Mit szóltok ehhez a testhez? Fiúk szeretnétek így kinézni?
Ez a srác ott edz a teremben ahol én is, mit szóltok hozzá, hat éve kezdte el a testépítést... nekem ez már túl sokkk, persze, elismerésem az eredményeihez, és munkájához.
Azon gondolkoztam el, hogy ő pl mit tenne ha lesérülne, vagy bármi történne és nem edzhetne többet , hisz ez az élete ?
Fiúk szeretnétek így kinézni ?
http://www.youtube.com/watch?v=qceJYhjxg7o&feature=em-upload..
Hobby szinten csinálom én is, de attól még vannak céljaim és bele adok apait anyait :)
Bár most rendeznek egy házi versenyt májusban és beneveztem, így a "nagyokkal" együtt edzek, nem hajtok semmilyen helyezésre, de legalább nem csak a hátam, az arcom is nagyobb lesz :D
Na várjunk, attól még lehetek wannabe maszek személyi edző, hogy én magam még nem vagyok kigyúrva, hiszen az elméleti tudást igényel, amit sok olvasással el lehet érni. Hallottam olyanról, hogy sok amcsi testépítőnek vmi öreg nénike az edzője, és keni-vágja a témát rendesen. Szóval ahhoz, hogy továbbadjam azt, amit az okosoktól olvasok, nem kell testileg is jónak lennem :D Na meg egy év alatt többet lehet olvasni, mint izmosodni xD
De azért köszönöm a feltételezést :D
És kérdező, hajrá, csak így tovább (:
persze, én is tudok repülőt vezetni, csak még nem próbáltam :D de már minden létező könyvet elolvastam , megtanultam amit csak lehet, de csak elméletben, szerinted ?:D
na szóval mikor is mutatod meg mid van ?:D:D:D valami képről beszéltél az előbb :D
na jó, én ezt elhiszem, és nem is feltételezem, hogy a nagyika ki van ezerrel gyúrva. De azért az elmélet és gyakorlat mégis más, nem ? Bár mondjuk Wash-t sem láttam még edzeni, szóval lehet többet tud elméletben, mint gyakorlatban :D:D:D
Na majd beállok a Scitec Team-hez edzeni, és nagyobb lesz a hátam, mint a tiétek :D:D:D:D:D
Blee :D De elhiszed, hogy ha minden létező elméletit tudsz a repülővezetésről, akkor el tudnál vezetni egyet, ha arra kerülne a sor? :D És azért az edzés nem repülővezetés, olyan nagy tudomány nem kell azért hozzá, s ez a wannabe edzősködés is kb annyit takar, hogy ha valamit nem tudsz, akkor én keresem meg helyetted.
Kép? Milyen kép? Izé... :D Rosszat fogtok álmodni :D
Wash, szerintem is nagyon át akarsz cseszni itt minket, képet követelünk. :)))
Bár ezt én is osztom, hogy ahhoz, hogy tudd a dolgokat még nem feltétlen kell kigyúrtnak lenni. Én aztán még tényleg tücsökpöts vagyok és azért az alapokkal mégis tisztában vagyok, tudtam már itt 1-2 embernek segíteni hálistennek'. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!