Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez a testhez?...

Mit szóltok ehhez a testhez? Fiúk szeretnétek így kinézni?

Figyelt kérdés

Ez a srác ott edz a teremben ahol én is, mit szóltok hozzá, hat éve kezdte el a testépítést... nekem ez már túl sokkk, persze, elismerésem az eredményeihez, és munkájához.

Azon gondolkoztam el, hogy ő pl mit tenne ha lesérülne, vagy bármi történne és nem edzhetne többet , hisz ez az élete ?

Fiúk szeretnétek így kinézni ?

http://www.youtube.com/watch?v=qceJYhjxg7o&feature=em-upload..

#izmosférfitest
2012. nov. 19. 17:41
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/122 A kérdező kommentje:

Na ezért lesz ez a verseny az első és egyetlen az életemben :D

Mert civilben azért nem kell majd annyira komolyan venni, bár ahogy a cukrot ki tudtam iktatni az életemből, ahhoz is csak akarat kellett és egyik napról a másikra .

2012. nov. 29. 21:01
 92/122 anonim ***** válasza:
Ha jó leszel a versenyen, akkor az teljesen lázba fog téged hozni és nincs megállás. Majd meglátod.:)
2012. nov. 29. 21:04
 93/122 A kérdező kommentje:
Nem csak a hátam meg popóm lesz nagy, hanem az arcom is ?:D
2012. nov. 29. 21:20
 94/122 anonim ***** válasza:
Ez nem nagy arcoskodás, bár vannak, akik elszállnak, csak mindenkinek kell a sikerélmény.
2012. nov. 29. 21:23
 95/122 A kérdező kommentje:

Nem nagyarcoskodás, csak önbizalom növelés , ami valamilyen szinten már az :)

Azért ha megnézik az embert az utcán, buliban, strandon, attól dagad mindenkinek a begye :D

2012. nov. 29. 21:28
 96/122 A kérdező kommentje:
Már többször kérdezni akartam, hogy mi véleményetek a "Norbis" kajákról ?! :)
2012. nov. 30. 18:11
 97/122 anonim ***** válasza:
Nekem csak annyi a bajom vele, hogy drága.:)
2012. nov. 30. 18:12
 98/122 A kérdező kommentje:

Nekem mondjuk a meló hely fizeti :D Szóval ha az árat nem nézzük , akkor érdemesebb inkább tőlük rendelni ? Ha mondjuk most tömeget kell növelnem akkor is ?

Muszáj komolyan vennem, minden egyes edzésen mázsálnak :O

Az ok, hogy nem állnak ott mellettem egész nap mit eszek, de megéri végig csinálnom most ezt a fél évet :D

2012. nov. 30. 18:29
 99/122 anonim ***** válasza:

Akkor eheted nyugodtan, de pár embernek megy a hasa az édesítőktől, ha olyan terméket veszel tőlük.

Én tömegnövelésnél erre építenék:

Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).

Nőknek 3-4g x ttkg ch!

Ezekből kellene leginkább összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]

2012. nov. 30. 18:33
 100/122 anonim ***** válasza:
Mivel manapság az "egészséges étrend" meg úgy minden testi változás csakis fogyást jelent az emebreknél, nagyon ritka, hogy valaki hízni akarjon, és ehhez ne magának csinálja meg a kaját. Ergo az ilyen kajagyártók nem szakosodtak hizlalásra. Például a Gastroyal sem.......
2012. nov. 30. 18:38
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!