Egy 15 éves kezdő "testépítő" kérdései? Többi lent.
Sziasztok, 15 éves vagyok, 185cm, 85kg. 3 hónapja edzek rendszeresen, azelőtt hébe-hóba követtem az edzéstervemet.
Heti 3x 2 órát edzek (bicepsz, tricepsz, mell, hát, váll), emellett heti 3x futok fél órát. Szintén 3 hónapja szedek fehérjét, edzés után egy adagot. Étrendem a szokásos, nem követek semmilyen "gyúrós étrendet", nem eszem 2 óránként.. Reggeli, Ebéd, Vacsora, és kész.
1. Min kellene változtatnom, hogy jobb eredményeket érjek el?
2. Tudom, hogy sok múlna az étrendem, de én azt nem szeretném feláldozni... helyette inkább többet mozognék. Ez megoldható, hogy kompenzálja egymást a kettő?
dirtboy: én is ezt kérdezem, hogy min kellene akkor változtatnom? az edzés időtartamán és az étrenden: napi többszöri étkezés? Arra gondolok étrend alatt, hogy pl. vannak a tipikus gyúrós kaják: csirkemell + rizs.. Na most én ahogy már írtam azt eszem, ami éppen otthon van:DD
Ikszdéééé: Én úgy gondolom, hogy megvan, nem grammra pontosan, de szerintem megvan. Nem eszem mekiben, nem eszem sűrűn pizzát, gyrost, gyorskaját. Egy napi kajám így néz ki: reggeli- speckó, házi kenyér 3-4 szelet, felvágottakkal, ebéd: pl. bableves, túrógombóc, vacsora: mondjuk eszem még a levesből, és megint szendvics. Minden napom hasonló, az ebéd mindig változik: zöldségek, minden változatosan.
#13: paradoxon.. igen, van ami jó, és van ami nem: napi 3x nem jó, többször jó lenne
változatosság megvan
zsírosabb ételeknél se teszek különbséget: egy kiegyensúlyozott étrend, egyszer pl. lecsó, rakott krumpli, sült hús lilakáposztával, vágod?:D ami jólesik
dirtboy: nem pinalegyezés :DDD keményen edzek, a sorozatszámok is annyik, amennyit már nem hobbiból emelek meg, hanem megszenvedek vele.. a pihenők 2 percesek, sok féle gyakorlattal.
Montez: szerintem nem nagy az arcom, tanácsokat szívesen fogadok, véleményeket is, meghallgatom őket. De nem célom, hogy testépítő legyek..
nem tippelni kell,bodybuilder.hun van tápanyag táblázat nézd meg mennyi hoztál össze egy nap.
/De nem célom, hogy testépítő legyek../
ezt neked írták
Kérdező, baromságokat írsz. Amit felsoroltál abban nem sok fejérje van. Meg leves? Fehér kenyér, felvágott. Bakker ez egy nulla.
Leirtam, hogy mit kell enni és ott van a link, hogy néz ki egy étrend. Lesd már meg végre.
Ikszdéééé: ez egy példa volt, más napom lehet úgy is, hogy reggeli: 100g zabpehely tejjel, ebéd: raguleves, utána sült hús, krumpliűré meg saláta, vacsora: túrós téma...
Montez: ez egy példa volt a hétköznapokból...
Akkor írjátok le, hogy hogyan néz ki mondjuk 2 napotok kaja szempontból:D étkezésszám, maga az, hogy mit és mennyit eszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!