Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy 15 éves kezdő "testépítő"...

Egy 15 éves kezdő "testépítő" kérdései? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok, 15 éves vagyok, 185cm, 85kg. 3 hónapja edzek rendszeresen, azelőtt hébe-hóba követtem az edzéstervemet.

Heti 3x 2 órát edzek (bicepsz, tricepsz, mell, hát, váll), emellett heti 3x futok fél órát. Szintén 3 hónapja szedek fehérjét, edzés után egy adagot. Étrendem a szokásos, nem követek semmilyen "gyúrós étrendet", nem eszem 2 óránként.. Reggeli, Ebéd, Vacsora, és kész.

1. Min kellene változtatnom, hogy jobb eredményeket érjek el?

2. Tudom, hogy sok múlna az étrendem, de én azt nem szeretném feláldozni... helyette inkább többet mozognék. Ez megoldható, hogy kompenzálja egymást a kettő?

2012. nov. 2. 21:34
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim válasza:

Sikerült valami, vagy étrend nélkül hülyeség csinálni?

15/F

2013. dec. 16. 21:58
 62/66 papa777 válasza:

Szia, régen érkezett már válasz. Sikerült fejlődni?

(Jó edzést, kitartást mindenkinek)

2014. júl. 10. 22:24
 63/66 A kérdező kommentje:
igen egész jól haladok az edzéssel, kar+5cm, mellbőség+7cm:)
2014. júl. 27. 12:26
 64/66 PixelStudio válasza:
Ember te most meg akaraod hazuttolni az amugy mar tobb szaz eve fennallo biologiai torvenyszerusegeket es az izomepites szuksegleteit?:D sok sikert hozza. Hifd el nem baszogatni akarunk de ez nem igy mukodik. Most kepzeld el amikor a parasztbacsi bemegy az allatkertbe es azt mondja a zsirafra hogy marpedig ilyen allaz nincs es en ezt be is bizonyitom!
2016. ápr. 5. 16:45
 65/66 A kérdező kommentje:

6 év sok idő... Én írtam anno a kérdést és utólag szégyellem magam. Második dac-korszak, kemény sulis évek, miegymás, teljesen eszetlen voltam.

Tisztelet a válaszadóknak, hogy kibírtak velem pár percet, órát, napot. Azóta sokat változtam, mind mentálisan, mind fizikálisan.

Maradtam naturál. A kezdeti 85kg-ról 101-re mentem fel. (legnagyobb súlyom 105 volt eddig). Kaja tekintetében napi 3000-3500kcal körül mozgok. Napi 100-130g zsír lemegy. (tojás, lenmagolaj, olívaolaj) Kb. 160g fehérje (csak tojás és húsok, nem iszom turmixot) és 350-450g ch. Nem eszem tisztán (már), cukor minden nap játszik, nem ajánlom senkinek ezt az étrendet, csak ha tudja, hogy mit csinál. Testzsírom 22 körül lehet (volt ez 87kg testsúllyal 10% is), de már nem az esztétika foglalkoztat, hanem az erő.

Sajnálom, hogy tömegsport lett a testépítésből, és boldog-boldogtalan is doppingol. K**va gáz.

2018. jan. 10. 01:01
 66/66 anonim ***** válasza:

Hali.

Véletlen ide keveredtem mókás szövegeket átolvasgatva.

Kérdezted hogy más mit eszik vagy milyen éttrendel.

Én is leírom már enyémet mert sokba nem telik

1 étk zab 100g

2. 250gr rízs vagy bulgur(török rízs) 100gr csirke, meg sok zöldség

3. ugyan ez

4 szintén

5. utóljára megint

6.100g túro 50g zab

Véleményem szerint 100+kg nem rossz 185 cm-rel de az szerintem jóval több mint 22% testzsír nem kötekedésből. Meg szerintem jó keveset eszel súlyodhozképest hasonlóan 15éves korodhoz.

De ha beválik neked nekem mind1

2019. máj. 14. 00:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!