Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy 15 éves kezdő "testépítő"...

Egy 15 éves kezdő "testépítő" kérdései? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok, 15 éves vagyok, 185cm, 85kg. 3 hónapja edzek rendszeresen, azelőtt hébe-hóba követtem az edzéstervemet.

Heti 3x 2 órát edzek (bicepsz, tricepsz, mell, hát, váll), emellett heti 3x futok fél órát. Szintén 3 hónapja szedek fehérjét, edzés után egy adagot. Étrendem a szokásos, nem követek semmilyen "gyúrós étrendet", nem eszem 2 óránként.. Reggeli, Ebéd, Vacsora, és kész.

1. Min kellene változtatnom, hogy jobb eredményeket érjek el?

2. Tudom, hogy sok múlna az étrendem, de én azt nem szeretném feláldozni... helyette inkább többet mozognék. Ez megoldható, hogy kompenzálja egymást a kettő?

2012. nov. 2. 21:34
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 A kérdező kommentje:
De, mégis :DD hogy van az, hogy akinek nincs konkrét étrendje, mégis izmos.. Milyen meglepő :OO pedig mindent eszik ami jólesik, bent suliban nem járkál shakerrel, se kajasdobozzal.. Hanem.edz, utána betol egy adag fehérjét és hello.. Nem csinál.konkrétan semmit, csak edz és fehérjézik
2012. nov. 2. 23:43
 52/66 anonim ***** válasza:
Követed 0-24-ben és látod mit eszik egész nap?
2012. nov. 2. 23:55
 53/66 A kérdező kommentje:
Jólvan, akkor kezdjük el megint a bizonygatást.. Tudom, hogy nem követ semmiféle étrendet, mindig dolga van sulin kívül, nem is nagyon lenne ár ideje, elfoglalt ember... Akkor eszik, amikor ideje és kedve van hozzá, és igen jól tudom, mert jó barátom.
2012. nov. 3. 08:59
 54/66 anonim ***** válasza:

Interesting

[link]

2012. nov. 3. 09:44
 55/66 anonim ***** válasza:
Tanácsot kértél, és mi adtunk. Tettünk be elolvasandó linkeket. Innentől a te döntésed, hogy mit fogadsz meg belőle. Nem tudunk többet tenni. Ennyi.
2012. nov. 3. 09:49
 56/66 anonim ***** válasza:

Kérted a saját napi étrendem hát tessék....

5:00 125g zabpehely vagy zablisztes turmix, multivitamin

14:00-ig a suliban 150g csirkemell, 150g teljes kiörlésű kenyérrel 4 részre osztva, 1-2óránként( ahogy a szüneteim engedik)

Ha hazaérek a suliből,(általában 4 óra) 100g csirkemell, 100g rizs, 1 kissebb uborka

6:00 8edzés utáni étkezés) 6tojásfehérje, 50g dextróz , c-vitamin.

8:00 100g csirkemell, 100g rizs

9:00 125g sovány túró 15g mogyoró, 1 gyümölcsjoghúrttal keverve.

2012. nov. 3. 10:04
 57/66 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem nyáron 8 normális étkezésre tudtam bontani, sajnos a suli miatt 5 normális fér be, + a sulis szünetekben a majszolás.
2012. nov. 3. 10:06
 58/66 A kérdező kommentje:

Montez: én is így gondolom.

Ikszdéééé: elég jól össze van rakva, ahogy látom, de ezt eszed minden nap, vagy van benne valamiféle változatosság is?

Nyár az teljesen más tészta, mivel általában egész nap ráér az ember..

2012. nov. 3. 10:21
 59/66 anonim ***** válasza:

Minden nap.

Változatosságként a rizst leszoktam cserélni tk.tésztára-kenyérre.

csirkemellet halra, marhára,pulykára.

A zöldségeket is variálom, ubi-kukorca-párolt zöldség+ 1-2 gyümölcs.

2012. nov. 3. 15:44
 60/66 Sznofru ***** válasza:

Nyilván függ a beviteli módtól is, pl. hús mellé vizet iszunk, függ az emésztéstől is, ha a szervezet nem tud megfelelően emészteni, pl. szétcseszed a bélflórádat, akkor kevesebb tápanyagot tud a szervezet hasznosítani, függ, hogy elég gyomorsavad van-e az éppen bevitt hús megemésztéséhez, vagy valami mással leterheled még.

Természetesen a megfelelő minőségű és mennyiségű kaja elengedhetetlen.

2012. nov. 3. 16:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!