Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy 15 éves kezdő "testépítő"...

Egy 15 éves kezdő "testépítő" kérdései? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok, 15 éves vagyok, 185cm, 85kg. 3 hónapja edzek rendszeresen, azelőtt hébe-hóba követtem az edzéstervemet.

Heti 3x 2 órát edzek (bicepsz, tricepsz, mell, hát, váll), emellett heti 3x futok fél órát. Szintén 3 hónapja szedek fehérjét, edzés után egy adagot. Étrendem a szokásos, nem követek semmilyen "gyúrós étrendet", nem eszem 2 óránként.. Reggeli, Ebéd, Vacsora, és kész.

1. Min kellene változtatnom, hogy jobb eredményeket érjek el?

2. Tudom, hogy sok múlna az étrendem, de én azt nem szeretném feláldozni... helyette inkább többet mozognék. Ez megoldható, hogy kompenzálja egymást a kettő?

2012. nov. 2. 21:34
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy nem menne napi 7 étkezés? Nem kéne sokkal többet enned, mint most, csak inkább a többször kevesebb elvnek kell érvényesülnie a kevésszer sok helyett.

Az, hogy mit fejlődtél, pedig nem szükséges. Úgyis vagy azt fogod írni, hogy igazunk volt, és sajnálod hogy nem hallgattál ránk, vagy pedig kiszínezed hogy hú mekkora lettél, mennyit fejlődtél pedig nem fogadtad meg mindannyiunk tanácsait. Teljesen felesleges, a kutyát nem érdekli.

Ha neked az jó, ahogy edzel és úgy, ahogy, akkor hajrá.

2012. nov. 2. 23:15
 42/66 anonim ***** válasza:
Rád kár az idôt pazarolni. MÉGIS MIT AKARSZ MONDANI AMIT NEM ÉRTÜNK MEG BASZOD??!!
2012. nov. 2. 23:16
 43/66 A kérdező kommentje:

Még annyit, hogy nincsenek csirkelábaim.. Sose voltak.

Be fogom bizonyítani.azt, hogy kevésbé odafigyelve az étrendre is lehet sikereket elérni.

2012. nov. 2. 23:16
 44/66 A kérdező kommentje:
Mondom.emberek, nem.kell.a.feszko... Csinálja mindenki.ahogy akarja és kész, nem tudom miért kell ezért idegesnek lenni..
2012. nov. 2. 23:18
 45/66 anonim ***** válasza:
Be fogod bizonyítani? Érdekes, hogy eddig SENKINEK nem sikerült. Szerinted Te mitől különbözöl a többi embertől? Tán más galaxisból jöttél? Édes Istenem, kérlek segíts rajta!
2012. nov. 2. 23:21
 46/66 anonim ***** válasza:

Nyugi, nem vagyunk idegesek, ink. csak nevetünk rajtad. :) Amit meg be akarsz bizonyítani....Remélem nem hiszed el hogy sikerülhet. Csak gondold végig: a testednek tápanyagokra van szüksége a fejlôdéshez. Ezeket meg honnan szerezed? Hát kajából. Minden testépítô csak azért eszik olyan sokarmert unatkozik nem?

Elvileg 2 évvel vagyok nálad idôsebb....Durva

2012. nov. 2. 23:25
 47/66 A kérdező kommentje:
Higyj amit akarsz, mondj amit akarsz, gondolj amit akarsz, nézz hülyének, nézz parasztnak, nézz tudatlannak, nyugodtan, nézz le, szarj le. Minek színezném ki a dolgokat? Hazudjak magamnak? Az elég szomorú lenne..
2012. nov. 2. 23:25
 48/66 anonim ***** válasza:

De ezt nem fogod fel? Itt vagy full idiótaként és pampogsz. Kérded: miben változtass? Leírták.

Jájj kis pisis vagyok, nem birok ennyit enni. Utána meg elkezded magyarázni, hogy normális kajálás nélkül is fejlôdhetsz. Mégis mibôl épülnének fel az izmaid? Oxigénbôl?

2012. nov. 2. 23:30
 49/66 A kérdező kommentje:
Én már nem îrok.semmit:Dd
2012. nov. 2. 23:36
 50/66 anonim ***** válasza:
Támogatom!
2012. nov. 2. 23:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!