhez találnátok valami linket is annak nagyon örülnék.

2012. szept. 6. 12:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Összetétel alapján egy jó protein, de nagyon drága és akkor enyhén fogalmaztam. Ebből egy 2,3kg-os mennyiség lenne 17 ezer Ft, míg ehhez hasonlóan jó összetételű proteinek 10-12 ezer ft-ba kerülnek.

Tápkiegből max a felét ajánlatos bevinni a tápanyagokból, tehát fehérjéből is, mert az emberi szervezet szilárd kaja emésztésére lett "kitalálva".

Edzés mellé min. 2g*ttkg legyen a fefhérjemennyiség, sőt szálkásításnál még több (ilyenkor ch-ból megy kevesebb).

2012. szept. 6. 12:45
 2/11 dirtboy ***** válasza:
űber drága
2012. szept. 6. 13:08
 3/11 A kérdező kommentje:
Tudnátok ajánlani tényleg megbízhatóan jó minőségű teljes értékű főleg tejsavó proteint, ami jobb ár érték arányú? Kezdő vagyok úgyhogy elsősorban tömeget szeretnék növelni, és szerintem zsír felhalmozására nem igazán vagyok hajlamos
2012. szept. 6. 13:14
 4/11 anonim ***** válasza:

Először is egy tömegnövelő étrend kellene:

napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje és 5-6g*testtömegkg szénhidrát (ch). Ezekből az alapanyagokból kellene nagyrészt összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, marha, hal), tojás, sovány túró, protein tápkieg.

ch:zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű tészta, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség

zsír: omega3, lenmagolaj.

mintaétrendek: [link]

Edzés után pedig tejsavóprotein + 40-50 g gyors szénhidrát, pl dextróz, maltodextrin, vitargo, supercarb fast, stb.

Proteinek:Stillmass 6:3:1, Scitec 100% whey prof., Biotech nitro pure whey gold, Dymatize Elite whey, Twinlab whey fuel, VPX Syngex, stb..

Ezeknél is olcsóbb: Myprotein 80%-os koncentrátum, Activlab muscle up.

2012. szept. 6. 13:20
 5/11 anonim ***** válasza:

Valóban igen drága a lenkei protein. No akkor itt egy csúcs minőségi protein, az adatai magáért beszélnek.

[link]

Itt egy másik, ami összeállításban ugyan az (ha valaki veszi a fáradságot és összehasonlította). Végül is a két cég egy tőről fakad.

[link]

2012. szept. 6. 14:54
 6/11 A kérdező kommentje:
A builder.hu oldalán szétnéztem és az általad ajánlott termékekkel kb. egy ár kategória a lenkei féle protein. Vagy én nem értek valamit? Ott is kilóáramonként7 ezer forint körüli összegekért van kombinált protein
2012. szept. 6. 14:58
 7/11 A kérdező kommentje:
Már az a 7 ezer ami közép kategóriának számít
2012. szept. 6. 14:59
 8/11 dirtboy ***** válasza:
az ért a lenketi meg a whey c6ot hasonlítsd már össze ne csak az árukat nézd.
2012. szept. 6. 15:06
 9/11 A kérdező kommentje:

A Whey c6-ot nem találtam a shop.builder.hu oldalán és szívesen rendelnék onnan. Viszont tényleg nem értem miért drága a lenkei féle a Whey Fusion proteinhez képest mivel a whey-nek 8%-al alacsonyabb a fehérjetartalma és ráadásul drágább kilónként egy ezressel. Mondjuk van benne néhány motyó amiről nem tudom micsoda. Amit én néztem ki azon az oldalon azok a következők

[link]

vagy a

[link]

De rohadtul nem tudok dönteni

2012. szept. 6. 17:32
 10/11 dirtboy ***** válasza:
ha nem tudsz döntetni akkor ott van amit Montez felsorolt,válasz azok közül.
2012. szept. 7. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!