Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy tudnék itthon szálkásodni?

Hogy tudnék itthon szálkásodni?

Figyelt kérdés
Szeretnék a mell, has, és karizmozon gyúrni egy kicsit hogy jobban nézzek ki. Milyen edzéssel tudnék ezen segíteni? az a baj hogy nincs pénzem konditeremre, de ha nyáron bejön a munka akkor lesz és más felszerelésre sincs :S. Csak egy egykezes 10kg-os súlyzúm van
2011. jún. 12. 22:02
1 2 3 4 5 6
 31/52 Ice-T ***** válasza:
Nem állítom, hogy nem tévedhetek, és minden amit mondok mindig úgy is van valójában, de azt mondani, hogy egy egylábas guggoláshoz nem kell erő hanem CSAK egyensúly, az akkora baromság, hogy az nem viccel Kedves GregX.
2011. jún. 20. 19:50
 32/52 anonim ***** válasza:
44%

mark86

LESZA.OM a rétinégereket...

Arnold? Többet kokszolt mint b@szott!

Mi volt abban az igazi?

2 témát említettél amit utálok:

1.Arnoldot mert egy nulla volt emberileg,és akármit is ért el a könyvében törzsfordítást javasolt derék körüli zsírégetéshez.

2.Foszenére majomkodó niggákat,akik teremben nyomatják,koxolgatnak utána meg kimennek a térre bohóckodni.

Ne akarj már azok közé a marhák közé tartozni akik erővel példálóznak!!

Én testépítő vagyok,odaállok egy 50kilós komoly szkanderoshoz és letépi a karom,viszont nem húz fel annyit mint én.

Érti uram???

2011. jún. 20. 19:52
 33/52 anonim ***** válasza:

videó - ami alatt sz.ar zene szól.

Greg, olyan a lábuk, mert azt nem menő edzeni, ellenben tök menő ha bárhol és bárhogy felhúzod magad.

fegyenc edzés: én is a meztelen harcos gyakorlatait követem, a fegyencbe csak beleolvastam, ezért lehet csak kihagytam, de a szabályos végrehajtásról 1 lábas guggolásnál ír bármit is? hogy nem mozdulhat el a sípcsontod, térded guggolás közben? 10-20 szabálytalan 1lábasat még én is csinálok (még többet is) ha nem is 2x50-et, viszont pont nem akarom tönkrezúzni a térdem.

erre tényleg választ várnék: le van írva a helyes gyakorlatvégrehajtás a guggolásokhoz?

2011. jún. 20. 19:53
 34/52 Ice-T ***** válasza:
Nem hinném, hogy ezek edzőteremben kokszolnának. Ez nem felkokszolt izomzat. Látszik rajta. Ez tornász izom. Pláne a hannibálé. És írtam már előrébb, hogy a testépítés és a calisthenic 2 külön világ! A testépítés a kinézetről szól a calisthenic meg az egészségről! Ezzel nem akarom azt mondani, hogy egy testépítő nem lehet erős. És bizony 180kg al guggolni piszok kemény feladat! De ettől még nem egészséges. Ráadásul nem tarom kizártnak, hogy aki 50 egylábas guggolást tud csinálni szabályosan az lehet leguggol a 180-al is.
2011. jún. 20. 19:59
 35/52 anonim ***** válasza:
40%

mark86

Na már én is leírom! Te hülye vagy és nem tudsz semmit a testépítésről.

Az izmot nem lehet felkoxolni! Tudod mire való a kox??

Nem fúj ám fel,ahogy p.cs wéder mondta...

Tornászizom!!! széjjelkoxolják magukat azok is..

2011. jún. 20. 20:02
 36/52 anonim ***** válasza:
39%
Az atléták akiket említettél még, ők meg aztán szintén, illetve kemény súlyzós edzéseket nyomnak. De csak hiúságból, mert a futásnak kevés köze van az izomhoz. De ezt majd holnap kifejtem neked tételesen a többivel együtt.
2011. jún. 20. 20:05
 37/52 Ice-T ***** válasza:
Akinek van esze a testépítésben az csak szálkásításhoz használ szteroidokat, versenyre felkészüléskor. Tömegeléshez nem. Azért aki bepumpál mondjuk 20 ampulla sustanon 250-et meg 10 deca durabolint és még a cucc is eredeti, azért szépen megugrik az izomtömege!
2011. jún. 20. 20:07
 38/52 anonim ***** válasza:

mark86

ja,mert tömegeléskor nem kell beépülnie a 350-400gramm fehérjének amit egy versenyző megkajál...

2011. jún. 20. 20:09
 39/52 Ice-T ***** válasza:

Profi szinten folyamatosan kokszolnak, tény. Tesztó szinte folyamatosan és a növekedési meg időszakonként. De ez egy elmebeteg dolog. Ez már nem sport hanem egy önpusztítás. Inzulint magadba bökni stb. Kicsit túlméred és zsákban visznek el.

És nyilván kokszolnak a futók is, akik profi szinten sportolnak mindenki kokszol. Nyílt titok. Én egyébként gusztustalannak tartom ezt a rendszert mert ha már mindenki tolja akkor miért b@szogatják a sportolókat cucc miatt. Ami mindennek a teteje volt amikor elvették attól a 2 szerencsétlen Magyar diszkoszvetőtől az olimpiai aranyat és utána meg odaadták egy másik kokszosnak! Vagy legyen olyan szigorú az ellenőrzés, hogy senki nem tudjon kokszolni vagy legyen olyan laza, hogy mindenki átmegy rajta. De ez már egy másik történet.

2011. jún. 20. 20:17
 40/52 Ice-T ***** válasza:
És ezért aztán tényleg le leszek ugatva :), de szerintem egy bizonyos ponton túl már gusztustalan az az orbitális nagy izomzat. Mozogni nem lehet tőle rendesen. Szteroid nélkül is el lehet jutni egy olyan szintre ami bőven látványos.
2011. jún. 20. 20:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!