Mit szóltok ehhez a testhez? Fiúk szeretnétek így kinézni?
Ez a srác ott edz a teremben ahol én is, mit szóltok hozzá, hat éve kezdte el a testépítést... nekem ez már túl sokkk, persze, elismerésem az eredményeihez, és munkájához.
Azon gondolkoztam el, hogy ő pl mit tenne ha lesérülne, vagy bármi történne és nem edzhetne többet , hisz ez az élete ?
Fiúk szeretnétek így kinézni ?
http://www.youtube.com/watch?v=qceJYhjxg7o&feature=em-upload..
Én a Cheezburger Networkon nevelkedtem, csak pár hónapja az új dizájn fagyasztja a mozzarrellám, így átpártoltam a 9gagre. De a Memebaset jobban bírtam :D
Amúgy szegény kérdező, hogy szétoffoltuk :D Hálistennek elfeledkezett mindenki mindenről :D
atya ég, nem gondoltam, hogy van humorotok is :D:D:D
Kis időre itt hagylak titeket és tele feszengő képpel a kérdésem :O:D
Na azért Montez über brutál hátat nem szeretnék, csak szép kis puklisat :)
Hmmm, hogy el tudnék e vezetni egy repülőt csak elméleti tudással , biztos , hogy nem, nagyon más pályán tevékenykedek :)
Már annyi választ kaptam, szóval reagálok mindjárt és ha tényleg facán összeszedem magam , még jegyet is küldök nektek a "fellépésemre" :D
Mennyire akarnál puklis hátat? Ha csak picit, akkor néhány célzott suhintás egy baseball ütővel sokat segítene a dolgon, de ha ilyet akarsz, ahhoz sajnos genetika is kéne:
oks, megyünk, mostanában sok versenyen voltam (nézőként:) )
Nekem is csak kis puklis hátam van.:)
Sok kis puklit szeretnék a hátamon, púpom a van már kettő is, csak nem a hátamon :D:D:D
Én nem szeretnék úgy kinézni, mint Krisztián :D
Esküszöm megírom ha tudom a pontos időpontot , na persze helyszínt is kaptok :D de csak a nem kiabáltok be majd marhaságokat közben :D
Tiszaújvárosban már indulhatsz is, a helyszínen is tudsz nevezni:
Na, azért nem akarok én ennyire belemélyedni a dolgokba, hogy induljak össze vissza minden versenyen, ez a házi verseny is elég lesz , mivel így tényleg húznak majd a többiek magukkal, és edzés szempontjából is jó nekem , illetve sok infót szívok majd magamba remélem .
No és miért nem lehetne nagyobb hátam, mint neked Montez, azt mondtad csak fele vagy Krisztiánnak, akkor meg ?:D:D:D
Ha bele gondolok a "hát kérdésemnél" hogy szétszivattatok, most legalább bírok veletek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!