Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez a testhez?...

Mit szóltok ehhez a testhez? Fiúk szeretnétek így kinézni?

Figyelt kérdés

Ez a srác ott edz a teremben ahol én is, mit szóltok hozzá, hat éve kezdte el a testépítést... nekem ez már túl sokkk, persze, elismerésem az eredményeihez, és munkájához.

Azon gondolkoztam el, hogy ő pl mit tenne ha lesérülne, vagy bármi történne és nem edzhetne többet , hisz ez az élete ?

Fiúk szeretnétek így kinézni ?

http://www.youtube.com/watch?v=qceJYhjxg7o&feature=em-upload..

#izmosférfitest
2012. nov. 19. 17:41
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/122 A kérdező kommentje:
ÉN csak ebédet akarok tőlük, mégis csak "tisztábbnak" tűnik, mint máshonnan, nem ? Mert akárhogy nézem máshol nagyon vegyes a felhozatal. Vagy az ebédet ne nézzem a nélkül legyen meg a bevitt fehérje és ch ? Mert én nem akarok minden nap ebédet vinni....vagy a másik, ennyire azért ne vegyem komolyan ?:)
2012. nov. 30. 18:39
 102/122 anonim ***** válasza:
Engem a norbis cuccokban egy dolog bosszant: ahogy "tálalja". Mintha az ő találmánya lenne a low-carb diéta. A termékeit ugye mondani sem kell, hogy külső cégektől veszi, nem saját norbi-gyára van, mint sokan gondolják. Példának ott a kenyere, amit a Ceres pékség csinál. A Ceres kínálatában a teszkóban pl meg lehet venni majdnem ugyan azt a low-carb kenyeret, mint ami update kenyér néven fut, kicsit olcsóbban. Csak egy példa volt.
2012. nov. 30. 18:39
 103/122 anonim ***** válasza:

Ha versenyezni fogsz, akkor vedd komolyan.:)

Vigyed csak a kaját szépen dobozokban, az a tuti.:)

2012. nov. 30. 18:41
 104/122 A kérdező kommentje:

Én ennyire nem követem Norbiékat, csak azt láttam, hogy volt valami Törökországi táboruk, egy egész gépet megtöltöttek , már tavasszal nem volt hely ! 250 ezer / fő , csak van rá igény :)

Persz, fogok Montez, csak nem akarok :D

de végig csinálom , mert kedvezményes protein és társai vásárló leszek :)

Akkor kajakra minden egyes nap méricskélnem kell még a ch-t is ?:O

2012. nov. 30. 18:46
 105/122 anonim ***** válasza:
Bizony, mérni kell, nemigen van olyan versenyző, aki találomra kajál. Krisztián az edződ? Gondolom ős is mondta.:)
2012. nov. 30. 18:49
 106/122 A kérdező kommentje:

CSodás :D

Nem, nem ő az edzőm, csak egy teremben edzünk , ő egyébként Nyíregyházi . Persze, mondanak mindent, de nekem ez még nagyon idegen pálya, akkor ezek szerint méricskélnem kell, hát idővel biztos megszokom :)

2012. nov. 30. 18:55
 107/122 anonim ***** válasza:
Simán megszokod, után az lesz fura, ha csak lazán kajálgatsz.:)
2012. nov. 30. 18:59
 108/122 A kérdező kommentje:

Azért ennyi segítség és beszélgetés után én már kezdek kíváncsi lenni rátok :D:D:D

Megyek, készülök a péntek esti éjszakába, az megengedett ?

Egyébként ti sportoltok mást is, vagy csak a terem ? mert én igen :D

2012. nov. 30. 20:04
 109/122 anonim ***** válasza:

Én focizok hétvégén általában 2*2 órát, ami nem annyira ideális az izomnöveléshez. :)

Én már tettem fel képet.:)

2012. nov. 30. 20:11
 110/122 A kérdező kommentje:

Hát nem, az biztos :)

Jó, majd minden egyes kérdést végig nézek , ok ?:D

Az én másik sportomnak csak jót tesz a gyúrás, poledance-re járok 3 éve :D:D:D

2012. nov. 30. 20:23
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!