Ma megettem két zacskó szőlőcukrot, de a másodiknál elkezdetem rosszul lenni tőle, mitől lehet? Kezdő testépítő vagyok, és rendesen eszek ( hús, rizs) ezt csak néha szoktam enni.
Cukorbetegeknek a szőlőcukrot szokták ajánlani, hogy mindig legyen náluk, ha esetleg leesne a vércukruk, az hozza helyre leggyorsabban.
Akkor gondolhatod, hogy annyitól mennyire felment a cukrod?
Najó!
Hogy ne használna egy testépítő szőlőcukrot.
A legalapvetőbb cukor, a szervezet minden szénhidrátot dextrózra (=glukóz) bont le.
Csak ez az egyszerű cukor tud belépni a vérkeringésbe.
Edzés után SZÜKSÉGÜNK van rá, hogy emésztés nélkül újratöltsük a szénhidrátraktárakat, valamint magas inzulinszintet érjünk el, amikor is a tápanyag raktározása lehetővé válik.
Namost a magas inzulinszint éppen hogy csökkenti a vércukorszintet !
Tehát nagyon el vagytok itt tévedve....
Két zacskó ha jól gondolom 160 gramm, ami nagyon sok. Testsúlykilónként 1 gramm ajánlott maximum!!!
Ez is vércukorszint ESÉST (!) okoz, ha utána nem fogyasztasz fél órán belül összetett szénhidrátot és fehérjét.
A fehérje lassabban emeli az inzulinszintet, ezért a szőlőcukorral együtt fogyasztandó.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:16
felkelés után sem rossz, amikor semmi ch nincs a szervezetedben és ez gyorsan felnyomja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!