Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ma megettem két zacskó szőlőcu...

Ma megettem két zacskó szőlőcukrot, de a másodiknál elkezdetem rosszul lenni tőle, mitől lehet? Kezdő testépítő vagyok, és rendesen eszek ( hús, rizs) ezt csak néha szoktam enni.

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 22:12
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Még jó, hogy rosszul lettél..felnyomja a vérnyomásod, vércukorszintet..elég veszélyes lehet, ha sokat eszel belőle. Egyik srác a kondi terembe evett napi egy-két zacskót, a veséje bánta.
2011. júl. 18. 22:33
 2/9 anonim válasza:
81%

Cukorbetegeknek a szőlőcukrot szokták ajánlani, hogy mindig legyen náluk, ha esetleg leesne a vércukruk, az hozza helyre leggyorsabban.

Akkor gondolhatod, hogy annyitól mennyire felment a cukrod?

2011. júl. 18. 22:37
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
egy testépítő nem eszik szőlőcukrot... pláne nem zacskósat...
2011. júl. 18. 22:41
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Felnyomta a vércukorszintedet istentelen sz.r magasságba! Hiszen az azonnal felszívódik, percek alatt. Még akkor is felpörget, ha néhány szemet veszek be vizsga előtt - nem hogy két zacskóval?!
2011. júl. 18. 22:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Dextrózt csak edzés után használunk aki máskor eszi, az cukorbeteg akar lenni.
2011. júl. 18. 23:16
 6/9 °:Amigo:° ***** válasza:

Najó!

Hogy ne használna egy testépítő szőlőcukrot.

A legalapvetőbb cukor, a szervezet minden szénhidrátot dextrózra (=glukóz) bont le.

Csak ez az egyszerű cukor tud belépni a vérkeringésbe.

Edzés után SZÜKSÉGÜNK van rá, hogy emésztés nélkül újratöltsük a szénhidrátraktárakat, valamint magas inzulinszintet érjünk el, amikor is a tápanyag raktározása lehetővé válik.

Namost a magas inzulinszint éppen hogy csökkenti a vércukorszintet !

Tehát nagyon el vagytok itt tévedve....

Két zacskó ha jól gondolom 160 gramm, ami nagyon sok. Testsúlykilónként 1 gramm ajánlott maximum!!!

Ez is vércukorszint ESÉST (!) okoz, ha utána nem fogyasztasz fél órán belül összetett szénhidrátot és fehérjét.

A fehérje lassabban emeli az inzulinszintet, ezért a szőlőcukorral együtt fogyasztandó.

2011. júl. 19. 00:19
 7/9 A kérdező kommentje:
hu még jó hogy nem ettem eddig sokat, akkor inkább hagyom a fenébe ezt a zacskós szőlőcukrot.
2011. júl. 19. 08:44
 8/9 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:16

felkelés után sem rossz, amikor semmi ch nincs a szervezetedben és ez gyorsan felnyomja

2011. júl. 19. 09:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Az még megengedhető, a Bodó Imi is úgy nyomja. Kis zab mellé, azt fasza.
2011. júl. 19. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!