Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy 15 éves kezdő "testépítő"...

Egy 15 éves kezdő "testépítő" kérdései? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok, 15 éves vagyok, 185cm, 85kg. 3 hónapja edzek rendszeresen, azelőtt hébe-hóba követtem az edzéstervemet.

Heti 3x 2 órát edzek (bicepsz, tricepsz, mell, hát, váll), emellett heti 3x futok fél órát. Szintén 3 hónapja szedek fehérjét, edzés után egy adagot. Étrendem a szokásos, nem követek semmilyen "gyúrós étrendet", nem eszem 2 óránként.. Reggeli, Ebéd, Vacsora, és kész.

1. Min kellene változtatnom, hogy jobb eredményeket érjek el?

2. Tudom, hogy sok múlna az étrendem, de én azt nem szeretném feláldozni... helyette inkább többet mozognék. Ez megoldható, hogy kompenzálja egymást a kettő?

2012. nov. 2. 21:34
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 A kérdező kommentje:

dirtboy: én is ezt kérdezem, hogy min kellene akkor változtatnom? az edzés időtartamán és az étrenden: napi többszöri étkezés? Arra gondolok étrend alatt, hogy pl. vannak a tipikus gyúrós kaják: csirkemell + rizs.. Na most én ahogy már írtam azt eszem, ami éppen otthon van:DD

Ikszdéééé: Én úgy gondolom, hogy megvan, nem grammra pontosan, de szerintem megvan. Nem eszem mekiben, nem eszem sűrűn pizzát, gyrost, gyorskaját. Egy napi kajám így néz ki: reggeli- speckó, házi kenyér 3-4 szelet, felvágottakkal, ebéd: pl. bableves, túrógombóc, vacsora: mondjuk eszem még a levesből, és megint szendvics. Minden napom hasonló, az ebéd mindig változik: zöldségek, minden változatosan.

#13: paradoxon.. igen, van ami jó, és van ami nem: napi 3x nem jó, többször jó lenne

változatosság megvan

zsírosabb ételeknél se teszek különbséget: egy kiegyensúlyozott étrend, egyszer pl. lecsó, rakott krumpli, sült hús lilakáposztával, vágod?:D ami jólesik

dirtboy: nem pinalegyezés :DDD keményen edzek, a sorozatszámok is annyik, amennyit már nem hobbiból emelek meg, hanem megszenvedek vele.. a pihenők 2 percesek, sok féle gyakorlattal.

Montez: szerintem nem nagy az arcom, tanácsokat szívesen fogadok, véleményeket is, meghallgatom őket. De nem célom, hogy testépítő legyek..

2012. nov. 2. 22:10
 22/66 dirtboy ***** válasza:

segítek is

[link]

2012. nov. 2. 22:11
 23/66 dirtboy ***** válasza:

nem tippelni kell,bodybuilder.hun van tápanyag táblázat nézd meg mennyi hoztál össze egy nap.

/De nem célom, hogy testépítő legyek../

ezt neked írták

[link]

2012. nov. 2. 22:13
 24/66 anonim ***** válasza:
A kellő fehérjemennyiség 10%-át összeszeded, a szénhidrátnak meg talán 40%-át( amiből SEMMI sem minőségi ch, hanem mind silány)
2012. nov. 2. 22:16
 25/66 anonim ***** válasza:

Kérdező, baromságokat írsz. Amit felsoroltál abban nem sok fejérje van. Meg leves? Fehér kenyér, felvágott. Bakker ez egy nulla.

Leirtam, hogy mit kell enni és ott van a link, hogy néz ki egy étrend. Lesd már meg végre.

2012. nov. 2. 22:17
 26/66 anonim ***** válasza:
Én nem akarok rosszat a kérdezőnek, de ha nem lehet neki segíteni akkor majd rájön magától, hogy ennél már nem lesz "izmosabb".
2012. nov. 2. 22:21
 27/66 A kérdező kommentje:

Ikszdéééé: ez egy példa volt, más napom lehet úgy is, hogy reggeli: 100g zabpehely tejjel, ebéd: raguleves, utána sült hús, krumpliűré meg saláta, vacsora: túrós téma...

Montez: ez egy példa volt a hétköznapokból...

Akkor írjátok le, hogy hogyan néz ki mondjuk 2 napotok kaja szempontból:D étkezésszám, maga az, hogy mit és mennyit eszel

2012. nov. 2. 22:23
 28/66 anonim ***** válasza:
jéééé.. testépítő nem iszik tejet! xD
2012. nov. 2. 22:25
 29/66 A kérdező kommentje:
Nem vagyok testépítő..
2012. nov. 2. 22:26
 30/66 anonim ***** válasza:
Amit először irtam ott a link, de még mindig nem nézted meg. Fogalmad sincs, hogy milyen kajában mennyi a fehérje.
2012. nov. 2. 22:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!