Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez a testhez?...

Mit szóltok ehhez a testhez? Fiúk szeretnétek így kinézni?

Figyelt kérdés

Ez a srác ott edz a teremben ahol én is, mit szóltok hozzá, hat éve kezdte el a testépítést... nekem ez már túl sokkk, persze, elismerésem az eredményeihez, és munkájához.

Azon gondolkoztam el, hogy ő pl mit tenne ha lesérülne, vagy bármi történne és nem edzhetne többet , hisz ez az élete ?

Fiúk szeretnétek így kinézni ?

http://www.youtube.com/watch?v=qceJYhjxg7o&feature=em-upload..

#izmosférfitest
2012. nov. 19. 17:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/122 anonim ***** válasza:

Én a Cheezburger Networkon nevelkedtem, csak pár hónapja az új dizájn fagyasztja a mozzarrellám, így átpártoltam a 9gagre. De a Memebaset jobban bírtam :D

Amúgy szegény kérdező, hogy szétoffoltuk :D Hálistennek elfeledkezett mindenki mindenről :D

2012. nov. 19. 19:54
 42/122 anonim ***** válasza:
100%
Jaja eléggé elmentünk offba...:D Amúgy 9gag se a régi már, 1 éve sokkal jobb volt, most már sok a feltűnési viszketegségben szenvedő humortalan kis gyökér és nem az igazi. Na, de ne offoljuk szét már tényleg ennél jobban. :D Ki ne szeretne akkora lenni, mint Bereczki Krisz? :)
2012. nov. 19. 19:58
 43/122 anonim ***** válasza:
(((Azért még mindig nincs olyan alja "színvonalon" mint például a magyar demotiváló és az oszdmeg :D)))
2012. nov. 19. 20:02
 44/122 A kérdező kommentje:

atya ég, nem gondoltam, hogy van humorotok is :D:D:D

Kis időre itt hagylak titeket és tele feszengő képpel a kérdésem :O:D

Na azért Montez über brutál hátat nem szeretnék, csak szép kis puklisat :)

Hmmm, hogy el tudnék e vezetni egy repülőt csak elméleti tudással , biztos , hogy nem, nagyon más pályán tevékenykedek :)

Már annyi választ kaptam, szóval reagálok mindjárt és ha tényleg facán összeszedem magam , még jegyet is küldök nektek a "fellépésemre" :D

2012. nov. 19. 20:19
 45/122 anonim ***** válasza:

Mennyire akarnál puklis hátat? Ha csak picit, akkor néhány célzott suhintás egy baseball ütővel sokat segítene a dolgon, de ha ilyet akarsz, ahhoz sajnos genetika is kéne:

[link]

2012. nov. 19. 20:24
 46/122 anonim ***** válasza:

oks, megyünk, mostanában sok versenyen voltam (nézőként:) )

Nekem is csak kis puklis hátam van.:)

2012. nov. 19. 20:25
 47/122 A kérdező kommentje:

Sok kis puklit szeretnék a hátamon, púpom a van már kettő is, csak nem a hátamon :D:D:D

Én nem szeretnék úgy kinézni, mint Krisztián :D

Esküszöm megírom ha tudom a pontos időpontot , na persze helyszínt is kaptok :D de csak a nem kiabáltok be majd marhaságokat közben :D

2012. nov. 19. 20:29
 48/122 anonim ***** válasza:
Ez mondjuk eddig nem is jutott eszembe, de jó, hogy mondod :DD
2012. nov. 19. 20:31
 49/122 anonim ***** válasza:

Tiszaújvárosban már indulhatsz is, a helyszínen is tudsz nevezni:

[link]

2012. nov. 19. 20:34
 50/122 A kérdező kommentje:

Na, azért nem akarok én ennyire belemélyedni a dolgokba, hogy induljak össze vissza minden versenyen, ez a házi verseny is elég lesz , mivel így tényleg húznak majd a többiek magukkal, és edzés szempontjából is jó nekem , illetve sok infót szívok majd magamba remélem .

No és miért nem lehetne nagyobb hátam, mint neked Montez, azt mondtad csak fele vagy Krisztiánnak, akkor meg ?:D:D:D

Ha bele gondolok a "hát kérdésemnél" hogy szétszivattatok, most legalább bírok veletek :D

2012. nov. 19. 20:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!