Hogy tudnék itthon szálkásodni?
mark86
LESZA.OM a rétinégereket...
Arnold? Többet kokszolt mint b@szott!
Mi volt abban az igazi?
2 témát említettél amit utálok:
1.Arnoldot mert egy nulla volt emberileg,és akármit is ért el a könyvében törzsfordítást javasolt derék körüli zsírégetéshez.
2.Foszenére majomkodó niggákat,akik teremben nyomatják,koxolgatnak utána meg kimennek a térre bohóckodni.
Ne akarj már azok közé a marhák közé tartozni akik erővel példálóznak!!
Én testépítő vagyok,odaállok egy 50kilós komoly szkanderoshoz és letépi a karom,viszont nem húz fel annyit mint én.
Érti uram???
videó - ami alatt sz.ar zene szól.
Greg, olyan a lábuk, mert azt nem menő edzeni, ellenben tök menő ha bárhol és bárhogy felhúzod magad.
fegyenc edzés: én is a meztelen harcos gyakorlatait követem, a fegyencbe csak beleolvastam, ezért lehet csak kihagytam, de a szabályos végrehajtásról 1 lábas guggolásnál ír bármit is? hogy nem mozdulhat el a sípcsontod, térded guggolás közben? 10-20 szabálytalan 1lábasat még én is csinálok (még többet is) ha nem is 2x50-et, viszont pont nem akarom tönkrezúzni a térdem.
erre tényleg választ várnék: le van írva a helyes gyakorlatvégrehajtás a guggolásokhoz?
mark86
Na már én is leírom! Te hülye vagy és nem tudsz semmit a testépítésről.
Az izmot nem lehet felkoxolni! Tudod mire való a kox??
Nem fúj ám fel,ahogy p.cs wéder mondta...
Tornászizom!!! széjjelkoxolják magukat azok is..
mark86
ja,mert tömegeléskor nem kell beépülnie a 350-400gramm fehérjének amit egy versenyző megkajál...
Profi szinten folyamatosan kokszolnak, tény. Tesztó szinte folyamatosan és a növekedési meg időszakonként. De ez egy elmebeteg dolog. Ez már nem sport hanem egy önpusztítás. Inzulint magadba bökni stb. Kicsit túlméred és zsákban visznek el.
És nyilván kokszolnak a futók is, akik profi szinten sportolnak mindenki kokszol. Nyílt titok. Én egyébként gusztustalannak tartom ezt a rendszert mert ha már mindenki tolja akkor miért b@szogatják a sportolókat cucc miatt. Ami mindennek a teteje volt amikor elvették attól a 2 szerencsétlen Magyar diszkoszvetőtől az olimpiai aranyat és utána meg odaadták egy másik kokszosnak! Vagy legyen olyan szigorú az ellenőrzés, hogy senki nem tudjon kokszolni vagy legyen olyan laza, hogy mindenki átmegy rajta. De ez már egy másik történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!